| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 13697  [Dalších 12747 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
7.12.2011 13:05:53
Madelinko, ale né, jakpak bys mohla.
To je moje blbost, umím vše dobře zorganizovat ostatním, ale né sobě.~t~~t~~t~~t~
Madelinka+3 andílci 78772
7.12.2011 12:43:26
Ujujuj Majko, tak doufám, že jsem tě nenaštvala (kdyžtak se moc omlouvám).Neboj, jistě to všechno stihneš.
Dej svařák a třeba bude líp~k~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
7.12.2011 8:35:05
Ahoj holky.
Madelinko, kdybys měla tak pravdu. Já nebalím, neuklízím, totálně totiž nestíháme běžný chod. L. je samé vystoupení, venku hnusně, ven se nedá, tož A. protivná, málo přes den spí, staví se, takže se u ní musí být. Je to všetečka, všechno ji všude překáží.~t~ Mám nějakou depku, protože jsem ještě ani nezačala péct, a to chci jen asi 3 druhy. Takže žijeme, ale nestíííííhhhhááááááámeeeeee.~n~
Mikuláš u nás proběhl tak nějak normálně, včera bylo focení, chtěla jsem překvápko pro manžu, jen samotné holky, u foťáka totální výbuch, A. to celé probrečela, tak máme asi jen 3 fotky, ale alespoň něco.~R^
6.12.2011 12:46:34
Ahoj,
koukám, že všichni pečou, uklízí, balí...
Také přeji hezké adventní dny. Holky jsou zatím ve školce, trochu měly problém si ráno zvyknout opustit maminku, ale různá motivační lákadla-Mikuláš, Ježíšek-zatím zabrala.
Mikuláš byl u nás moc pěkný-včera byla Mikulášská cesta se strašidýlky tady v Lokti, to se i mně moc líbilo, Mikulášská jízda parním vlakem se taky holkám moc líbila, říkaly, že čerti byli strašní~t~.
Ondráškovi byli čerti šumák, ale taky něco praktického dostal.~k~
Tak přeju, ať vám jde všechno od ruky a brzy se ukažte~;)
Mikk & 2 píďata 69867
4.12.2011 16:13:39
Ahojík holky~:-D,
jdu se taky ukázat a hlavně popřát všem krásný adventní čas, co nejméně shonu s přípravami na svátky~x~~x~~x~

Koukám jak sou únorčátka šikovná, zubatá a už dokonce malý chodci~g~~s~, pane jo, to jsou šikulínové...tak to u nás nehrozí, možná že na jaře~f~, zuby má jen čtyři a ani ještě nejsou pořádně vidět~:-D

Hani ještě ne, ještě měsíc..Emmí je 9.1., ale blíží se to, blíží~n~~s~, neuvěřitelní jak to uteklo...
Mikulášskou máme úspěšně za sebou...Emmí vypadala jako miminko~t~nikdo mi nevěřil že jí bude za měsíc rok..., přitom mě přijde obrovská...i když ta pohyblivost je dost pozadu, lenoch malá, ale tancuje, na jakoukoliv hudbu, znělku, na všechno se začne tlemit a vrtí zadkem~t~~t~~t~ no co z ní vyroste fakt netuším~:-D~:-D~:-D
pokusím se trochu dočíst ať sem v obraze~f~

áááá letím k troubě asi pálím ořechový půlměsíce~o~

Hanka+T+H+M 13604
4.12.2011 8:43:09
Emmík od Mikk??? To už fakt bude rok, co jsme tu seděly s bříškama a sledovaly novinky o našem prvním miminku a bály jsme se a tešily na ty naše prcky...
Hanka+T+H+M 13604
4.12.2011 8:39:30
Tak mě dneska napadlo- neslaví teď naše 1. miminko svoje 1. narozeniny????
2.12.2011 9:27:52
Sociálka chce udělat Ježíškovi radost, nějak mi to slovo vypadlo.~s~
2.12.2011 9:26:39
Ahoj,
Monulko, gratulka k zoubku:-)tak nejspíš budem poslední a Áňa už ji má osm, to jsou rozdíly!!!~t~
Ať je Jáchymek brzy fit.
My jdem dneska na Mikulášskou, holky už mají trochu bobky a sekají dobrotu~b~
Holky, s rodičákem si nějak pospíšili, asi chtějí udělat Ježíškovi, ale měsíc a půl bude dlouhý, nesmím mít velký oči.~:-D
Děkujem za přání Ondráškovi.
Hezký víkend, my jedem zítra na pekelný kopec Hřebeny, kde bude spousta čertíků, andílků a Mikulášů, holky jedou s taťkou parním vlakem a já tam přijedu s Ondrulkou autem.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
1.12.2011 12:07:32
Ahoj holky,
tak jsme se prave vratili od Dr., v noci malej skoro nespal jak kaslal a ryma zacina byt nazelenala a rano jak se vzbudil, tak mel otekle a zahnisane oci. Tak mame zanet prudusek a zanet spojivek a mame ATB. Moc nadsena nejsem, ale tohle bychom bez ATB nezvladli, ma bakterialni infekci ~7~.
Nastesti je doma tatka, tak nejsem tak ustvana a muzeme se stridat a nemusim jezdit pro Prokupka do skoly a po krouzcich. Zrovna dnes mam ja i Prokupek preventivku u zubare, tak za chvili vyrazim.
Mejte se fajn a hlavne bez nemoci ~3~.
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 13697  [Dalších 12747 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.