| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 13697  [Dalších 12737 >>]
Andýs 65055
1.12.2011 10:32:57
Mišáčku, když ono to bylo lehké, nejvíc zoubku tu má Anetka.
Mišák81 + bublinka 50001
1.12.2011 9:26:18
kurňa holky vy všecko uhodnete, je to naša bublinka, v době kdy měla zubů 5, teď jich fakt má 8, prostě je to zuboun~t~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
30.11.2011 19:17:14
Malem bych zapomnela na Ondraska, takze vse nejlepsi k svatku ~x~~m~.
Di+N07 & S11 107841
30.11.2011 15:55:57
Ahoj holky,každý den nakukuju a vy nikde tak jsem ráda,že jste se zase rozepsaly.
My teď docela lítáme po doktorech,malé se udělala v pupíku kýla a zítra jdeme na chirurgii jestli jí to budou operovat nebo to vymizí.Má to malé a říká se,že do dvou let se to u většiny mimin vytratí samo.No dostala takový pás na zatlačení ale furt jí to sjíždí,takže ho dávám jenom v noci.
Zuby má pořád 2 a náš nový hit jsou autíčka,kocour a stavění věže,no spíše zbourávání věže~;)
Jo a holky s tím pískem se omlouvám,mě to nedošlo~t~To už fakt máte některá doma sníh?Ikdyž prosinec klepe na dveře,to je fakt.Jinač malé se pískoviště samože líbilo,písku se taky dostatečně najedla ale kyblíček a písek ještě nepochopila,nabírá si ho na ruce a pak sype po nohách.Byly jsme 2x ale pravidelně začneme chodit až na jaře,už to začíná být mokré,tak ať neprochladne.
Dočítám už trošku starší informace,tak možná bude mimo.
Bellinko,tak snad už jsou kluci zase v pořádku a můžeš co nejdřív na operaci.To už se asi o moc odložit nedá,když tě trápí ta ruka,viď.Jinač tvůj manžel no comment,doufám,že už si to v hlavě srovnal,je to s nima těžký~6~

Hani,ještě jednou chválím Matýska je neuvěřitelný!!Malé se líbí jen nábytek,do prostoru se ještě neodvažuje vydat~;)

Andý,podle mě malý papá dost,třeba má jen rychlejší metabolismus,netrap se tím.A ke kojení naopak gratuluju,já nekojila ani ze 1/4 tak dlouho jako ty,takže žádné výčitky ale medaile~;)

Mišáčku,tak hodně síly do krášlení baráčku a Anetka je teda upírka,8 zubů budeme mít tak ve 2 letech~g~

Moni,gratuluju k zoubku,ten dal zabrat!!Hlavně ať už je u vás líp a laryna snad né.A co ty,pořád nemocná?
Majuš,gratulace k prdelatění~;)
Madelinko,to je fajn,že se Eliška uzdravuje a zítra ve školce to bude super,určitě se už těší na kamarády.Ježucha už taky pomalu nakupuju,zatím jen maličkosti,akorát dneska jsem tchýni koupila toustovač a polovičce kabát na zimu,holkám jen nějaké prkotinky.

Jinak koukám,že těch marůdků a marodů je tu povícero tak se nám brzo uzdravte~;((My krom rýmy dobrý,doufám,že to tak co nejdýl zůstane.
Jinač hádanka jsem si skoro 100% jistá,že je Mišákovic Anetka~s~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
30.11.2011 14:03:38
Ahoj holky,
pridavam se k tipum na bublinku od Misaka.

A hlavne vam chci napsat, ze mame prvni zub!!!

Noc jsme jakz takz prezili, houpali jsme na balone, ale bylo to o chlup lepsi nez vcera a hlavne neprobehlo zadne duseni, jen plny nosanek a kasel.
Madelinka+3 andílci 78772
30.11.2011 12:15:40
Ahoj, taky tipuju Anetku.
Andýsku, to je děsný s těma nemocema.Taky si myslím, že školkový bacily jsou zákeřnější a možná to Kubík trochu schytává.My uvidíme, co holky přinesou ze školky.
Majko, tak vy už takhle frčíte?~g~
Andýs 65055
30.11.2011 10:07:34
Mišáčku, není to tvoje bublinka.
Andýs 65055
30.11.2011 10:05:57
Tak podle růžového to hodnotím na holčičku ~t~.
baf
  • 
30.11.2011 9:27:11
Andýs 65055
29.11.2011 22:19:50
Od patku nam sviti slunicko, po temer dvou tydnech jsme vyleyli ven a skoncilo to rymou ~:(, ach joj, nevim zda to prinesl Tobi ze skolky nebo tim, ze jsem ho tak dloyuho drzela doma. Takze Moni, obdobne jak u vas, plny nosanek v noci. Tak kapu Nasivin jen na noc. Holky, pozorujete, zda jsou mali casteji nemocni, kdyz starsi deti chodi do skolky. Uz par lidi mi rikalo, ze mu to T. nosi ze skolky, zda bych ho nemela stahnout. Ale T. je ve skolce dobre, doma by se nudil a hodne mu pomohlo byt s detma. A rikame si s manzelem, ze stejne mu to muzem nosit my, manza z prace, nebo chodime do obchodaku. Co myslite? Uvazovala jsem zajit s obema k homeopatovi, Majko, ty mas s homeopatii zkusenost, ucinkuje na devcata a co vse lecite? Oba maji jinou rymu, K. kape z nosanku a T. ma zadni rymu.

Majko, gratuluji Adelce k lezeni a stoupani si na nozky.
Ell, doufam, ze atb zabraly a je ti lip.
Misacku, ty brdo, 8 zubu, u nas porad 2. Preji, at baracek rychle vyroste a muzete se stehovat.
Madelinko, Preji Elisce krasny navrat do skolky, uz se urcite tesi po takova obe, ze.
Moni, hodne vetrej a zvlhcuj vzduch, nejlepsi je inhalovat vincentku a kdyz se mi kasel na vecer nezdal, dala jsem ctvrtku Dithiadenu. At je malemu brzy lip.
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 13697  [Dalších 12737 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.