Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andýs | 65055 |
|
|
29.11.2011 19:22:08
Ahojky, tak u nás pořád vše po starém, jen dva zuby, lezeme kam se dá, už by i na schody lezl. Na nožky se staví kde se dá, dokonce i ve vaně neusedí, pořád stojí a přemisťuje hračky do vany z vany. No a kašle pořád, je to jako na houpačce, pár dni míň a pak se mu zas pohorší a kašle třeba i hodinu v noci. Nechápu to, jak to, že se nevyléčí a třeba do týdne, pokud má slabou imunitu do toha zas nespadne, ale v pořád v kuse tak kašlat? Mně už napadla, zda to není alergie, ale podle dr, je brzo na určení. Dala nám aspoň Aurenius, neznáte to? Je už to na palici. Sedíme doma a nikde do obchoďáku ho neberem, ať nechytne ještě něco navíc, pokud by to bylo virového původu.
|
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
29.11.2011 16:31:09
Madelinko, zatim je to jeste nerozhodne, zoubek venku neni, jen se mi zda, ze to tam ma trosku vyboulene
.Jinak maly zacina chraptit a kdyz kasle, tak je kasel stekavy, mam strach, aby z toho v noci nebyla nejaka laryngitida. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
29.11.2011 15:29:24
omlouvám se za překlepy a to to po sobě čtu
![]() |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
29.11.2011 15:28:24
Ahoj všem,
už ani nevím, co jsem vám psala naúposledy co je u nás novýho. Eliška se snad uzdravuje po těch mandlích, zatím žádné změny nepociťuji, tak uvidíme, kdy se to rpojeví po nástupu do školky-plánujeme jít po 2 měsících od prosince. Ondrášek je zatím zdravý, ťuk, ťuk. Dneska jsem byla pokoupit nějakého Ježocha, tak ještě maličkosti a mám to asi všechno. Koupila jsem i nějaké serepetičky narozeninové, po Vánocích mají holky ty narozky(svítičky a gitlandy apod.) Ellenko, děkujeme za dudlík, v pořádku přišel a už ho dumláme. Jdu si udělat kafíčko a uvidíme, jestli něco pokutím nebo budu jen odpočívat (holky jsou u babičky). Hezký zbytek dne a Mončo, ať je brzy líp ( se zubem jste nás předběhli, my stále nic). ![]() |
|
|
29.11.2011 10:58:51
Ahoj holky,
hlasim se po neprospane noci. Malej se vecer vzbudil a nemohl usnout, trapil ho plny nos a kasel, u prsa nemohl dychat, tak se zlobil a rval jak tur. Do dvou do rana jsem ho chovala na balone, to jakz takz pochrupoval, pak do peti spal, ale porad se budil a v pet uz jsme zase sedeli na balone. NAvic ho trapi brisko, uz asi paty den v noci desne prdi a vzdycky u toho pobrekava, ale to staci dat dudlik a spi dal, jenze ted s tou rymou mu neslo usnout. Myslim, ze to brisko ma k zoubku, ktery se mu konecne zacina tlacit, i pres den mel trosku prujem. Majko, to je fajn, ze uz ti mala leze, Jachymek porad nic, za tyden jdeme k Dr. a asi se RHB nevyhneme . A jak dopadl ten Lucincin ekzem?Holky, kde se toulate? |
|
|
28.11.2011 21:20:19
Ahoj holky,
nejak nestiham, mame doma tatku, tak se porad neco deje. Mame doma trosku lazaret, Prokop porad nejak bojoval s rymou, ta uz je dobra, ale vcera jel s tatkou na pohotovost s bolesti ucha a Jachymek zacal vcera v noci kaslat. Pres den skoro nekaslal, jen kdyz sel spinkat. Majko, gratuluju k lezeni. Zitra napisu vic, ted se musim rozloucit, malej se vzbudil. |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
28.11.2011 8:35:54
Ahoj holky. Koukám, že máme všichni na pilno.
U nás teda docela chaos. Jen písnu, že už lozíme, sice pomalu, ale jistě. Jdu uvařit oběd, uspávám a už mám trochu nervy, stoupne si v postýlce, začne s ní lomcovat a já tam byla už asi 6x. ![]() Pak nakouknu, dočtu a písnu víc. ![]() |
| Mišák81 + bublinka | 50001 |
|
|
24.11.2011 13:39:27
Ahoj holky, nedočítám, prostě nestíhám, tak se moc omlouvám. Malá přes den nechce spát a jelikož su na ňu sama a v ohrádce nevydrží, tož se jí furt věnuju ( mamka se mi snaží pomáhat co to jen jde ). Pár novinek u nás, malé se klube osmej zub, snaží se chodit, ale nejde jí to, zato leze o 106, vlásků máme pomálu, ale snad časem dorostou. Začíná trochu rozvazovat, ale jen takový ma, me, baba, dede, aďáďa apod. Má kolem 8,5 kilo a 72 cm. Já su pořád v jednom kole, vrhla sem se s vervou do stavění baráčku, vypadá to že cca duben květen budem bydlet, což je super, už nám z toho bydlení u babči lehce hrabe
Všechny moc a moc zdravím, ať ty Vaše píďata hezky rostou a nezlobí, pusiny Mišák s dračicí Anetkou |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
23.11.2011 17:32:57
Ahoj,
tak jsem to už dneska neustála a došla si k dr. pro atb. Od soboty mě trápí ty močové cesty, dneska v noci jsem už ani nemohla spát... Pila jsem sice urologický čaj, zobala brusinkové tablety, které my jindy zabíraj, ale dohromady s věčným nevyspáním to tělo asi nezvládá... Takže se budu muset snažit míň kojit, aby toho do sebe malej moc nedostal. Achjo, to budou noci. Moni, držím palce ať se s tím popereš líp než já! Hlavně, že Jáchymek se drží. Di, s tím pískem jsi mě taky pobavila, ale i kdyby se dalo jít na písek, tak myslím že by ho malej všechen sněd. Hanko, tak ať vám ta dr. pomůže, když vám ji doporučili takto bude dobrý. Andý, Kubík je teda pořádný žrout, tolik bude náš malej jíst možná na 2 letech, on má tu cejchu jen z kojení, až přestaneme kojit tak to půjde pomalu dolů. A co vzduch, je to teď lepší? U nás už mlhy nejsou. Madelinko, dneska jsem ti odeslala ten dudlík. |
|
|
22.11.2011 17:29:41
Ahoj holky,
tak u nas se drzi jen Jachymek, ja mam rymu jako tram, nejhorsi je to u uspavani, nemuzu se pohnout a uz vubec ne vysmrkat, pac je malej hned vzhuru a z nosu mi furt kape, ble. Andy, tak inverzi uz tu mame taky, celej den je tma a hnusne. Hani, hlavni rozdil je v tom, ze psychiatr je lekar, ktery muze predepisovat medikaci. Drzim palce, at vam pani doktorka pomuze . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.