Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
22.11.2011 16:08:14
Ahojte holky!
Bell! Tak to je na prd, když manža nepomůže. A to jste svoji sotva rok, že? Ach jo. Ale ty jsi silná ženská a zvládneš všechno i sama. A jestli chlap brzo nedostane rozum, tak si stejně myslím, že se naštveš pořádně a pošleš ho.... k mamince :-( Andýsku! Kojení si fakt nevyčítej!!! Musím jen souhlasit s Bellinkou, že si měla od porodu tolik problémů, že se spíše divím, že si to dokázala udržet tak dlouho. Takže žádné výčitky a naopak- máš pochvalu!!!!! A s tím kobercem- když jsme se tu přistěhovali, jeden den jsme dostali klíče a uklidili jsme, druhý den se musela udělat podlaha a třetí den se stěhovalo. Takže jsme podlahu vyřešili kobercem a teď jsem fakt za to ráda, protože malý může být s náma v obýváku, je mu tepleji, neklouže mu to... Stačí mi plovoučka v chodbě a v kuchyni a to tam lozí jen málo. Jinak jsem byla nejstaršího objednat k psycholožce a ta nás poslala k psychiatričce. Je to moc milá paní, je speciálně pro děti a dorost, na netu jsou skoro samé dobré hodnocení a jdeme k ní ve čtvrtek dopoledne. Tak sand už se to zlepší, poradí nám jak na Tomáška a hlavně pomůže jemu. Jinak učitelka zase zdůrazňovala, jak moc je Tom šikovný a chytrý. Teď psali nějakou velikou písemku z čj a on ji měl až na jednu chybičku, kdy místo úl napsal ůl úplně bez chyby. Holky! Jaký je rozdíl mezi psychologem a psychiatrem? |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
21.11.2011 19:05:25
Jeee Hani, to neee- ja to spis myslela jako sebeironickou srandu
Ja priznavam, ze bych maleho nepoznala...vzdyt uz vypada jako velky chlap!![]() Andys, to nic- ja myslim, ze by ho nevzal ani kdyby byl zdravy...ted ale musi pomahat a operaci jsem presunula na pulku prosince. Maleho v nemoci rozhodne neopustim. A vycitky kvuli kojeni si delat nemusis, vzdyt jsi pres veskere komplikace kojila dost dlouho. U nas to neslo vubec. |
| Andýs | 65055 |
|
|
21.11.2011 10:50:21
Jé, Bell teď mi došlo, že malý má horečky, a já radím, že ho měl vzít s sebou za babčou. Domu měl jít a to šupem.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
21.11.2011 10:38:16
Jinak u nás ke snídaní opět půl krajíce chleba. Včera měl brambor s brokolicí, kolem 220 ml. T. měl pórkovou polévku a k tomu chléb, když Kubi uviděl chléb, už nechtěl oběd, takže ho manža musel balamutit a vždy k chlebu přidal lžičku obědu. takže nakonec zbaštil i celý ten oběd i ten půl krajíc. Takže nechápu, proč je tak hubený, asi má dobré spalování a též je hodně pohyblivý.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
21.11.2011 10:34:01
Di, to je krása jít na písek, my si o tom můžeme teda nechat zdát tak do léta, možná i dřív, na jaře, jestli bude hezky.
|
| Andýs | 65055 |
|
|
21.11.2011 10:31:06
Ell, tak to jste měli rušno o víkendu. Držím palečky, ať si odpočineš. Mně manža nechal sobotní noc vyspat, vstával k malému o půlnoci a pak o půl šesté, tak jsem si odpočinula a zas nabrala sil.
Moni, ať je brzo líp, na krk mi pomáhalo kloktadlo ze šalvěje. A je fajn, že malý odolává. trochu mám výčitky, že jsem malého odstavila od kojení, zrovna jak začal být nemocný. Jenže on už v noci se jen cucnul a i tak chtěl UM a k tomu mně začalo šíleně štípat v krku, už jsem se bála, že to bude angína a že zas skončím na ATB a tak už jsem raději přestala kojit. |
| Andýs | 65055 |
|
|
21.11.2011 10:25:44
Hani, malý je teda šikula
. To máš fajn, že máš přes celý pokoj koberec. my máme všude plovoučku, jen v pokojíčku koberec, proto malého držím víc v ohrádce nebo volně v pokojíčku, občas ho jen nechávám lézt po všech pokojích. Mám strach aby se od studené podlahy zas nenachladil.Bell, ať malí jsou brzy zdraví a můžeš na tu operaci. Kdo bude hlídat jak půjdeš? To by mně teda pěkně nakrklo, že si to manža přímo po práci zamíří za mamkou, jak ví jak na to zdravotně jsi. Mohl vzít malého a zajít za babičkou spolu, přece by malého také ráda viděla. někdy těm chlapům musíš všechno natlouct do hlavy, někdy je samotné nic nenapadne. |
| Andýs | 65055 |
|
|
21.11.2011 10:19:11
Dobré ráno,
Majko, jak Adélka, nezačala z rýmy kašlat? Ten Ambrosan neznám, je na mokrý kašel? K. už měsíc je na Hedelixu, Mucosolvanu, Spiropentu a teď zas na Hedelixu. Rýma je na ústupu, kašle míň. Ven nevycházíme ani nikde na návštěvu, jeho stav se třeba zhoršil, i když jsme ho jen přenesli do auta, tak nevím zda to byla zhoda, nebo ta krátká doba na tom hnusném ovzduší mu vadila. Opět jsme v mlze. Zrovna včera ve Střepinách byl dokument o inverzi, v Moravskoslezském kraji byl limit překročen i 9x, prý zde přijet občan z jiného tak se mu bude špatně dýchat, my co zde žijeme, jsme už prý na to zvyklí, to mně teda pobavili . Magistrát a stát proti největšímu znečišťovateli tady nezakročí, prý se obávají aby se nepřesídlili do Polska a zde zůstalo 7000 lidí bez práce. Takže začarovaný kruh.Majko, tak jak je, určitě líp, dépka odešla. U mně to je jak u Ellen, jeden den se něčím užírám a na druhý den si nadávám, že jsem se takovou prkotinou užírala a znepříjemnila si den. Na tu kámošku se vykašli, i kdyby přišla, nevšímej si, nekaž si zábavu a už vůbec nezůstávej kvůli ní doma. Kdy se ti zas podaří, že budeš mít hlídání a budeš moci někam vyrazit. |
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
21.11.2011 7:24:16
Teda Bell, to se mi tě podařilo tak pěkně vytočit?
To jsem ale dobrá Jo jo, je to náš MAtýsek. Konečně se mi ho povedlo vyfotit, tak jsem moc ráda, i když je to rozmazané.Di! S tím pískovištěm mě to taky pobavilo Ale ty potom napiš, jak se malé líbilo, jo?Tak já jdu budit kluky, dneska je nějak nemůžu dostat z postele. Hezký den!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
20.11.2011 20:31:12
Ahoj holky,
Majko, hod to za hlavu!!! Nejsi nesnesitelna , zbytecne se tim uziras. Taky me obcas neco nakrkne a dumam nad tim vic nez bych mela a kolikrat se ukaze, ze je to uplne jinak a nebo se to vyresi samo.Di, kuš ty jedna, dalsi ditko by byli dva kluci, tak to radeji nebudu pokouset. A s piskovistem jsi me pobavila, u nas se chystame tak na snehovou nadilku a hratky se snehem, na pisek se driv nez za pul roku nedostaneme, tak pak dam vedet .Ellen, taky jsem nachcipla, ja a Jachymek jsme drzaci a porad odolavame, ale od vcerejsiho vecera me boli v krku a zacinam pokaslavat. A je fakt, ze s pribiranim jsme ted nasadili nejake rychle tempo. Tonicek je sikula, ze uz umi zaznakovat svetlo , mi poctive ukazujeme jen znak na papani a tatka malymu ukazuje jeste znak z filmu Fotr je lotr a to magooor, vzdycky kdyz brasi delaji kraviny, tak mu to rika.Bell, preju ti, at se vse vyresi, operaci mas za sebou a kluci jsou zdravi .Jeste pochvalim Jachymka, umi delat paci paci, taaak je velikej a pa pa. Jen to hybani porad nic, je jak pecka . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.