Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
20.11.2011 19:05:08
Uz od prvniho pohledu jsem tipovala Matyska od Hanky, Ellen me predbehla
.Ted si to jdu v klidu jeste jednou precist a dam si u toho veceri a jeste vam neco pisnu. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
20.11.2011 18:30:34
Jestli mám ještě jeden pokus tak už vím kdo to je - Matýsek od Hanky - blahopřeju k chození! To je neskutečný jak je šikovnej! To musí bejt náročný uhlídat takový torpédo...
|
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
20.11.2011 18:24:17
Hani, operace se odlozit proste musi
Ja malyho v horecce urcite neopustim, nemela bych ani minutu klid. Ta hadka vznikla kvuli tomu, ze me nefunguje diky tem problemum s prsem uz vubec leva ruka- nic v ni neunesu a boli to jak cert. Jenze malej se chce samozrejme stale chovat a manzel si chodil z prace rovnou ke sve matce a prisel domu az vecer, coz me teda fakt vytocilo, kdyz uz to bylo treti den...navic prisel a hlasil neco ve smyslu, zda mame s Libcou uz hotove ukoly...tak jsem mu rekla svoje a on se obhajoval fakt neskutecnymi argumenty, ze jsem myslela, ze vyskocim z kuze Na udobrovani ted nemyslim..chci, aby byl maly v pohode a chlapa neresim.Anonyme, jsem natolik unavena a vycerpana, ze informace, ze jdi chlapecek me vydrazdila myslim, ze to kazdy z nas poznal![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
20.11.2011 17:12:53
Ahoj holky,
Majko, netrap se, za 2 týdny už nebudeš vědět proč jsi měla tento víkend depku. Aspoň já to tak mám... Taky máme trochu náročný víkend, měla jsem zánět močových cest, už 2 dny mi třeští hlava, asi mi už fakt chybí spánek, včera jsme měli 2 návštěvy, takže chystat a pak uklízet... Zase bude líp! Tak hlavu vzhůru, jsme silný ženský ![]() ! Jinak rodinné oslavy s konzumací alkoholu mě taky dávaj někdy zabrat, teď je další naštěstí až o Vánocích!Bell, ať zase všechno v pořádku, držte se !Anonyme tipuju tě na Liborka od Martiny, co? Hodím dnešní fotku do deníčku. Moni, vy nás s tou váhou snad i předeženete, Jáchymek teda nasadil tempo. Náš malej teď jí docela mizerně, asi to je tou rýmou co měl. Majko, Andý, s mlíkem jsem to dělala na noc tak, že jsem měla ohřívačku lahví, na noc jsem si tam dala převařenou vodu do lahvičky na noční stolek, vedle dávku UM. V noci jsem to pak jen vsypala a protřepala a bylo to rychle. Chleba už taky dávám asi měsíc, ale moc hp nesní, minule jsem mu dala kostičky chleba s máslem a uplácal mi z toho hroudu . |
| Anonym :-) |
| • |
20.11.2011 15:48:05
Jsem chlapeček
|
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
20.11.2011 15:44:06
Bell! Tak to máte doma "veselo" :-(
Tak držím palce, ať jsou děti co nejdříve v pořádku!!!!A ta hádka- to bylo fakt tak hrozné? Bobku, tak se drž a snad se usmíříte. Nebo už o usmiřování nestojíš? A ta operace se dá odložit nebo ne???? |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
20.11.2011 15:35:37
Majko, netrap se nad kravinama!!! Co blbnes? Ja mam teda taky dost husty zpravy- ve stredu mam jit na tu operaci, ale malej ma uz treti den horecky kolem 39, Libca ma zanet stredniho ucha a s manzelem jsme se pohadali tak, ze u nas zasahovala policie...takze nechci nijak zlehcovat tvoje trable, ale ver mi, ze te muzou potkat daleko horsi prusery...
Anonyme, kdopak jsi? Ja fakt nemam tuseni... |
| Hanka+T+H+M | 13604 |
|
|
20.11.2011 15:07:47
Majulko! Kašli na "kamarádku" a netrap se tím. My tě sice bohužel neznáme osobně, ale za ten rok a skoro půl si nám přirostla k srdci a víme, že jsi skvělá!!!A nepíšu určitě jen za sebe. Takže úsměv a kašli na ně!!! Jsi super holka, skvělá mamina a "kámoška" ti za ty nervy nestojí!!!!!!
|
| Di+N07 & S11 | 107841 |
|
|
20.11.2011 13:51:01
Ahoj holky,
Za chvíli vyrazíme na pískoviště,bude premiéra,tak jsem zvědavá jestli S. bude žrout písku jako Natálka Už chodíte na písek,holky?Zdědili jsme kyblíček s lopatkami,ještě je podepíšu a valíme.Hádanku se přiznám,že bych neuhodla,tipovala jsem Anetku,na první fotce to trošičku vypadá,že má náušničku a oblečení bylo jen pro zmatení.Každopádně nechám holky hádat a samozřejmě obrovská gratulace chodci ![]() Jo a toho potahového pesana máme taky![]() Majuško ![]() Vůbec nejsi nesnesitelná beru,já kdybych bydlela poblíž,tak chodíme pařit každý týden Myslím,že to od nich bylo docela sprosté,když jí "pozvaly" a věděly o tvé situaci a vztahu s ní.Pokud bude mít ta holka trošku slušnosti,tak nedorazí ale fakt nechápu ty kamarádky,to bez ní jako nezvládnou?Já ji neznám,tak nemůžu posuzovat ale z toho co vyprávíš je tvoje rodina v tomhle fakt nevinně a že neděláš akce je opravdu blbost.Kdybych měla u sebe doma na nějaké akci taky někoho takového,tak bych si to ani neužila.Snad se akce povede a holky to pochopí![]() |
| Anonym :-) |
| • |
20.11.2011 11:54:04
A ještě jedna.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.