| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Březen 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 6155  [Dalších 6035 >>]
puira 83157
14.1.2012 16:39:44
Třídit třídíme, ale koš přímo na to nemáme, takže neporadím.

Ada v 10 měsících měla 72 cm a 8 kilo.

Lucinko, je to fakt boj, když děcko nespí. Opravdu vám přeju, ať je toto období brzo za váma. ~;((
puira 83157
14.1.2012 16:36:36
Ahojte, my jsme taky rodičák vyřešili vloni, máme tříletý s tím, že pár dní byl na mateřské manžel.

Anicol, chtěli byste ~p~? Nějak to tak z Tvých příspěvků cítím.

Belli, ať je Liborova ruka brzo OK. Jste teď v nějakém blbém období, ale určitě to brzo přejde ~;((
Anicol 108690
14.1.2012 14:26:57
Táďula spí s námi v posteli a když se to povede, tak je dvakrát vzhůru, jinak se taky každou chvíli budí. Neřeším to nijak extra. Zatím co se nám osvědčilo, bylo když uspával manžel. Ale to je zdlouhavé, klidně i hodinu nebo déle.

Rodičák jsme takhle vyřešili už loni a problém nebyl, my to teda dali na tu dvouletou.
Lucinka:-D 109244
14.1.2012 9:51:06
Jinak dnesšní noc děs, co hodinu vzhůru, čaj, sunar, nic nepomáhlo aby spal dýl, jen k ránu spal od 3 do 5 a pak zase po hodine v 7 budíček....
Doktor nám napsal diazepam že máme 3 noci zkusit, a když nezabere tak už nedávát, ještě jsem mu ho nedala, nemáte někdo zkušenosti? Od 3 měsíců mi nespal jedinou celou noc, největší úspěch bylo zbuzení jen 2 krát za noc, ale to byla jediná noc a jinak nic....už jsem z toho zoufalá, přítel pořád ench ho vyřvat, ale nemam na to sílu, mam pocit, co když mu ale něco přecejenom chybí....~5~~n~
Lucinka:-D 109244
14.1.2012 9:45:48
Honzík bude mít 10 měsíců 21.1, a doma jsme ho měřili a má 75cm a 8,5kg.

Jinak holky máte někdo podobný problém?: Před novým rokem jsme přepisovali na jeden denmateřskou na přítele( kv§li té 3 leté variantě, kterou on si mohl vybrat a já ne, aby jsme měli pořád těch 7600), potom nám paní řekla, že stačí v lednu, aby jsme přišli a přepsali to zpátky na mě abych taky mohla mít 3 roky 7600, JENŽE : byli jsme tam včera a paní nám jako oznámila, že když to necháme na přítele, nic se nemění, ALE když to přepíšeme zpátkx na mě, tak na tom budu finančně stejně, jako kdybych byla doma ty 4 roky, akorát to mužu vyplácat dřív, ale podle výpočtu mi to vycházi jen 5500. Byla jsem naštvana až hrůza a tedka řešíme, jestli nemá zustat přítel na rodičáku+práce a já ybch se mu jakoby doma o to dítě starala, jenže pak nevím jak by to bylo se zdravotním a hlavně sociálka a důchod-bude to mít nějaký vliv na duchod? Jsem vážně v koncích, vyfasovali jsme akorát zase hromadu papírů. Máte nekdo podobný problém?~7~
Suzan, L.07, A.3/11 68086
13.1.2012 19:39:25
Ahojky, Adámek měl v 10 měsících 78cm a 8,8kg. Teprve měsíc jí příkrmy a z toho byl týden jen kojený, jak měl ty horečky, tak teď snad začne konečně přibírat. Včera si dal ke svačině 1 a půl Bobíka~e~.

Třídíme papír - do šuplíku v lince, plasty - do pytle pod dřezem, sklo - bedýnka na chodbě, baterie - do misky. Taky jsem chtěla nějaký koš, ale žádný se mi nevešel do linky.
Anicol 108690
13.1.2012 17:39:40
Dneska je mi nějak divně od žaludku, včetně všch dalších příznaků těhu i 2x vynechaná MS. Testy si dělám co dva týdny od první vynechané a všechny negativní. Mám ty hodně citlivý, co se namočí do kelímku. No co to se mnou je?~d~

A Táďa má dneska 10 měsíců :-) Holky kolik vám měří a váží ty vaše píďalky? Táďa má 72cm a 9,9kg měřeno v domácích podmínkách, tak uvidíme jak to bude ve srovnání s poradnou příští týden.
Anicol 108690
13.1.2012 17:29:26
Belli, to je mi líto, ať ho to moc nebolí a je brzo ok. Jinak my na plasty a papír používáme krabici, pod linkou a jednou týdně roztřídíme. Na bio máme od města malý koš, dali jsme ho na balkon. Baterky a tak máme v krabičce a jednou za čas odneseme do určených popelnic. Jako šlo by toho třídit víc, ale v našem bytečku není místa na zbyt. Nedávno měli v Tchibu krásný vysoký gumový pytle, nebo spíš krabice, ségra si to pořídila na tříděnej odpad, je to dokonce ve stejných barvách jako kontejnery :-)

Tohle ještě musím napsat. Dneska jsme byli na imuno. Táďulu moc zajímalo, co mu tam do tý ruky píchaj, ale plakat začal až u páté ampule, spíš ho štvalo, že nemohl tu jehlu a všechno prozkoumat. Ale byly jsme na něj tři, tak měl smůlu. A výsledky klasicky za tři týdny. Zpáteční cesta zážitek. Překoukla jsem se o hodinu, takže jsem musela přesedat, tram nezajížděla až k nám. A když jsem nastupovala do 2. tak nějaký příliš aktivní chlap, nejdřív málem urval košík pod kočárem, hlavně, že říkám, za korbičku, pak se cpal do dopravního prostředku první, když jsem skoro zařvala, že mi vysype dítě, otočil se a pak na schodech mě tím kočárem sejmul a takové davy, které mi chtěly pomoct.... Naštěstí se to obešlo bez jakéhokoliv zranění dítka a já mám jen lehce potlučenou nohu a bok, jak na mě ten kočár na schodech spadl. Jsem jen čekala, že tram zazvoní a zavřou se dveře ~t~
drakovka 110191
13.1.2012 12:09:00
Ahoj holky,
Luci, stěhovali jsme proto, že když jsem se otočila, tak v tu ránu byl malý vzhůru. Dělala mi to i holka. Přitom když taťka chrápal jak dřevorubec, tak to s ní ani nehlo. Dneska taky spal celou noc.
Beli, odpad třídíme, ale koše máme rozmístěné. Nemám je jinak kam dát k sobě. I malá je zvyklá třídit~6~, jsou jí tři roky. Pak jsou i takové jako je třeba olej, ten slévám a pak vozím do sběrného dvora. Stejně tak i elektro, kartonové obaly aj. Prostě co jde.
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
13.1.2012 9:12:00
Prvni krucky jsou krasne- taky se na ne tesim a zaroven se bojim, ze uz doma nebudu mit ani minutu klid:-)

Anicol, Libca vcera zase nemohl prijit do skauta, protoze si predevcirem zlomil ruku cestou ze skoly- my se z tech potizi snas nedostaneme...

Holky, sotva jsem si postezovala, ze maly malo pije, tak zacal pres den vyzadovat Nutrilon a ted vypije i pul litru...ale moc diky za vase zkusenosti.

Mam takovy dotaz mimo dikuzi- tridite doma odpad? Nemate tip na nejaky funkcni a velky odpadkovy kos na trideny odpad?
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 6155  [Dalších 6035 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.