| Anicol | 108690 |
|
|
16.12.2011 11:34:26
Belli
![]() A já si říkala, že Libča nedorazil a žes ani nedala vědět. Hlavně že to máš ok Já si zase zvykala na to že ze slušných dvojek-trojek mám šestky. Nechceš se někdy sejít? Ve středu budu v Brně. A co Šimůnek, jak zvládal odloučení, nebo byl s tebou? |
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 |
|
|
16.12.2011 11:15:44
Ahoj holky,
omlouvam se, ze nedocitam, ale dnes me pustili domu z nemocnice a tak jsem jeste takova prastena po palici Vse dopadlo dobre, na pokoji jsem mela uzasnou pani a moc jsme si pokecaly a zasmaly se Operace trvala pres tri hodiny a podle doktora to byla pekna piplacka...ale vysledek je dobry. Jen musim vyhodit vsechny podprsenky a zvyknout si, ze z petek mam ted dvojky ale zdravi je nejdulezitejsi..Vsem Vam preji klidne predvanocni usili a zase se brzy ozvu. |
| Lucinka:-D | 109244 |
|
|
15.12.2011 16:09:04
Našemu Honzíkovi bude ve středu 9 měsíců a leze jako fretka, sedí, staví se všude a když se postaví tak se pustí a stojí sám, je jen otázkou kdy se rozchodím ale myslím, že roku uteče teda.
Baští všechnno a je kojenej jen v noci. K tomu spaní, malej usíná zabořenej do matracea prdelka nahoře, usíná bohužel s flaškou čaje jinak neusne, ale já jsem ráda že vůbec nějak usne, noci jsou děsní stále se budí co 2 hodiny, někdy je i hůře, dneska jsme byli vzhuru od 4! Doufam, že začne brzy normálně spát, jinak nevím jak dlouho ten kolotoč domácnosti a nevyspání vydržím. Mějte se a žádný vánoční stres ![]() |
| Suzan, L.07, A.3/11 | 68086 |
|
|
15.12.2011 13:12:34
Zdravím,
tak mám 7 druhů cukroví a to jsem tvrdila, že letos určitě péct nebudu, maximálně perníčky! ![]() Je to asi 14 dní, co Adámek začal jíst, před tím jen ochutnával. Dávám mu zeleninu s masem, rohlík, Bobíka, jogurt, banán, dnes měl kousek chleba s marmeládou co měla Lucinka. Ovocné přesnídávky mu nejedou ani strouhané jablko. Kaši jsem dlouho nezkoušela, budu muset nějakou koupit. Tekutiny žádné, neumí pít ani z dudlíku ani z pítka, do všeho jen kouše, takže je jen kojený.9 měsíců mu bylo před týdnem - pouze se plazí, umí si kleknout, přeleze téměř jakoukoli překážku, děsně ho baví zahazovat věci nebo je pokládat někam nahoru, kam sotva dosáhne a pak se vzteká, že si je nemůže vzít zpět. Před pár dny začal znakovat světlo. Když jí, musím rozsvítit, aby byl spokojený a v klidu seděl. Taky vám prckové spí v kleče? |
| Racochejlíček | 109902 |
|
|
14.12.2011 21:21:56
Ahoj holky, tak se po dlouhé době opět hlásím! Malá je čipera a je pěkně vypočítavá. Z postýlky dosáhla na stůl,kde si přitáhla mističku s jablky a vzala si jedno, nakousla, spadlo, tak si vzala jiné. Já zdobila cukroví a bylo mi podezřelé, že je takové ticho. Docela mě to dostalo a musela jsem se smát. Jinak nic nového. Kokám, že se tu řeší autosedačky, tak se nechávám inspirovat. Chtěla jsme se zeptat, co dítkům dáváte už všechno jíst? Tak zatím, zase někdy kouknu. Ted před vánoci je mín času, když není doma tatka, moc toho neudělám. Tak to pak doháním! Tak papa!
|
| Anicol | 108690 |
|
|
13.12.2011 11:17:26
Ahoj, tak dneska má 9.měs. i Táďa. Taky mi tu obchází kde co. A hlavně slézá z postele, ale po hlavě, občas to nevychytá a trochu se ducne do čelíčka a je hned řev. Je to tzpickej chlap, malý bebíno a ječák, jak kdyby ho na nože brali.
![]() |
| puira | 83157 |
|
|
12.12.2011 11:48:38
Ahojte, Adélka má dnes 9 měsíců.
Obchází nábytek, gauč, židle, cokoli, podává si hračky, když jí spadnou na zem, po 4 nohách se pohybuje rychlostí blesku, brblá si slabiky a pořád čekám na sezení. Včera spadla v postýlce na zadek a chvilinku seděla a jednou rukou se přidržovala, tak jsem na ni hleděla, jak jí to vsedě sluší ![]() Jestli mě některá z vás nepředběhla, tam mám šestitisící příspěvek. Tož je mi tu s váma dobře. ![]() |
| Suzan, L.07, A.3/11 | 68086 |
|
|
12.12.2011 10:23:33
Ahoj, tak u nás se opět marodí
. Adámek má zánět průdušek, dostal antibiotika a inhalátor na roztažení průdušek. L. má teplotu, tak je taky doma. Budu doufat, že se teď vymarodí a na Vánoce budou v pohodě.Autosedačka nám příjde dneska, ale dostane ji až pod stromeček od babičky, jsem zvědavá, jak se mu bude líbit. Koupili jsme tu Cybex Pallas fix s pultem.Mějte se, musím za těma marodama. ![]() |
| inf | 109215 |
|
|
12.12.2011 8:04:47
Ahoj. Tak jaký jste měly víkend??? Já k mé spokojenosti trochu uklidila a dnes jdeme k našim péct cukroví. Jen ještě před tím musím k doktorovi a na pojišťovnu. Taky jsme konečně koupili sedačku a Máje se v ní moc líbí, hlavně to, že vidí z okna. Musím běžet.
|
| puira | 83157 |
|
|
11.12.2011 9:25:25
Ahoj Anicol, jsem tu ale jak bez energie. Jakmile se jedna holka dá do kupy, druhá onemocní. Jestli to bude jako minulý rok, skončí to až v březnu dubnu.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.