| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Březen 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6155  [Dalších 5975 >>]
Suzan, L.07, A.3/11 68086
6.12.2011 8:15:43
Tak včera se konečně prořízl první zoubek! Že mu to ale trvalo, dnes myslím, že vyleze i druhý - jedničky nahoře. V noci brečel ze spaní, tak ho to asi bolí. Naštěstí žádné teploty jen je více mazlicí.

My jsme už týden bez rýmy a kašle, ale na jak dlouho~d~.
L. má dnes ve školce Mikuláše, tak se těšila.

Už máte nové autosedačky? Já nevím pořád jakou. Vajíčko mu je už malý, ale ještě sám nesedí a nemá 9 kg.
Anicol 108690
5.12.2011 18:27:47
Ahoj, kde jste kdo? Jinak Táďa taky soplí už asi tři týdny, dneska jsem s ním byla zase u doktorky, protože se v noci budí a dví se tím, ale průdušky jsou čisté, jen je hodně zahleněnej, ale není to nijak zbarvené, snad už to brzy přejde.

Belli, napsala jsem mail.
puira 83157
4.12.2011 16:01:38
Belli, i u nás na prd. Sotva Adélka vylezla z horeček, začala soplit Maky, má cosi v krku, teplotu, červené oko. Už jsem z toho být ve střehu unavená.
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
4.12.2011 10:23:21
Jani (Albert), moc a moc diky za radu, uz mame po moucnivce!!! Strasne nam to pomohlo a maly uz zase krasne papa i bumba~w~

Anicol, kdyztak mi napis na email simonek2011@email.cz, tam by mi mely chodit zpravy bez problemu. Pokud si myslis, ze by Tadeasek mohl mit problem s uzdickou, tak doporucuji v Brne pana doktora Hornika na Pekarske, je uzasny a deti jej miluji! Navic nestiha uzdicku bez indikace, je hodne peclivy. Taky jsme u nej byli.

Ja mam asi zanet stredniho ucha- uz treti den neslysim...ach jo...u nas je ted porad neco...
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
4.12.2011 10:21:17
Jani (Albert), moc a moc diky za radu, uz mame po moucnivce!!! Strasne nam to pomohlo a maly uz zase krasne papa i bumba~w~

Anicol, kdyztak mi napis na email simonek
puira 83157
2.12.2011 8:39:51
Anicol, ani ne, malá se večer trochu osypala, tak mám po těch horečkách podezření na Šestou nemoc. Osypala se jen ale trochu, vypadá to jakoby se jen opotila, má to na čele a lehce záda. No a v noci ve 2 se probudila a živý dudel - hlazení - uklidňování až do rána. Teď chrupká s mužem v posteli.

Anicol 108690
2.12.2011 7:38:41
Ahoj holky,

tak to byla dlouhá noc. Nejdřív jsem sloužila jako živý dudlík, po dvou hodinách se probral a skákal nám doslova po hlavách. V jedenáct to vypadalo, že usne, ale jen se trochu zklidnil, aby nabral sil. Pak už nevím jak dlouho si chtěl s námi hrát, ale vysvobozením bylo, když si přelezl do postýlky. Kolem jedné se vrátil mezi nás a spokojeně usnul u prsa, no a spí ještě teď. Já bych dělala to samé, ale za chvíli běžím na vyndání stehů. Potom po mě nikdo nesmím nic chtít. Dneska neuklízím, jen spím... Snad mě ta potvůrka nechá. Trochu naivka, já vím. Snad jste měli lepší noc. Zatím ~3~
inf 109215
1.12.2011 15:47:14
To jsem ráda, že úklid neřešíte stejně jako já.....když to moje dítě nějak odmítá spinkat a když usne, protože musí a ví že v tý postýlce zůstane dokkud si nezdřímmne, tak spí půl hodinky a je zase na nohou...takže momentálně spíme 2x někdy 3x denně půl hodinky, což sem ráda, že něco pofackuji a na chvilku si hrcnu.

Taky se o mě otřela střevní chřipka, ale druhý den to bylo už naštěstí ok....tak si říkám, že jsem nikdy nebyla tak nemocná jako teď...začínám to připisovat kojení, tak jsem nasadila vitamíny a uvidím :).

Dneska jsem se byla s Marunkou podívat do MC na mikulášskou besídku, andílek dal Marunce balíček s perníčky (speciálně pro ni dělaný :), tak byla v sedmém nebi... tak jsem zvědavá, co bude v ponděláí říkat na čerta, který se na ni přijde podívat ~:-D
albert1 99024
30.11.2011 22:20:47
Anicol,

je ale otazka, jestli ma praktik dostatecne znalosti v teto problematice, kratkou uzdicku by ale urcite poznat mel. Rozhodne Vas nechci strasit, je dost pravdepodobne, ze diteti nic neni, pouze se jeste plne neadaptovalo ze 100% kojeni na prijem jidla na lzicce a lahvi, nasi mlade to trvalo temer 3 mesice, "normalne" ji teprve 14 dni~;)
Anicol 108690
30.11.2011 17:42:39
Albert, uzdičku nikdo neřešil. Ale asi budeme měnit doktorku, tak to vyřešíme tam. Díky za tip. Něčím jiným by to být nemohlo? Resp. jak to zastavit.

Holky Vánoce zatím nijak neřeším. Stejně je budeme trávit mimo s babičkou a různě po rodině, ale trochu uklidit bych chtěla. Letos nechci ani moc péct. Snad jen zkusit udělat perníčky (v životě jsem je nepekla) a vánočku no a asi i biskupský chlebíček. Ale to je všechno :-)

Belli, nějak mi asi blbne mail. Schůzky budou ve čtvrtek od 16 do 18 hod. Teď asi ne, děcka mají vystoupení pod stromečkem, takže by tam Libča byl sám, ale příští týden se na něj budu těšit. Teda pokud to ucho už má ok :-) No a kdyby vzal s sebou kamaráda, bylo by to fajn, zatím jsou tam samé holky ~t~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6155  [Dalších 5975 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.