| Suzan, L.07, A.3/11 | 68086 | 
|   | 28.2.2012 8:32:39 Kikuško, u nás teď vede odstrkovadlo se čtyřmi koly, gumové hopsadlo a trochu houpací koník. Vše máme po holce, takže také nevím, co koupit malému k narozeninám.  Auta, traktory, houpačku, kostky, míčky,...vše máme.  | 
| kikuška21 | 112489 | 
|   | 27.2.2012 18:49:54 zdravim vsechni poradi mi nekdo co mam koupit tomaskovi k prvnimu roku nic moc ho nebavi uz chodi a ma i 8 zubu a uz mu rostou i stolicky je moc chytry dekuji za rady    | 
| inf | 109215 | 
|   | 27.2.2012 16:44:52 Taky se přidávám ke gratulacím a všem březňátkům přeji všechno nejlepší. I když my si taky ještě měsíc a dva dny počkáme :). Hlavně ať jsme všichni zdraví. Dneska jsem byla koupit Máje její první bačkůrky, neb to naše zlatíčko se nám přes víkend pěkně rozchodilo. Takže máme doma běhajícího bezzuba  . Tak doufám, že nám chvilku vydrží....neb to jsou dardy. Holky díky moc za zkušenosti s kočárky. My se nakonec rozhodli, že ten kočárek teda koupíme. On je totiž poměrně lehký, váží sedm kilo a projede všechno.....takže pro mě bude určitě jednodušší táhnout lehký kočárek než ten můj starý bytelný a užijeme ho i na brusle. Albert - Jani, tak že by se konečně vyklubal první zoubek?????? | 
| albert1 | 99024 | 
|   | 27.2.2012 13:29:52   Ja take vsechny zdravim a gratuluji prvnim oslavencum  Zituska si na sve narozeniny jeste musi mesic pockat, bude slavit se svoji "milovanou" sestrou, ta bude mit 3 roky na zacatku dubna. Pred 2 tydny bohuzel prodelala akutni zanet stredniho ucha, i kdyz jsem pro prevenci udelala maximum, pichat se muselo, nastesti na celkova ATB nedoslo, mame jeste za tyden prijit na kontrolu sluchu, s velkou pravdepodobnousti zanet vznikl diky momentalne oslabene imunite pri rostoucich zubech. Na Rodinu uz nechodim kazdy den, strasne me stvalo, ze v diskuzi vetsina zajimavych temat mizela nebo byla cenzurovana z pro me nepochopitelnych duvodu, uz ctu jenom ty nase "Breznatka"   Krasne slunecne pondeli, Janca  | 
| puira | 83157 | 
|   | 27.2.2012 11:14:38 Ještě jsem chtěla napsat, že je škoda, že sem nenapíší maminky, které se tu dlouho neukázaly. Četla jsem si tabulku s narozeninami dětí a vzpomínala na diskuzi minulého roku, jak to tu žilo   | 
| puira | 83157 | 
|   | 27.2.2012 11:08:40 Ahojte maminky, všem miminkům z březnové diskuze - těm, co už slavili - k vašim 1. narozeninám vše nej   , těm co už brzo slavit budou přeji taktéž vše nej  , nemůžu tomu uvěřit, rok to bude.. Naše Adélka "stagnuje" :) , na samostatné kroky jakoby se bála, ale nedělám z toho nic, myslím, že nás překvapí. Zrovna dnes jsme byli na ušním, v noci Adu chytlo levé ucho, já to poznala až po půlnoci, kapla jsem kapky, co měla Maky před měsícem na bolavé ucho, dala Nurofen a usnula miláček natisklý k tátovi, pak ke mně..Ráno Dr. ucho vyčistil, a že jsme tak akorát na hranici, kdy to může ustoupit anebo propuknout. Samozřejmě doufám ve zlepšení  inf: Za nás jsem teda sportovní kočárek využila do Makčiných snad 3 let. Ke konci jsem si pořídila i golfky, do autobusu, protože máme Hoco Diamond, to je bytelné stroj :) No ale zas Makča byla pohodlná. Belli: A víš, že nějaké změny cítím? Od začátku roku dostávám v hlavě víc odpovědí  a moc se těším na jaro. Akorát teď mám v těle adrenalin či co, z té Adélčiné nemoci jsem taková divně nabuzená  | 
|   | 25.2.2012 8:35:18 Koukám, že dalším "březňátkům" je rok! Takže vše NEJ NEJ NEJ  | 
|   | 25.2.2012 8:32:07 Inf, my používali kočár asi do 2,5 let. Malá v něm ráda spinkala, ale hlavně nechtěla moc chodit, raději se vozila. Navíc je kočár dobré odkladiště věcí  . Hodně jsme využívali golfky, jen na delší tůry nebo horší terén jsme brali sporťák. | 
| inf | 109215 | 
|   | 24.2.2012 21:12:19 Ahojda Bell. Souhlasím s tebou, uteklo to všechno strašně rychle a z toho mého malého miminka je už malá slečna co začíná sama chodit. Já si užívám každičkou chvilinku a je to prostě strašně úžasný, jak každým dnem toho dokáže víc a víc   . Holky vy co máte už druhé dítě, jak moc jste využívali kočárek, když mimčo začalo chodit???? S manželem se vedeme debaty, zda pořídit lehký sportovní kočárek, či nikoliv. Poměrně často podnikáme výlety, tak na jednu stranu bychom ho využili a hlavně je možný ho dát na záda. Na druhou stranu si říkám, zda by nám stejnou službu neudělala krosnička na záda, kterou máme. Díky za názory a přeji pěkný víkend. | 
| Bellinka+Šimonek03/2011 | 107778 | 
|   | 23.2.2012 15:59:16 Ahoj holky, nejak to tu nezije..jak se vsechny mate? Ja povazuji tento rok za cas plny zazraku...je videt, ze transformace jiz zacala  Blizi se prvni narozeniny nasich deti a me pripada jako vcera doba, kdy jsme si tu psali o dvou carkach na testech, o ultrazvucich, tehu a porodech...  Snazim se si s tim malym stvorenim vychutnat kazdou chvilku... Mejte se vsechny krasne!  | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.