| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
22.2.2012 17:01:36
Kopretinko a byli jste doma s tím zápalem plic, nebo v nemocnici?
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
22.2.2012 16:57:54
Kopretino, to sedí, malá teda reaguje "slovně" jen na mě- křičí "amma" a podle mě to znamená jak ham tak máma
![]() .Taky začíná dělat intonaci některých slov, ale o mluvení nemůže být řeč- eje? (kde je?) když se schovává a áójjj když otevírá a zavírá dveře![]() |
| Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
|
|
22.2.2012 15:22:07
Ahojky,
tak my máme dneska také po 10.měsíční prohlídce, měli jsme to spojeno s dvojitou kontrolou. Oba kluci skončili na antibiotikách. Vašík měl zápal plic a Ondrášek zánět průdušek. Ale už je pohoda, kluci jsou zdraví ![]() Vašík má 8,3kg a 74cm. Tak nás dr. pochválila, že jsme konečně přibrali 1,5kg za měsíc a půl. Chodí kolem nábytku, začal prozkoumávat schody :-( a téměř pravidelně spí už jen po obědě skoro 3h a pak až večer od 20h do 7h. Rozvazuje se mu i jazyk - táta, bába, pápá, haf, ham, Oďa(Ondra)- jen máma mu pořád nejde, jsem jen "hmmma" ;-)... |
| Anikul + Mikulášek 11 | 111979 |
|
|
21.2.2012 21:31:49
Ahoj holky...
jsem tu po delší době. Asi ani nebudu dočítat. Jen tak zběžně jsem koukla. My se máme fajnově,sem tam se objeví nějaký ten kašel a rýma,ale jinak je to už ok. Před Vánocema jsme měli rýmu a kašel a drželo se nás to pomalu 3 měsíce,tak to bylo na palici. Vyzkoušeli jsme všelico,ale nakonec jsme stejně skončili na ATB a to pak zabralo. Prodělali jsme i šestou nemoc(přesně na Štědrý den). Jinak jsme tak nějak prošli vším-plazili jsme se,lezli po čtyřech(to do teď) a od listopadu stojíme. Obcházet nábytek začal až tak v prosinci. Nejvíc ho to baví za ručičky,nejlépe jen za jednu. Ale myslím,že chodit jen tak nebudeme. Je to strašpytel Ale tak co,teď si to stejně nemůže nikde mašírovat. Každopádně jsem mu pořídila už botky na doma (zn.Pegres) a velká spokojenost. Minulý týden jsme byli na 10ti měsíční prohlídce - 8,5kg a 75cm. Jo a zub nemám ještě ani jeden |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
21.2.2012 19:38:34
Belo, u nás mám dost napilno, snažím se vyřídit mužovo daňové přiznání, zajet s autem na STK, vyřizuju papíry kvůli odjezdu a do toho děti chytly nějaký blicí virus. Přišla s tím z miniškolky prostřední, v sobotu večer se pozvracela (holky zásadně zvrací v noci do postele, abych si užila převlíkání postelí či co) a od té doby to chytli oba zbývající, naštěstí se zdá že je to nějaká mírnější forma, zvrací každý 1x denně.
Mně bylo šoufl včera ale zdá se že jsem to ustála, ještě že tak, s mou nemocí (Crohn) jsem měla trochu obavy. S. se konečně začala trochu hýbat, plazí se a houpe na kolínkách. Taky se mnou hraje na schovku-schovává se za plínu a vykukuje, šibalka . Jinak jí skoro vše ale chleba jí moc nejede (bídačka, peču domácí kvasový), jí i kusy masa. Když jsme byli na jarních prázdninách tak nechtěla vůbec jíst kupované bio skleničky a živila se s námi hovězím gulášem s knedlíky ![]() Má jeden zub . Kojím ráno, v poledne a kolem 22h. Spí hezky, od 19h do 6.30, většinou s jedním probuzením kolem 22h. |
| Bela76 | 40728 |
|
|
21.2.2012 15:25:58
Ahoj holky,
zdravím po delší době a vidím, že tu nikdo nepíše. Co se s váma děje , že je tu tak mrtvo? My jsme dneska byly v poradně. Takže Bea váží 8.760kg a měří 72cm a já plašila, že nepřibírá, ale nabrala většinu během tohodle měsíce , nechápu, přitom se mi zdá, že moc nepojí. Teď mi skoro přestala jíst pečivo , ale miluje jogurty. Noci se u nás zlepšily, ale výkyvy tam jsou. dnes třeba spala do 8.30 (2Oh - 8.30), ale v noci jsem k ní asi 6xvstávala na dudel a pohladit.Zuby máme stále jen 2dole, nahoře se nic nedějě , sama se už postaví a cape za 2ručky, ale pokroky jsou u ní ze dne na den, ne postupně, ale hned šokuje něčím novým. |
| Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
|
|
16.2.2012 14:47:42
Čauki, no u nás dneska a 2 dny zpátky taky krásná zima. Ale pro auta to asi není nikde. My nemocní nejsme, ale starší nechce jezdit ani na saních ani na bobech, ještě sem tam na lyže ho dostanem.
![]() |
|
|
16.2.2012 11:42:27
ahoj ve spolek,
kde jste všichni, umrzli jste, nebo zapadali sněhem ? U nás je nádherná zima, sněží, 3 po nulou...škoda že jsou kluci nemocní. MM mé nadšení neopětuje, moc se v tom nedá jezdit autem a vlaky maj zpoždění... |
|
|
8.2.2012 16:56:13
Tak ještě jednou. Prodám body "Můj brácha má príma bráchu" vel. 12-18 měsíců (rozměry šířka 25cm, dékla 44cm) Úplně nové. Cena 150,-/PC 290,-
|
|
|
8.2.2012 16:49:45
Obrázek bodyčka v deníčku, nejde mi vložit
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.