| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Duben 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 7319  [Dalších 7119 >>]
Leknin+Onďa 07/05,Áďa 04/11 4766
7.2.2012 14:23:38
Pájo u nás teda ještě o oslavě nepadlo ani slovo. Včera jsem byli na 10 měsíční kontrole a Adámek nic nepřibral a to se mně zdá, že jí docela hodně. Je fakt, že je pořád v pohybu. Dr to nijak nekomentovala, tak je to asi ok.
Jinak oba kluci mají ant. Ondřejek chytl zánět průdušek a do týdne to měl i Adámek, mysleli jsme si s dr, že to zvládneme bez ant, ale poslechový nález byl docela velký, tak mají oba Klacid. Ach jo. Ještě, že mrzne a bacily aspoň pomrznou. Ale druhý týden být doma je docela na hlavu.
Chodíte ven holky?
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
7.2.2012 12:00:01
Holky kde jste kdo? Nezamrzly jste? Plánujete už pomaloučku oslavy?
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
3.2.2012 11:58:01
Holky tak já teda chleba jakýkoliv i rohlíky - jen bez semínek - namazat pravým máslem, nebo jak psaly holky čerstvým sýrem - lučina, žervé apod. Nemají se dávat tavené sýry. Tvrdé se mohou. Teď už ti naši drobci můžou skoro všecko. Jogurty ne nízkotučné a převládat by měly bílé a případně do toho přidat marmošku nebo ovoce, ale dala jsem už i ovocné i pribiňáčka už měl ale nemá to denně. Nebo ten tvaroh už taky sem tam šlehnu s trochou cukru a mlékem. Nebo puding s piškoty.
K obědu měl předevčírem květákový mozeček s bramborem a jak mu to šmakovalo.
Bela76 40728
3.2.2012 11:04:13
Chleba dávám světlý, to samé rohlík a máslo, žádný margarín, nebo lučinu, žervé a prý už můžou i tvrdý sýr 30% eidam, už jsem dala i bio marmeládu. Jogurt jsme měly ze začátku bílou aktivii a přidala jsem banán a sušenku, jinak bio jogurt z Billy, Olma bio ovocný jogurt, tvaroháček.Já si hlavně přečtu, že je to bez barviv a konzervantů a víc už te´d neřeším. Taky jsme zkoušely brumíka tvarohového, ale moc neměl úspěch.~w~
3.2.2012 10:17:31
Míšo já dávám jakýkoliv světlý chleba, namažu buď kostkou másla, nebo gervais, už jsem dávala i kiri kiri, lučinu. Jogurt jsem dávala tak dvakrát Holandiu, ale nevím, jestli můžu i ovocné, nebo jenom bílé a třeba přidat přesnídávku?

Míša Petrovičová 115698
3.2.2012 8:26:19
Belo a to dáváš normální chleba (šumava) a jaké máslo??
magrata1 95172
2.2.2012 12:17:01
Zas po sto letech zdravím.
Nějak nezvládám číst pravidelně a pak jsem zmatená.
Oldřiška je šikula, nechce moc jíst. Jí na oběd maso, zeleninu a těstoviny, to si bere sama, krmit nechce. Vývar jí dám vypít z hrnku, pije teda moc ráda, jen nechce nic jiného než normální hrnek nebo prso. Občas žižlá chleba, na večeři kaši s jabkem. A to většinou ani všechny chody nejí, někdy je jen na mlíku.
Má 6 zubů. Leze, stoupá, obchází nábytek,KRAMUJE~q~. Umí paci, paci, vařila myšička, taková veliká, tak tak všeliak, berany duc, mává, schovává se a vykukuje...
2.2.2012 11:50:14
Belo, tak to je super, že jste měli takovou noc~g~

No, tak to my s tím mlékem budeme buď akorát, nebo budeme trošku pokulhávat. Musím zařadit víc jogurtů. Jaké dáváte holky jogurty?
Bela76 40728
2.2.2012 10:03:23
Leknin, mléčná dávka by měla být 500ml, ale započítávají se veškeré mléčné výrobky. Jo a musím říct, že včera malá zbaštila na na večeři chleba z máslem (v 18h) a v 19.30 ještě 200ml mlíčka s kaší a spánek byl opravdu lepší, vstávala jsem k ní podat dudlík asi jen 3x!~g~ vzbudila se v 7h. No paráda, tak jse zvědavá, jestli to bude tím jídlem~;)
Bela76 40728
2.2.2012 9:59:05
Míšo, takjá jsem přestala kojit minulý týden v pátek poté, co Beátka se kroutila, že prso ne ne, škrábla mě, štípla mě a kousla do něj a já věděla, že je definitivně konec a už nemám sílu ji ndále nutit~6~. Zajímavé, porod jsem měla ukázkový, bonding, okamžité přiložení k prsu a stejně mi to malá defacto od 4.měsíce bojkotovala~q~. Zkrátka si myslím, že je to dané a hold není ceckomil~a~ Dneska ráno mě překvapilo, že jsem měla trochu kola na pyžamu od MM~e~ a když malé ukážu prso, vůbec nic ji to neříká~n~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 7319  [Dalších 7119 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.