Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
1.6.2012 20:53:54
No jasně, dělají ten bordel společně a navíc, to starší pomáhá mladšímu vyházet všechny kostičky z gbelíku, víčka z krabičky a tak vůbec vykrámovat všechno co se dá, rádo miminko napodobuje, protože miminko to může a přece to mi to máma nezakáže, když to může a tak ten bordel dělá daleko rychleji, s mnohem větším rádiem.
|
| maw | 84192 |
|
|
1.6.2012 20:29:31
Dvě se zabaví spolu, ne?
![]() ![]() Když já takovej luxus nemám a když spí, nemůžu luxovat... Je to tu jak po výbuchu.... nestíhám to dneska sbirat... |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
1.6.2012 20:23:33
-Chachááááá, a to máš, Maw, jen jedno dítě, bude hůř!
Já teda uklízím hlavně, když děti spí a nebo když je večer manžel koupe, obléká a čte pohádku. |
| maw | 84192 |
|
|
1.6.2012 18:58:51
Toooooooooožžžžžž, jak uklízíte?
S dítětem na hrbu se mi věci ze země sbírají blbě atp., záchod a vana se taky dobře nemejou... No a pak: posbírám věci v obýváku do krabice na hračky, píďovi krabice přijde nááááramně zajímavá najednou, i kdybych chtěla luxovat, všude hračky hned... Dám ponožky/kalhotky do šuplíku, napodobuje, dělá totéž, ale prvně to vyháže, po celým pokoji, v mezičase dva kousky hodí zpátky... je to všude. Papíry, obálky, přání a tak máme taky všude... taky nitě, látky, já to dneska po něm absolutně nestíhám... Chtěla jsem fakt uklidit... Ve finále je lepší si sednout a nepobíhat, páč to pídě pak neponouká k tak velký činnosti. Co dělám blbě? Nebo vám tatínci pomůžou a máte na úklid chvíli klid? Jediný klidný je umývání nádobí, páč do dřezu zatím nedosáhne. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
31.5.2012 21:43:40
Joll, asi vážně jen a jen trpělivost, opakovat donekonečna. Maty dokonce jednou vajgl rozžvýkal,ale to byl menší, nicméně se mu z toho pěkně zvednul žaludek. U nás se neplácá, ale bojujeme se dvěma věcma, neleze se na peřinák (máme tam kytky, jejichž hlína je pak v naší posteli a Matyho puse) a nepouští se voda ve vaně (máme přístup do vany z té užší části, takže musím do vany lézt a hlavně samozřejmě hrozí, že se opaří, i když mám vždy naštelováno preventivně na studenou), obojí má však celkem jednoduché přirozené důsledky, prostě jde dolů z postele a nebo z vany. Jo a taky nám leze na stůl z jídelní židličky.
Kamínky v puse toleruji ![]() Holky, musím se vám pochlubit, dneska jsme s Eli vyzkoušeli kolo se šlapkami a ona to normálně umí - odrážedlo/kolo se fakt vyplatilo, na jaře jsme už jeden pokus udělali, ale neuměla šlapat, tak jsme jednou navštívili dopravní hřiště a pujčili si tam na 2 hodiny kolo s takovými těmi postranními kolečky, aby se naučila to šlapání. Jinak jezdila běžně dál na odrážedle. No a dneska jsme vytáhli zase šlapací a nic jsem nemusela učit, prostě to umí Jen musím zatím pomáhat s rozjezdem a brzdí nohama. ![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
31.5.2012 16:27:53
Joll trpelivost to chce. U nas bez placnuti na rucku nejde nic. Bohuzel. Vajgl nastesti Jenicek snad ani nepotkal, ale kaminky strka do pusy neustale.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
31.5.2012 12:45:58
Katuš, gratulace k Tadikovu lezení. Aspoň to teď bude mít pestřejší a víc se zabaví, ostatně ty taky
![]() ![]() Jak odnaučit dítě sbírat venku vajgly? UŽ mě to úplně štve, protože jsou naprosto všude a Lea sotva nějaký vidí, tak ho sbírá, nese za mnou a někdy i dává do pusiny. Pořád říkám, že je to fůj, několikrát dostala už i přes ručičku, ale nic nepomáhá. ![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
29.5.2012 11:18:26
Zdravím všechny matky s ročňátkama
![]() Všem dodatečně vše nej nej k prvním narozeninkám a Lei, tobě zvlášť velká gratulace k titulu, fakt super! Já bych to teda s dítětem nedala, obdivuju, smekám klobouk a tleskám ![]() Jinak novinka u nás, že konečně už i my jsme začali lízt po čtyřech konečně, velká sláva. Už jsem Tadeášovi říkala, že je hrozný lenoch, tak si dal říct. Takže první lezení po čtyřech, prosím, u nás v roce a dvou týdnech Za to stoupání mu jde už mnohem dýl. Taky konečně začal trošku jíst, gurmán malej. Ale já stejně kojím o stošest.Tak jsem si dočetla téma "nahota" a Joll, naši kluci se někdy se mnou taky koupou a nijak se ničemu nediví, že tam já mám něco jiného než oni. Ví, že kluci mají pindíka a holky pipinku (tak tomu říkáme u nás). A vidím to stejně, jako ostatní holky tady, nahota není tabu. Myslím, že je blbost separovat Leinku od tatínka v koupelně. Však aspon pozná realitu (myslím ted to pohlaví: kluk-holka) Slovo prcat..u nás teda myšleno víte co... No, my zítra už jedeme pro Davídka do lázní, 4týdny uběhly neskutečně rychle, stihli jsme doma konečně po rekonstrukci vybrousit stěny a vymalovat, dát lišty na zem atd., takže jsem do včerejšího dne uklízela binec, ted už jen peru, peču buchtu atd...mám ještě co dělat, aby to tu bylo na zítřejší jeho příjezd vše nachystané. Jo, Mariko, moc se omlouvám, že jsem se neozvala skrz ten červenec, asi to nakonec neklapne, dost mě to mrzí. Máme ted hrozné výdaje a chtěli jsme dát ještě prašule bokem na moře, tak nevím, jak to vše ted dát dokupy. I když vím, ten pobyt tam není tak drahý. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
29.5.2012 9:08:19
Lei, velká gratulace! Jsi opravdu šikulka!
Doufám, že jsou punčošky OK, jde na nich vidět, že nejsou nové, ale snad dobře poslouží. S posíláním zpátky si nedělej starosti, nespěcháme na ně. Téda, chlebový "dortík" taťku máte šikulku! Nám taťka na dva dny odjel se studentama do terénu, venku je ale krásně, tak snad nám to s Leuš uteče. Lea už chodí hodně rychle, sama se i zvedá, takže je to paráda. Moc se nechce ani nosit a spíš už i venku chodí po svých. Akorát každou trasu jdeme sto let, ale to už k tomu snad patří. Koukala jsem do deníčku a dlouho nic nepřibylo, tak Lei,Maw, šup, šup, pochlubte se s oslavencama ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
28.5.2012 21:30:18
Lei, velká gratulace i ode mě, plus potlesk a velká poklona. A nic si z toho nedělej, my jsme ještě vůbec neslavili, nějak jsem to zazdila, přístí týden jedem do Kerska, tak tam asi upachtím ten jáhlový dortík, ale myslím, že Matymu je to teda stejně úplně putna.Dárek dostal zatím od tchýně, leporela, která teda ocenil, čteme ted denně.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.