Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maw | 84192 |
|
|
28.5.2012 17:33:44
Jéééééé, tak to MOOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJEM
![]() ![]() M krácena nebyla, má dárek k narozkám - maminku magistru (jestli se nemejlím) Oslava M narozenin tak proběhla i v ten den tímto sqěle, myslím. Ten bochník chleba s 1 je na statku docela dost stylovej ![]() A muž Ti peče dort, já Teda statkář jak poleno ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
28.5.2012 15:35:22
Joll, punčocháčky dorazily, moc díky!
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
28.5.2012 15:34:35
Teeeda, tady je mrtvo. Jak se vám všem daří? Já se musím pochlubit, že jsem minulý týden - na M narozky - úspěšně odstátnicovala a mám hotovo! Jupí! Únava na mne ovšem teprve doléhá, bodejť, však se mi nevyspání za ten poslední rok kvůli miminu navýšilo ještě o ponocování studijní.
M tak byla na ten slavnostní den trochu krácena na svých právech, protože jsem odcházela ráno po šesté a přišla jsem až v sedm večer, tak hlídali babička s dědou. Večer jsme jí popřáli, ale oslavu jsme uspořádali až o víkendu i s mojí ségrou - měla dortík a bylo to moc roztomilé. Dort jí chutnal, dole domácí piškot, nahoře jablka zahuštěná pudingem, no, klasika, na nějaké makrobio jsem se vyprdla . Tatínek si nás včera vyzvedl a odvezl domů a doma byla druhá minioslava, mně upekl vlastnoručně dort a M upekl narozeninový bochník chleba s jedničkou nahoře, protože ona je taková milovnice chleba a obzvlášť kůrek. Dnes ráno ho snídala a volala hlasitě ňam ňam po každém soustu, jako kdyby věděla... .Koupila jsem jí nakonec botky Elefanten nízké, takové v podstatě vylepšené capáčky, moc se mi líbí. Tak je má k narozeninám, a ještě berušky do vlasů - jsem si nemohla pomoct - a od našich a ségry krásné knížky a zlatý přívěšek na památku (dám jí ho, až bude větší). Ještě musíme vymyslet termín a sednou si s druhými prarodiči. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
25.5.2012 10:47:24
Ahoj. Ja obcas nakouknu, ale nejak neni cas. Maly je ted dost protivny. Lezou mu naraz ty stolicky tak nam to dava sezrat
![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
24.5.2012 23:10:36
Teda tady je mrtvo!
Ještě chci napsat, že do Chadimova mlýna pojedem od 1.-4. července, kdyby se chtěl ještě někdo přidat. Pojedou s námi nakonec naši přátelé, mají jednoho velkého čtyřletého rošťáka a květnového chlapečka jako my. Takže ještě je pravděpodobně volný dvoulůžkový a šestilůžkový (Katko co vy? )pokoj. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
24.5.2012 18:59:37
TAk náš Matěj má dnes rok a den: 7945g, 75cm (za dva měsíce vyrostl o 5cm!, ale podle mého měl minule už víc).U dr. vše v pořádku. Jo, k mému překvapení, dr. říkala, že čtvrtou Hexu dostane až v prosinci, já teda byla odhodlaná, že jí dnes nedostane, protože je nastydlej, ale měla jsem za to,ž e ta poslední dávka ho čeká někdy ted. No, jsem jedině ráda.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
24.5.2012 13:10:17
Mariko, díky moc, mrknu se po ní,vypadá dobře.
Jsem pořádně naštvaná. Včera mi měl přijít balíček. Dopoledne jsme ale nebyly doma, takže jsem našla ve schránce oznámení o nezastižení a že si ho mám na poště vyzvednout. Dnes ráno tam jdu a dle nich jsem si ho včera převzala. Chodí pořád ta samá pošťačka. Když přišly fotky na dobírku ( nebyla jsem doma), hodila mi je do chránky a napsala mi na jejich obálku, že potvrzení o převzetí podepsala za mě.Když mi Lea poslala tu mikinku ( nebyla jsem doma), dala balíček mé sousedce...Ta na mě pak večer zvonila, že to u nich pošťačka nechala... No a dnes toto. Tak buď ho pošťačka ukradla, ztratila nebo zase dala nějakýmu sousedovi a ten mi ho ještě nepřinesl...Jenže náš panelák má osm pater a v každém jsou čtyři byty, takže ho může mít kdokoli. Hold mi nezbyde nic jiného, než jít na poštu a vyřídit si to tam... ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
23.5.2012 21:00:46
Joll, nevím, jestli to splnuje tvojí představu, ale já mám hodně ráda tuhle knížku
http://www.knihydaniel.cz/moje-prvni-knizka-3-6-let/d-107821/ Je to velký leporelo A4, Eli se na tom naučila barvy, jsou tam zvířata, stránky jsou rozdělené tématicky, barvy,zvířata, obchod - ovoce, zelenina,hřiště, škola, tvary, hodiny. Bohužel jsem tu knížku ztratila, tak jí asi Matymu koupím znovu, protože i Eliška by se na ní mohla učit hodiny a dalo se s ní opravdu hodně zabavit. Existuje i pokračování, ta se mi taky líbí,ale už nevím, o čem přesně je. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
23.5.2012 11:49:55
Ahoj holky, nemáte tip na nějakou pěknou knížku pro mrňata? Představovala bych si nějaký lexikon, kde by byl na každé stránce jeden obrázek ( stromy,kytky, židle,míč a tak...) U nás mají buď zvířátka ( těch už máme hodně) nebo jednu knížku podobnou mému přání, ale podle mě s těžkými slovy- koala,pštros, saxofon,palma... zrovna tohle si myslím, že roční dítě znát nepotřebuje.
|
| maw | 84192 |
|
|
22.5.2012 20:02:30
Wisdomáčci už mají hotový nosítko, že? Moc hezký, ta vaše základovka mi jde k tý látce líp než ta předchozí verze... a bude vám moc slušet!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.