Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei | 37503 |
|
|
21.5.2012 17:58:42
dadaso, to je zajímavé, ty názory lékařů. U nás byla Dr. tak ráda, že jsem nechala, byť s odkladem, naočkovat aspoň Hibem, že o dalších nepovinných očkováních nepadlo ani slovo
, takže ono to s jejich doporučováním bude asi všelijaké. Navíc s tím odkladem mi to vychází na očkování 2+1 místo 3+1, a ona mi jen tak mezi řečí říká, tak, na třetí dávu přijdete v roce a půl, vy máte tedy schéma dva plus jedna, o jednu dávku méně, no, ono se stejně uvažuje, že se k tomu přejde celoplošně. Takže jako než se ta úvaha stane skutkem, tak budeme prát do dětí jednu dávku navíc, jo? Asi tak nutná není, když se plánuje její vypuštění...Mariko, ten sraz nevypadá nadějně. To se fakt nikdo nechce srazit? Za mne platí, co jsem Ti psala, pokud na mlýně budete, dej vědět, ve kterém termínu a potkáme se ;-). |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
21.5.2012 10:03:25
Mariko, my nakonec nepojedeme.
Hodil se nám nejvíc ten první týden, ale včera jsme se bavili s tetou a ty pojedou v tomto týdnu na dovolenou a rádi by pobyli i u nás, tak se omlouvám. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
20.5.2012 18:35:08
Ahoj, tak jsem minulý týden začala být trochu naštvaná kvůli nočnímu kojení, Maty se zase začal budit 2-3x za noc, nejprve jsem to připisovala zoubkům, ale nic nelezlo a noci furt stejné. Tak sjem se rozhodla zkoncovat s usínáním u kojení, vlasntě jsem už kojila jen v noci, při uspávání dopoledne,odpoledne a večer. Vždycky ho ted odpojím před usnutím, a fakt to funguje. Od čtvrtka se Maty budí 1x za noc, pak až před šestou a to většinou ještě usne. Paráda. No ted jsem to všude roztroubila, doufám, že sjem to nezakřikla.
Holky, jak to s Vámi vypadá s tím Chadimovým mlýnem, ráda bych zítra dal pánovi vědět, takže pojedete někdo? |
|
|
19.5.2012 9:14:09
Kacatko,dnes nedepkuju
David sice odjel na krajské kolo Zlaté stezky a vrátí se kolem 16hod,ale přijede mi mamka,tak se těším, že nebudu s Leuš sama, že si malá pohraje s babi,já si popovídám s dospělým člověkem a zajdeme si někam na oběd. |
|
|
19.5.2012 9:13:04
Evi,chudák Valuška... zánět v dásních,to zní fakt hrozně. ať je brzy lépe a hlavně ať nějaké ty mastičky nebo sirup zaberou
![]() Pipinka se u nás taky říká,ale mnohem víc ta prcina, prcka...Na bazéně jedna maminka používá "kačenka, kačena"... To mi zní hrozně. Asid, tak vidíš, za chvilku už se ti bude vztekat a chodit úplně jinam,než budeš chtít ty. Lea taky teď vše roznáší po bytě... Vleze si do své komodky,vytáhne si tričko a odnese třeba na záchod... a jde pro další kus oblečení,ten zase nechá v kuchyni...To samé s hračkami![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
18.5.2012 22:14:35
Luci- a ostatni marodi- preji rychle uzdraveni.
Evi- to davas kapicky a masticky na ty zoubky? Na ten zanet jako myslis? JA jsem tedy na rust zubu jeste nic nedavala- ani od bolesti- ale nam ty zuby rostou hooooodne pomalu- Verunka teprve ma jednicky dole uplne venku a jednicky nahore zcasti. Jako protivnabyva dost casto- kdo vi co je od zubu nebo co je uz jeji povaha? ![]() Kojim ted mozna jako kdyz ji bylo pul roku. I v noci se na piti budi casteji. Ale jak s enapije tak zas pekne usne- tak nic proste na bolest nedvam. Kdyby se asi nejak svijela a plakala tak asi zanu neco hledat. Hodila jsem par fotek do deniku- ale jen jsem zkopcila co mam na FB. Joll- nedepkuj. =) ![]() ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
18.5.2012 22:09:39
Tak teda u nas rikam pipinka nebo pipka. Je to pindik a pipinka.
![]() Take se nestydime, berem nahotu jako normalni vec- a pokud se na to myslim nejak zvlast neukazuje- nebo netabuizuje, tak to deti berou normalne. |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
18.5.2012 20:02:54
zdravím všechny i po dlouhé době Maw.Trochu jsem dočetla, jinak u nás se říká vždycky říkala buchtinda a buchta a asi u toho zůstaneme
prcat versus prdět![]() Očkování proti neštovicím - můj osobní názor je že je to nesmysl, názor Valinky doktora je neočkovat, a to je fakt doktor kapacita:) U nás se zoubky rozjely v zánět dásní, dnes jí začalo smrdět z pusinky, včera se jí oaftoval celý jazyk v noci jsme nespaly. Už má venku 4 zuby a další asi na cestě.Nestačím kupovat mastičky a sirůpky, 3 návštěvy v lékarně a litr v prd... |
| AsiD | 110366 |
|
|
18.5.2012 20:01:45
Joll, hlásím, že dneska Julča udělala pár prvních naprosto samostatných kroků - to jsem včera netušila, jak jsi psala, že to bude rychlé, že to bude až tak rychlé
![]() |
| AsiD | 110366 |
|
|
18.5.2012 19:59:22
Dadaso, jak jsem psala včera - nám radila MUDr. počkat, jestli neštovice neproběhnou v raném dětství - komplikované a s těžším průběhem bývají u starších a hlavně u dospělých... takže doporučila očkovat až teprve, kdyby se nepodařilo prodělat v dětství. Jinak znám i případ, kdy byl chlapeček proti planým neštovicím očkovaný a stejně je dostal, ale nevím, jak častý je to případ (asi spíš ojedinělý).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.