| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 22350  [Dalších 21320 >>]
dadasa 32953
18.5.2012 18:19:08
..byznys..
dadasa 32953
18.5.2012 18:18:06
no prý že jsou neštovice rok od roku ošklivější. Padla věta o zánětu mozkových blan, děti jsou pak víc nahromadě atd atd. Mojí dr. hodně věřim, neni taková jako že je to byznis. Fakt nevim. Jo a stojí to teď nevim jestli přes 1000,- nebo 1800,-ale to neřešim.
Jollajda+ Lea 98439
18.5.2012 17:33:59
Luci, to mě mrzí, tak ať jste oba brzy fit! Musí to být dost těžký být nemocná a ještě se starat o děti.~;((

Já mám zase celý týden depky ze samoty, tak snad se to zlepšením počasí zlepší i u mě.
maw 84192
18.5.2012 17:26:18
Hoj, zdravím!

K posledním...
Mě buchtička vždycky přišla ujetá (Luci, vůbec nic osobního), jaké pak jsou asociace - buchtičky se šodó, a co na to dítě?

Prcat jako prdět bude moravský výraz... nebo?
Dítě si prclo nebo uprclo (jako usr...), jak to řeknete, když malý dítě pustilo ducha? Přece ne, že si prdlo a uprdlo.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
18.5.2012 17:04:14
Jinak ja jsem od stredy uplne mimo. Horeckuju a silene me boli v krku. Dnes zacal horeckovat Jenicek
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
18.5.2012 16:41:48
Joll Klarce je pet a tatinek se pred ni nestydi. Byla doba, kdy byla zvedava, ale preslo to. Dokonce kdyz se jenicek narodil tak si musela na jeho pindika sahnout. Bylo to roztomile. Jinak u nas se koupe ve vane uz hodne dlouho. Koupou se s Klarkou dohromady. Tak od pateho mesice uz byl ve vane.
Prcat jako prdet fakt neznam a rozhodne by se to u nas rikat nesmeli. Teda ani prcina by u nas neprosla. Jeste prcinka, ale u nas je buchticka a pindik.
Jollajda+ Lea 98439
18.5.2012 16:00:12
dadaso, prosím a proč vám to doporučila? Řekla ti k tomu dr. něco víc?
dadasa 32953
18.5.2012 15:59:11
Tak koukam Jol, že Leinka je naprosto stejná jako ta naše holčička.
naše 74cm a 7,76kg
Taky máme promyslet neštovice - moc nám to doporučila! Já nevim..
Jollajda+ Lea 98439
18.5.2012 10:34:54
Leuška po včerejším očkování horečkuje a to je venku zrovna tak krásně~7~

U nás se používá "prcina, prcka". Lea má teda prcinu a zadeček, Štěpa pindíka a zadeček... A taky se u vás slovo "prcat" používá ve smyslu prdět? Já to poprvé slyšela až tady ve Vyškově a byla jsem z toho docela paf, protože jsem toto slova znala pouze v hanlivém významu.~t~ A pořád mi tohle slovo nejde přes pusu.

Tak to jsem ráda, že neděláme s tou nahotou nic špatného. Já jsem si právě taky říkala, že by to snad nemělo ničemu vadit, zvlášť v tomhle věku, ale raději jsem chtěla znát i názor druhých.
Lei 37503
18.5.2012 10:01:47
Mariko, tak bíbí je super, my přemýšlíme s O., jak tomu tedy u M říkat, takové ty jůlinky, boženky, buchtičky a spol. jsou dost děsivé, jak jsem si všimla, tak prcina, prcka, se používá pro vícero otvorů, takže to by mohlo mást, tak zatím nevíme ~:-D. Pindík je takový průhledný, tam není o čem pochybovat, je to vcelku roztomilé slovo a zároveň se nedá s ničím zaměnit, no, nemají to ti chlapi ostatně vždy jednodušší? ~t~

Co se týká nahoty, tak u nás to tedy nehodláme nijak tabuizovat, mně to stačilo doma, když jsem byla malá, naši byli hodně prudérní a podle mne zbytečně. Pamatuju, jak jsme byli na dovolené a tam byla velká smíšená pára, taková dělená stěnami, a maminka nás hnala od sekce, kde se sprchoval tatínek, no fraška, prostě fakt zbytečné, ničemu to neprospělo, ba naopak. My třeba nejezdíme do bazénů, koupeme se v přírodních koupalištích, a tam chodíme většinou navečer a koupeme se taky jen tak. Naopak rádi chodíme do sauny, ta je smíšená, takže si myslím, že pokud by dítě nebylo vůbec navyklé z domova, nebo se to doma nějak démonizovalo, tak si akorát zaděláme na to, že bude v sauně koukat jak zjara a mít komentáře, které budeme v tu chvíli muset vysvětlovat. Takže podle mne je koupání s tatínkem úplně v pohodě - v tomhle věku bez debat a já si myslím, že vnímavý otec pozná včas, že dětem (holčičkám) není příjemné, když by se měly v jeho přítomnosti koupat, prostě ten přirozený, pochopitelný stud nastoupí sám, a holky se začnou zamykat v koupelnách ~;).
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 22350  [Dalších 21320 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.