Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei | 37503 |
|
|
18.5.2012 9:43:41
Jej,
já jsem včera přemýšlela nad vtipným přáním Patričkovi, do kterého bych zakomponovala mixér, a nakonec jsem mu zapomněla popřát úplně , tak tedy Wis, vše nejlepší vašemu zlatíčku, ať se mu v životě daří a má ve vás ty nejlepší rodiče .A malému Františkovi také blahopřeji , doufám, že se na nás Ar taky někdy mrkne a napíše, jak u nich a co je nového. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
17.5.2012 21:13:50
Joll, naprosto běžně, koupou se spolu, chodí spolu na plavčo a taky s dědou, manželovým tátou, takže klučičí šatna, Eli je hrozně zvídavá a už má otázky, podle mě je to lepší než tyhle věci tabuizovat.Vždyt je to naprosto přirozená věc. Eliška ví, že kluci mají pindíka, holky - říká tomu bíbí, no a občas už přijde řeč i na miminko v bříšku a podobně, ale já na tyhle věci odpovídám ráda, vůbec s tím nemám problém.
|
| AsiD | 110366 |
|
|
17.5.2012 21:09:50
Joll, moc pěkné! Malá je na tebe čím dál podobnější
![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
17.5.2012 20:09:38
Asid, já tam dám,ale až zítra.Zatím můžeš mrknout sem
http://jollajda.rajce.idnes.cz/Leincina_oslava_prvnich_narozenin/ Jůlince taky opožděně vše nej! Za chvilku se ti rozhodí neboj. U Leuš to trvalo asi 14dní- od dvou až třech krůčku k ujití více metrů. |
|
|
17.5.2012 20:07:59
Mariko, ais ne. Dr. říkala, ať se do příště rozmyslíme, jestli budeme chtít očkovat proti neštovicím, že se to očkuje zvlášť a není to povinné. Tak nevím... Mě to právě přijde zbytečný, jako kdybych ji měla očkovat proti rýmě... Musím se podívat na net.
Takže Eliška normálně vídá taťku nahatého nebo se s ním koupe? Já jsem si říkala, že třeba u Štěpika nebo až uvidí ostatní děti, že je to něco jiného, než když vidí dospělého chlapa, navíc vlastního tátu. |
| AsiD | 110366 |
|
|
17.5.2012 20:05:33
Jinak teda holky, zase jsem tu nějaký pátek nebyla - tak dodatečně VŠECHNO NEJLEPŠÍ všem květňátkům, která už slavila první svíčku na dortu, ale i těm, které to teprve čeká...
Koukla jsem do galerie, zatím žádné fotky jednoročáků a jednoročaček? Zkusím přidat něco od nás Pěkně to uteklo, co? Přijde mi to jako včera, co jsme si naši slečnu přivezli z porodnice... a ona už šmejdí vesele po bytě a chytrá je jak liška Chodí teda zatím ještě s přidržením, ale když se zapomene, tak dva tři kroky přejde i bez držení, takže asi jen otázka chvilky co bude běhat sama i po venku![]() |
| AsiD | 110366 |
|
|
17.5.2012 19:55:40
Je možné očkovat i proti planým neštovicím - přesně proti těm, které patří mezi běžné dětské nemoci. Očkování je nepovinné, je otázka, je-li nutné. Většina dětí si plané neštovice odbude v dětství - u nás na ně došlo 3 týdny po porodu - u obou dítek. Průběh nijak dramatický, syn neměl ani teploty, pupínků měl teda hodně (260), ale fakticky byl jen první dva dny trošku unavenější. Malá měla pupínků pár, byla bez teplot, ale hodně ji to sotva narozenou oslabilo, málo pila, byla hodně plačtivá. Ještě si vzpomínám, jak jsem před porodem o neštovicích mluvila s naší MUDr., protože se předtím objevily v MŠ v několika vlnách a Ondra jim pokaždé odolával - ono se totiž říká, že v dětském věku mají plané neštovice celkem lehký průběh, ale u dospělých probíhají většinou hůře. Tehdy mi MUDr. říkala, že by počkala, jestli si je v ranném dětství ještě neprodělá a teprve kdyby ne, tak by uvažovala o naočkování (můžou být totiž velmi nebezpečné pro ženy, které jsou těhotné a samy je neprodělaly). U nás se to nakonec vyřešilo samo, i když v ne právě vhodném okamžiku
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
17.5.2012 15:49:58
Joll a nejsou to pravé neštovice? Ty jsou součástí očkování proti zarděnkám a spalničkám, ale měla jsem za to, že je to povinné očkování, tak nevím, možná se dneska skuteně očkuje i proti planným neštovicím, ale popravdě, fakt nevím, proč by člověk proti nim očkoval, nijak dítě neohrožují.
|
|
|
17.5.2012 13:44:46
Jsem zpět,moč máe donýst klidně v průběhu příštího týdne a taky podpis Davida, že souhlasil s dnešním očkováním.
Lea má 74cm, 7,7kg, obvod hlavičky asi 45 (nemůžu přečíst), prý je drobná, ale dál to dr. neřešila. Spíš chválila, jak už krásně ťape. Taky se mám rozhodnout, jestli necháme naočkovat proti neštovicím. Tak si říkám, jak jsem úplně mimo.l Vůbec jsem netušila, že se proti nim očkuje. Myslela jsem si, že je má skoro každé dítě, natírají se pupínky a pak je klid... Tak jsem fakt ostuda. ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
17.5.2012 12:27:11
Joll - já teda myslím, že to nevadí snad do nikdy, pokud nedochází k nějakým intimnostem, tak je to snad naprosto přirozený, jak jinak by měla Lea poznat, že jsou dvě různá pohlaví. Eliška o tom mluví naprosto otevřeně a podle mě je to dobře, ptá se, co jí zajímá a my se jí snažím odpovědět. Kdyby si měla kluka, tak Ti nebude připadat divný se s ním koupat, brát ho do holčičí šatny v bazénu atd.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.