Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
17.5.2012 12:06:14
Tak za chvilku vyrážíme k dr. a moč nemáme,tak snad to nebude problém. Prostě na nočníku řev, prohýbání...
Holky, do kdy si myslíte, že nevadí, když si dítě koupe s nahatým rodičem druhého pohlaví? Lea hrozně ráda kouká na Davida, ten u toho různě stříká vodu, dělá velrybu a tak...Kolikrát si za ním Leuška vleze do sprcháče a koupou se spolu a několikrát už koukala, co to tam ten taťka má... Tak si říkáme, že brzy už toho asi budeme muset nechat, ať si nepamatuje nahého taťku... nevím ![]() ![]() |
|
|
17.5.2012 11:31:02
Wis, Patričkovi všechno nejlepší k dnešním prvním narozeninám!
![]() A Františkovi taky ![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
17.5.2012 10:48:51
Lei, uhádla´s přesně- champagne
![]() ![]() Wis, no jo, pytlíčky na pindíky - vynález 3.tisíciletí a za pár kačekMariko, já dám vědět nejdříve dnes večer, ano? Móžná dřív, uvidím, co drahá polovička a finance, protože jsme ted mírně vyšťaveni, čekají nás další větší výdaje, k tomu srna nám nabourala auto atd atd. Jinak za nás začátek července. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
17.5.2012 10:13:56
Holky, tak pán mi poslal upravu termínů
Prosím o úpravu termínů: termíny: 29 června-8 července, 5-11 srpna. 25-31 srpna-2září Tak nechci prudit, ale byla bych ráda, kdybyste mi napsaly, kdo byste jel a terminy, abych to dala do kupy. Díky |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
17.5.2012 9:56:51
Katko, tak pytlik na pindika, jo?
![]() Super, dik za info, poridim ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
17.5.2012 9:17:47
Katko, myslíš odstín champagne?
Ten je na svatby jak dělaný. Každopádně díky za nabídku, s Joll už jsme si plácly. |
|
|
17.5.2012 8:56:02
Wis, u nás už se taky koupe zásadně ve vaně, ale taky proto, že já tam nahážu všechny tři. Jo, vodou se šetřit musí
![]() |
|
|
17.5.2012 8:53:45
Dobré ránko.
Joll, na roční preventivku se moč nosí. Kluci to v tomhle mají jednodušší, přilepí se na pindík sterilní sáček z lékárny, dáš plenu a čekáš. Já většinou v tu dobu nakojím, on se vyčůrá. Jsem se ptala kámošky, jak chytá moč její holčičce a prej stejně, jen ten otvor na pytlíčku nastřihne nůžkama, přilepí a čeká, no v reálu si to pořádně nedovedu představit. Přes ten nočník to není tak sterilní, ale snad to nějak více nevadí A nám když se moč nepodařilo donést, tak nevadilo, donesli jsme jindy, tak když vám to nevyjde, nehrot to.Evi,Mundisal gel znám, nebyl špatný, ale úplně nejlepší byl nějaký drahý gel, co nám půjčila kámoška, jestli chceš, zjistím název. Ten byl fakt úžasnej, jinak já to kombinovala čípečkama do prcky, ale to vy na horečku dáváte, no tak nevím. Chudák Valinka, at je brzy lépe. Jestli k tomu nemá nějakou virozu Ale co si pamatuju, tak ty stoličky a špičáky jsou na růst nejbolestivější, i když naše děti to snášeli vcelku dobře, jen pár dní fnuknutí a teplota zvýšená, pak zas bylo dobře.Lei, tak punčocháčky už ti Joll nabídla. No jsem ti chtěla napsat, že taky máme bílé, jenže po třech dětech už vlastně tak bílé nejsou, spíš krémové a sem tam nějaký barevný vzor od čehosi. ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
17.5.2012 8:41:48
Ahoj
. Tak si rikam, ze mam asi nejake svehlave dite - Patrik na nocniku taky sedet ne a ne a nebude. Kdyz ho tam posadim, tak rev a okamzite zdrha. Ukazovani hracek, knizek, cehokoliv jineho, pusteni televize apod. nepomaha. On totiz nikdy nesadi, kdyz ja chci, aby sedel. Nerikam, ze nesedi vubec, ale jen tehdy, pokud ho neco zaujme a sam sedet zrovna v tu chvili chce. Stejne jako rada "dat mu napit, aby se hezky vycural" by u nas nefungovala, pije jen, pokud ma zizen, nikdy ne proto, ze mu zrovna piti nabizim.... Takze pokud po nas na rocni prohlidce budou chtit moc, nevim, jak to udelam..... Me napada jedine dat ho do vany - kdyz ho sprchuju, pustim vodu a reknu, aby udelal cury cury , tak se vycura, pokud se mu zrovna chce.... . Joll pusteni vody by mohlo fungovat, ne?Mimochodem my jsme uz i uklidili vanicku, protoze v ni proste odmital sedet (natoz lezet). Takze ho uz jenom sprchuju ve vane a zasadne ve stoje, protoze sednout si proste odmita. ![]() Evi Valinky je mi lito s tema zoubkama. Pata ma porad jen 2 a pul zubu , ale zase prozatim se mu klubou bez problemu. Tak uvidim, jak to bude pokracovat.Holky uzijte si sraz, my bychom sice jednu, nebo mozna i dve noci pod stanem letos vyzkouset chteli, ale zrovna v tom prvnim cervencovem tydnu uz neco mame. ![]() |
|
|
17.5.2012 8:10:28
Asi budu muset zhřešit a pustit Leince u toho pohádky...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.