| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 22350  [Dalších 21280 >>]
Lei 37503
16.5.2012 23:41:57
Ahoj holky,

zdravím všechny.

Já už jsem psala Marice na skype, že bych se ráda přidala. Akorát 4.7. máme lístky na koncert, o který bych nerada přišla, takže pokud by se jelo už v tom prvním červencovém týdnu, tak bych se k vám přidala dodatečně nebo naopak jela domů dřív.

Mariko, nechci Ti kazit Tvou předtsavu, ale jestli myslíš ten odkaz na restauraci, dke se vaří z jejich masa, tak ta je ale v Brně - pokud dobře koukám. Takže vaření asi hrozí i přes den. Ale v létě bych to viděla na ovocný salát a najíst se až večer, třeba si něco ugrilovat, mňam.

Holky, měla bych prosbu. Jak jsem psala, že jedeme na tu svatbu, tak počasí je takové aprílové. Neměla byste některá po vašem potomkovi bílé nebo krémové punčocháčky ve velikosti cca 74 (buď delší (vytahanější ~:-D) 68 nebo 74, 80 už je moc, M. je ve velikosti Leinky), které byste mi mohla půjčit? Potřebuji něco, co by se dalo dát pod sváteční šatečky. Poštovné bych uhradila buď na účet nebo bych přidala do obálky při zasílání zpět patřičný obnos v mincích. Nechce se mi objednávat na netu a platit poštovné, které by činilo víc jak ty punčocháčky, vzhledem k tomu, že barevných má M. dost a bílé by nikam jinam neužila, no, znáte mě, jsem sekáčový typ a na "zbytečné" nakupování mě moc neužije. Samo pokud tady neuspěju, tak nakonec pořídím nové, ale upřímně teď mám jiné starosti a hledání na netu a nakupování je mou noční můrou. Babička koukala ve městě, ale mají samé barevné a bílé až tak na dvouleté děti. Předem dík!
MarikaP+3 82381
16.5.2012 11:06:50
Jo a ještě je tam odkaz na restauraci, hotovky za 75kč, masíčko z jejich farmy, takže kdybychom jeli na pár dní, klidně bych na obědy chodila tam, takže v kuchyni se budem prát jen večer a ráno.:-)
MarikaP+3 82381
16.5.2012 11:05:02
Joll, ok, ještě mi teda, prosím, holky napište, od kdy, do kdy, jestli tomu dobře rozumím, tak byste asi nejeli na celý týden, že? A zatím to vypadá na ten první termín?Tonda má v tom týdnu 5. a 6. službu, kterou bude chtít určitě mít, je to svátek, oba dny, tak má slušný příplatek a letos je to první svátek, co na něj vyšel. Ale kdybychom jeli třeba od toho 1. července, tak by to bylo v pohodě.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
16.5.2012 10:56:05
Ahoj, jen letmo docitam. Evi co davas male na ty zoubky? Jenickovi lezou vsechny ctyri stolicky. Snasi to statecne, ale je protivnejsi. Horni uz ma prorizle. Pomaha mu tohle kousatko. http://www.farlin.cz/kousatka/chladiva/kousatko-chladive-s-dudlikem.html je primo na stolicky a myslim, ze to ochlazeni je fajn
Jollajda+ Lea 98439
16.5.2012 7:09:43
Ten poslední smajlík tam být neměl, až tak mě to nerozčiluje
Jollajda+ Lea 98439
16.5.2012 7:09:11
Dobré ráno~3~

Mariko,zatím to vypadá,že bychom se k vám přidali. Do zítřka dám ještě vědět.

Kacatko,fajn že jste si oslavu užili. Musím mrknout na FB, jestli jsi už dala fotky:-)

Lea už nádherně chodí a dělá doma nepořádek. Jak má teď při chození dvě ruce volné, tak si vždy vezme nějakou hračku a někam odnese a tam ji nechá...Takže máme všude po bytě rozházené hračky a oblečky. Hold uklízí po svém:-)

Včera si dokonce šla dvakrát pro boty a čekala s nimi u dveří na chodbu a říkala "pápá", asi se už doma taky nudí:-)

A konečně začala víc jíst, ťuk,ťuk. V pondělí dostala poprvé celé vajíčko (květákový mozeček) a reakce žádná, takže už asi bude bílky normálně dostávat.

Zítra nás čeká konečně roční prohlídka a očkování a máme přinýst moč, tak jsem zvědavá, jestli se mi podaří odchytnout, protože nočník teď ignoruje.~7~~o~
MarikaP+3 82381
15.5.2012 17:50:56
Tak, už jsem Tě dočetla celou - to s těmi botami je skvělé, mě to přijde teda dost logický, ale znáš to, k nám tyhle odborné názory z US dojdou s desetiletým zpožděním.
Co se týká mluvení, Maty říká "ještě" a to je všechno, teda nic dalšího, co by mělo smysl.
MarikaP+3 82381
15.5.2012 17:47:59
Kačátko, součást mlýna je právě i kemp, takže tam se dá být také. Proto jsem i psala, že my jak rodina klidně tři dny vydržíme pod stanem. Píší tam, že v případě deště je kam se schovat a Eli už dlouho touží po stanovém dobrodružství, uvidíme, co Matěj, kdyby byla kapacita, tak bych se třeba vmáčkla k někomu do toho šestilůžkového jen s ním, nám stačí jednolůžko - se přitulíme.
Jinak, jestli jsi Katko našla na slevomatu nějakou tu chatu, kam by se nás věšlo víc, tak já jsem pro, tohle může být naše solo akce a jestl se k nám někdo přidá, tak já budu ráda, protože by bylo fajn, aby tam děti měly další děti :-)
Kacatko-75 13776
15.5.2012 15:48:05
LEi: na rocni prohlidce jsem se ptala na ty kotnikove boticky....dr mi rekla, ze drive to bylo tak i tady-kdyz byla ona mala napr.-tak fixovali nozicku. Ale od te doby pry zjistili, ze to na nema zadny vliv -jake botky to dite ma-jestli kotnikove nebo ne. Ze nejlepsi je kdyz chodi na boso, a bota se pouziva jako ochranna pomucka-proti zime, povrchu atd.. a jestli chci ze ji klidne muzu kotnikace sehnat(asi celkem nemozne v us) ze tim nic nezkazim, ale podle studii pry ani nicemu nepomuzu.
Samo treba male boty nebo extra velke jsou spatne- bavim se tu o zpevnenem kotniku.
Kacatko-75 13776
15.5.2012 15:44:09
A jeste- i kdyz mi do toho nic neni - a na sraz nepojedu- tak tedy musim poznamenat jaky rozdil to je v komunikaci s tim mlynem co tu dala MArika.~R^
Takhle s eto dela- rychla strucna odpoved- tesime se na odpoved- super!!
Zeptejte se jestli se neda u mlyna stanovat- treba by jste tak trochu zvetsily pocet mist- teda pokud by se nasel nekdo kdo by ve stanu spal- nebo treBA karimatky pro deti .....pokoju tam neni moc, ale zas to zni moc dobre- tedy i kdyz mi do toho nic neni~t~
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 22350  [Dalších 21280 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.