Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
15.5.2012 15:41:16
Ahoj holky!
Uz mame po oslave- bylo to moc hezke. Darky jsem koupila 3 - jednoho konika s vozikem a kostkama- uspech, odstrkovadlo/auto-veliky uspech a knizku. Taky uspech- V miluje knihy. Tak Verunka to tu porad vozi dokola a je moc stastna. Tatinek ji koupil trikolku s rukojeti. Dort jsem nakonec nepekla- nebyl cas- a mala to stejne neji- tak jsem ho koupila- a tedy V jen ochutnala, ale nejak ji to nenadchlo. =)) Bala se svicky. U dortu se rozplakala. Ted se ji prorezavaji horni jednicky- tak noci jsou neco- uff uff- a to je teprve 3. a 4. zub- kolik nas jich jeste ceka ![]() S povidanim- Joll- Verunka delala zviratkaa- hada a lva a prasatko- a ted to proste prestala delat. Asi si rekla, ze neni cvicena opicka! Fakt- kdyz se ji zeptam jak dela had na na me kouka jak bych spadla z mesice.![]() JAk jsem tu psala prihodu s oblecenim- ona je opravdu na hadry!!! Sousedi- duchodci- ji dali darek k narozkam- sukynku a bodycko- a ta ty dve raminka s oblecenim nechtela pustit! Jo- jeste mela obri radost z balonku- takovych tech staniolovych- co by nemeli rupnout- to byl asi nejlepsi darek. PRisti tyden jdem na krouzek Gymboree- maji tam prulizky a zpivaji se tam pisnicky- chodila jsem i s Tomikem jednou tydne- moc se mu to libilo. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
15.5.2012 14:42:25
My máme od 30.6.8.7. Štěpika, takže můžeme kdykoli, asi tak na tři dny.
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
15.5.2012 14:40:25
Mariko, vybrala jsi dobře, od nás je to 68km
![]() ![]() |
|
|
15.5.2012 14:37:08
Tak jsem se dívala, ještě né pořádně, nedívala jsem se na místo
ALE, nám vyhovuje nejvíc první termín, ten druhý slaví Davča narozeniny a srpen nevím, to většinou jedeme k moři, zatím teda nic vybraného nemáme, takže by i srpen šel, zase aby bylo počasí ok, poslední roky bývá začátek srpna deštivý, takže já bych to viděla spíš na začátek července, když může i Joll. Uvidíme, co ostatní? ..i když si říkám, jestli už jsme v tom počtu třech rodin neobsadili všechny pokoje (když nás je tak moc ) |
|
|
15.5.2012 12:41:50
Mariko,mohli bychom první dva termíny,to máme i Štěpika,takže bychom přijeli s ním. Ještě to musím probrat s davidem, ale myslím si, že bude souhlasit. Zvlášť pokud bychom jeli i se Štěpou, protože s ním jsme chtěli stejně na pár dnů někam jet.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
15.5.2012 12:36:06
Přeposílám odpověď na volná místa.
Dobrý den, Celý objekt mohu nabídnout v tyto termíny:1-8 července, 28-31 červenec, 2-11 srpna. 25-31 srpna těším se na odpověd Jako ono se tam dá bydlet i v kempu, kdyby to bylo na víkend, tak já bych klidně spala i ve stanu, spíš jsem ale nepředpokládala, že bychom se sešla celá naše květnová parta, protože to tam není až tak komfortní, co se týče vypbavení pro děti, tak je tam takové hřiště. Ale budu ráda, když se nás sejde víc, to zase jo. Osobně budu hodně ráda, když se přidá někdo, kdo má ditě/děti ve věku těch starších, aby tam měla Eli partáka. My tam asi pojedem na pár dní tak jako tak. Jen bych byla právě ráda, kdyby třeba někdo jel s námi. Tak koukněte, zapřemýšlejte. |
|
|
15.5.2012 12:27:08
mARIKO,MY BYCHOM JELI,ALE ZÁLEŽELO BY, KDY BY TO BYLO. Určitě ale ne na celý týden, spíš asi od pátku nebo pokud by to vyšlo na dobu, kdy u nás bude Štěpa na prázdninách, mohli bychom třeba od středy do neděle.
|
|
|
15.5.2012 12:26:00
Joll, jj, Berlingo doporučuji
Viděla jsi v něm tu naši smečku, fakt super Hlavně ted já tam šoupnu nesložený kočárek a jedu, takže žádné zdržování se skládáním, jsem maximum spokojená. Jen nevím, kolik stojí nové, my máme ojetinu, zatím funguje dobře.Mariko, já bych řekla, že by byl opačný problém s místem, že nás tehdy bylo tolik účastníků, že by jsme se sem nevlezli. Na odkaz mrknu a pisnu. Ale už jsme se naposledy s Joll v Ikey bavily, že by to chtělo obnovit diskuzi ohledně naše víkendového srazu, jenže nevím, jestli někde něco bude volné. I když přes různé slevomaty jsem toho viděla volného dost, ale zase aby nám to vyhovovalo s místem a počtem osob. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
15.5.2012 12:10:23
Holky, chci se zeptat, jak to vidíte s tou naší společnou dovolenou/víkendem? Já jsem dostala tip Chadimův mlýn http://www.chadimmlyn.cz/cs/uvod/
tak mě napadlo, jestli byste se někdo nechtěl k nám přidat. Dá se obsadit i celý "byt" za 15tis/ týden,pán má ještě pár volných termínů, ale jsou to dva dvoulůžkové pokoje a jeden šestilůžkový,takže tam by se museli nacpat asi dvě různé rodiny.Je tam společná kuchyně, takže abychm se tam nepoprali. Nevím, jestli Vám to všem bude sedět, ale mě se to líbí a bylo by fajn, kdyby třeba jel někdo s námi, nemusíme to obsadit celý. Cena za ubytování je taky moc pěkná 250/osobu, děti od 2 do 15 let 50% sleva. A slyšela jsem, že děti tam prý smí dělat úplně všechno. Tak co? Oslovilo by to někoho? |
|
|
15.5.2012 9:17:20
Wis, Leinka říká "máma, táta, pa=Štěpa, hají, mňam,bů,čiči a to je asi vše. Používá to ale jen když chce sama... Když jí řeknu, aby řekla máma, tak jen kouká a mlčí, když jsem ale někde jinde, tak krásně slyším, jak volá "máma,máma" a hledá mě. Nějak tu řeč neřeším, bráška dost dlouho mluvil jen po svém a teď povídá bez chyby.
Máš pravdu, že ten náš Chicco je na složení dost dlouhý, takže se asi dovšech aut nevejde. My jezdíme naštěstí Scenikem, který je dost velký a až si budeme kupovat vlastní auto, máme v plánu ještě něco většího-moc se nám líbí Berlingo, tak uvidíme. Pokud někam jedeme, tak většinou do Štítů a to vždy máme strašmě moc nákladů, vozíme si totiž vodu, nástavky a spoustu věcí ke včelám, pokud jede Štěpa tak chce kolo, takže větší auto určitě využijeme. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.