| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 22350  [Dalších 21250 >>]
Silva81+chlapeček 104438
14.5.2012 7:49:41
Joll, ja uz jsem ti rikala i osobne, ze mi Leinka nijak zvlast malinka nepripada, nam zas kazdy rika, jak je Patrik veliky, a ze to a to dite melo v roce 8 kg, tak mi uz pomalu pripada, ze je spis normalni, kdyz jsou deti drobnejsi ~;). Jako asi kdyby nas doktorka poslala na nejake vysetreni ohledne rustoveho hormonu, nejspis bych sla, abych si pak nevycitala, ze jsem treba neco zanedbala, ale jak pisou holky, pokud mozno bych chtela dochazet ambulantne. Ale myslim, ze vas nikam neposle - u nas v MC je taky takova drobnejsi holcicka a doktorka jen rekla, ze to proste budou do budoucna sledovat, jak roste.
Mimochodem - Patrika jsem vazila tyden pred prvnima narozeninama a Katko fakt jsme vas tesne "predrostli" - ma 12,3 kg, ale za posledni mesic taky nepribral snad skoro nic a to fakt ji strasne moc ~d~ - takze bych byla v klidu s tim, ze Tadikovi jen MM nestaci - proste je to asi normalni, hodne nabirali zpocatku a ted se to zbrzdilo (nastesti ~t~). Myslim, ze Valinka to ma stejne.
Jo a potvrzuju, ze ZOO v Brne nestoji za navstevu - souhlasim s Joll, je to asi nejhorsi ZOO, ve ktere jsme byli.
Jollajda+ Lea 98439
11.5.2012 20:51:08
Díky za uklidnění,zatím to přestávám řešit, uvidíme ve čtvtrtek.

Katuš,byla jsem s ZOO Brno dost zklamaná. Zatím jsem byla v ZOO v Olomouci, Vyškově, Hodoníně a v Lešné a v Brně fakt nejhorší. Pořád do kopce a z kopce, dost ošklivé úpravy, staré a malé kotce...Byli jsme zklamaní oba. Už tam víckrát nepojedeme. Potkala jsem tam kamarádku z Vyškova, ve čtvrtek jsme pak spolu byly na písku a taky říkala, že byli s muže zklamaní, takže opravdu za nás nedoporučuju. Navíc čím jsem starší, tím víc mi je lto těch zvířat, do cirkusů nechodím vůbec, ale zase Leince to chci dopřát, protože byla ze zvířátek fakt nadšená.

Jasně, můžeme se domluvit a ráda vás zase uvidím! My můžeme kdykoli kromě pondělků (plaváníčko) a čtvrtků (odpoledne máme Štěpu).
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
11.5.2012 16:35:34
Katko, uzasne fotky na face
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
11.5.2012 16:23:14
Joll Leinka nema byt po kom vysoka. Nedelala bych si si tim hlavu.
Katka+3 kluci 79533
11.5.2012 13:41:30
Joll a ještě dotaz, jaký je brněnský ZOO? My tam ještě nikdy nebyli, se až stydím. Je to kousek, ale každý mi z povídání říká,že nic extra a s kočárem do kopce a bůh ví co,takže jezdíme stále do Jihlavy, ale tam už to máme dost okoukaný. Jinak já v pondělí zažila v Ikey invazi lidí..no jako tradičně. By jsme se tam mohly zase potkat a pak zajít za Olympii na prolízačky.
Jo, jinak s Davídkem je prozatím rozhodnuto tak,že říkat jeho ošetřující lékařce v lázních říkat nebudeme, že jeho brácha měl streptokoka, kontrolu mají v pondělí a at rozhodne sama. Zatím si může užívat procedur,které mu nechali.
Katka+3 kluci 79533
11.5.2012 13:36:45
Joll, já se budu opakovat, ale znám tu spoustu holek, co mají právě takové štíhlé holčičky a já myslím, že je to normální, že jsou holt mírami menší než kluci. Dokonce tu mám kámošku, co má skoro 2letou holčičku a váží mín jak náš ročňák. A holka je to zcela zdravá, na žádná vyšetření je dr neposílá. Ono možná aby ta dr té Helenky něco nezanedbala, tak raději posílá, ale osobně si myslím, že to není nic nenormálního. Jako mít mezi našema třema klukama holčičku, tak by určitě taky takové míry neměla ~;) Fakt bud vklidu. Jinak pokud by bylo nutné vyšetření, tak bych se zkusila domluvit, jestli lze bez hospitalizace (myslím,že ano), jen by jsi tam musela asi denně chodit, nevím. Ale je to pak na prd,když tam musíš ležet se zdravým dítkem a ono tam něco chytne. Maty tam kdysi taky takhle chytl rotavira ~:(
Jollajda+ Lea 98439
11.5.2012 13:20:08
Lei, my jdeme na roční až ve čtvrtek. Dr. měla napřed dovolenou,pak se to nehodilo nám, tak uvidím. K doktorce chodíme jiné než ta maminka s Helenkou... V deseti měsích měla Lea 71cm a 7250g ( dr. říkala že je sice prcek, ale šikovnej a veselej), od té doby něco málo vyrostla a váhově se mi zdá stejná,nevím. Vím, že si dělám obavy předčasně, ale vrtá mi to teď v hlavě. Vůbec si neumím představit pět dní v nemocnici, ale zase bych nerada něco zanedbala.
Lei 37503
11.5.2012 13:16:09
No, Joll, jestli pošlou Leinku, tak M stopro ~d~. Já teda roční míry a váhy ještě nevím, jdu k Dr na konci května, ale M je prcek, přijde mi, že se do výšky moc nevytahuje, i když z oblečení vyrůstá, protože ho průběžně odkládám. Kolik měřila a vážila Lea v roce? Přiznám se, že mě vůbec nenapadlo, že bych mohla takové doporučení dostat ~d~.
Jollajda+ Lea 98439
11.5.2012 13:07:21
Katuš,to je fakt dilema a vůbec nevím,jak bych to řešila~d~

Já jsem dnes v MC mluvila s maminkou, která má o tři dny starší holčičku než je Lea. Výškově jsou velké stejně, váhově je ta Helenka o něco hubenější a jejich dr. je poslalo do nemocnice kvůli vyšetření růstového hormonu ( snad to píšu stejně). Byly tam pět dnů, pak se to o dalších pět dnů protáhlo, protože malá tam chytla rotaviry...Zatím jsou prý všechny výsledky v pořádku a už se jen čeká na vyšetření ohledně lepku. Tak se teď trošku bojím, aby nás tam naše dr. taky neposílala ( na roční jdeme příští čtvrtek). Zatím jsem rozhodnutá, že bychom nešly...Co myslíte?
Jollajda+ Lea 98439
11.5.2012 12:29:02
Ahoj holky,
zrovna jsme se vrátily z MC, kde jsme vyráběly přáníčka na Den matek. Už ho mám vystavené :-) Leinka kromě papání ozdob dokonce i poctivě lepila, tak jsem pyšná~t~

Kat, jj, v Ikey jsme byli v úterý hned ráno a bylo tam mrtvo, což se o ZOO v odpoledních hodinách říct nedalo, jen na vstupenku jsme čekali asi 30min~8~ Koupili jsme tam skříňku na Leinčiny hračky, tak mám radost, protože to hned vypadá lépe, dali si výborného lososa a pokračovali do té ZOO.
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 22350  [Dalších 21250 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.