Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
11.5.2012 10:55:21
Luci, co já zjištuju, tak hodně dětí kolem ted mělo streptokoka. Příznakem stačí mít jen kašel a rýma, bez horečky. Takhle to měli naši kluci, až z výtěru se přišlo na toho bacila. Jestli udělají výtěr D., tak tam asi taky bude. ZAse je lepší, aby to byl ten bacil než jít znova pod narkozu a trhat mandle, nehledě na to, že odstranění krčních mandlí už není taková brnkačka, hospitalizace je na 5dní a i ta rekonvalescence je mnohem horší než u nosní mandle.
No jo, je to nekonečný, pomalu si na ten kolotoč nemocí zvykám, i když nerada. Tak at je brzy lépe! |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
11.5.2012 9:54:47
Je Katko vy si tedy uzivate. To je fakt neco. Prijde mi, ze ted neco zase lita vw vzduchu, protoze klarka mela od nedele krk jako v ohni a do toho teploty. Vcera tedy uz klid. Krk pry uz nebolel a teplota take nebyla tak dnes sla do skolky, protoze tam dnes je dr z ocniho a kontroluje ocka. Tak snad to bude uz dobre. Lecili jsme jen strikackm orofarem. Priznam se, ze nevim jak bych resila tvou situaci, ale dalsi trhani mandli by se mi take nelibilo.
|
|
|
11.5.2012 9:46:53
Teda, tady stále mrtvo.
Já mám doma Matyáška a frčíme do města sehnat Davídkovi barvičky na obličej, budou mít v lázních karneval. No ale jsou jeho lázně v ohrožení, včera mu dr změnila procedury, že prej má hrozně nateklé krční mandle, téměř bez místa pro polknutí jídla a volné dýchání, že si myslí,že je to u něj chronické, nic dočasného a radí odebrat mandle, z čehož radost vůbec nemám, spíš si myslím, jestli nemá streptokoka (měl ho nedávno Maty a možná to od něj chytil). Jenže udělat mu výtěr a zjistí mu toho bacila, tak frčí hned domů a je bez lázní Zase na druhou stranu tam může takhle nakazit jiné děti, i když s něma moc v kontaktu není. Tak nevím, co je menší zlo. Když mu výtěr udělají, jsem si téměř jistá, že toho streptokoka tam bude mít, takže ho pošlou domů na atb 10dní, vracet se tam už na týden nebude. Náhradní termín mu dají nejdříve na podzim, což už mu bude 6let, tudíž bez nároku na placený doprovod. Mám teda ted dilema, nechat dělat výtěr nebo né. Uvidím, jak si babička poradí, každopádně návštěvu jsme mu slíbili, tak tam zítra jedeme ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
10.5.2012 13:33:57
Takhle mě naprd, jeden dědula, co tu v baráku dělá plyn (rekonstruujou nám barák).Když jsem včera šla na trh, Maty na zádech spal, tak měl přes hlavičku ještě šátek, aby mu nepadala, ale obličej má volný. A on, jestli ho chci udusit, chudáčka, že je tam takhle zkroucenej a ještě prudil, že Eli nemá helmu. No tu mohla mít, pravda, jela na odrážedle, ale když jedem jen po chodníku kousek od domova, tak jí nenutím (nemůže mít totiž pod helmou čelenku,ne?).
|
|
|
10.5.2012 8:37:08
A když tu ted probíráte ty dovednosti našich prcků, tak u nás "ne ne ne" se umí móc dobře. Nejen hlavou, ale krásně mi to sdělí. Protože to u jídla poslouchám denně, tak to má fakt hezky naučené, potvůrka. To slovíčko "svítí" se dětem říká docela lehce, naučila to moje kámoška Davídka v roce, když jsme byly na společné dovolené, za pár dní to krásně uměl říct, takže jsem na to najela i u dalších kluků.
V čem jsme teda ale značně pozadu, tak Matyáš stále neleze po čtyřech, prostě se jen furt plazí. On sice na čtyři jde, ale nevystartuje tak pak. Po čtyřech se donutil lýzt akorát v trávě, která mu byla po bradu Doma ale stále zdárně vytíráme podlahu celým tělem. To když ho srovnám s jeho bratříčkama, tak v 10měs oba lezli po čtyřech, chodili ve 14měs. Uvidíme co T. Ale u nábytku klasika stoupá, občas se pouští, takže to vypadá, že lezení po čtyřech vynecháme. SI říkám, jestli to není divný??? Jinak ho děsně baví žuchat ve vaně. Stoupně si, pustí a čeká až neudrží balanc, práskne prckou do vody a ta je všude. Tohle opakuje stále dokola a má neskutečnou radost. Horší je, když se přidá i brácha, tak mám místo koupelny bazén. |
|
|
10.5.2012 8:27:41
Dobré ránko holky.
Tak hlásíme roční míry- 81cm a 12,13kg. Váha mě zarazila, protože za poslední 2měsíce nepřibral téměř nic. Takže prvenství v těžké váze přenecháváme Patričkovi ![]() A ted si tak vybavuju, jak jsme se potkali v Ikey a Wis vzala Tadeáše do náručí a říká, že se jí zdá, že je Páťa těžší, ehm, no měla jsi pravdu Jde vidět, že z toho věčného koja moc nepřibývá, on prostě jíst fakt nechce. I když včera večer překvapil, snědl celý banán...po dlouhé době.NO takže, jak Marice zvedli mandle kecy o rozmazleném roční děcku, tak mě ted zvedl mandle můj tatík, který nás viděl v úterý a prohlásil, že Tadeáše překrmuju, když viděl jeho stehýnka. Jsem se ho zeptala, jak ho překrmuju, když dítě jíst skoro nechce a téměř jen kojím. Tak na mě zíral, že ještě kojím. Jsem mu radostně připomněla, že Matyho jsem kojila do 2let, tak jsem poslouchala řeči, jak je to nesmysl a bla bla. Naštěstí ta jeho přítelkyně má rozum a dohadovala se s ním a zastávala se mě, no jo. Ale já si z toho nic nedělám, zase jsme odjeli a já si jedu svoje. Takže Joll, bud vklidu z řečí ostatních!!! Jako věřím, že tě to kolikrát vezme a jsi z toho pak špatná, jestli ti ostatní měli pravdu či né, ale je to tvoje dítě a ty ho vychovávej jak uznáš za vhodné. Nehledě na to, jak píšeš, všichni ti předhazují, jestli Lea není mamánek, ale komu jí teda jako podle nich strčit, aby se otrkala? Sousedce??? Jsou to fakt pitomé řeči od ostatních. Stejně jak to tady píšeš nám, tak bych to pak říkala i dotyčným ![]() Hele, vy jste byli s D. v Ikey v úterý? Já tam byla v pondělí. ŠKola byla zavřená, tak jsme si řekli, že se podíváme s Matyáškem do Brna a vybereme něco DAvídkovi. V sobotu za ním jedeme, tak se moc těším. Kač, tak Verunka je dobrá, počkej na pubertu To se budou nakupovat hadýrky ve velkém. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
10.5.2012 7:31:29
Lei, náš M. zase nene nedělá,(teda ne v rámci komunikace),takže když nechce, většinou se trochu vztekne, třeba jídlo, tak začne mi to jakoby vyrážet z ruky. Naopak souhlas, začne nadšeně mávat rukama, u kojení dělá specifický zvuk, něco mezi pláčem a smíchem, to určitě znáte, u ostaních věcí takové nadšené hehehe.
|
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
10.5.2012 5:50:15
Lei, kyvat umime zase my. Takze kdyz neco chce tak kyvne hlavou i telem a vyjekne hm hm
hlavne na jidlo a na to ze chce spinkat nebo dolu ze zidlicky. |
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 22:59:02
Mariko, žuch
- moje maminka naučila M zase na bác z kleku na posteli padnout dopředu na obě dlaně, je to švanda.A když M ukážeš "ještě jeden", tak on reaguje jak? Protože M vrtí hlavou na to, co nechce, ale kývat, to se podle mne tak snadno nenaučí. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.5.2012 22:09:54
Marticka je sikovnaa- VErca jak se pusti(chodi okolo nabytku) tak si hned sedne. Zadne chozeni se zatim nekona- ale jestli je to v genech, tak Tomik zacal taky az ve 13 mesicich.
MAriko- neblazni- vyznelo mi to presne tak jak jsi myslela- to hec - ![]() MAly je taky sikulka. Verunka rika tak zpitvorene deti (spis neco jako dzidzi) -ma deti strasne rada- jak je vidi tak se taaaak raduje. Tomaskovo prvni sluvko/nesluvko bylo zas "sviti" to zas znelo neco jako tiitiii A zase si ted nadavam, ze vic nenatacim- to jsou tak kouzelne momenty ted. Az budou decka v puberte tak si to budu ordinovat jako terapii- ty videonahravky ![]() Mam na youtube takove jedno kratke video s Tomaskem -udelali jsme mu hon za pokladem v lese- a to je taaaak kouzelny. Vzdy si ho jednou za cas pustim a uplne mne to roznezni ![]() Take doufam, z eje MAw ok ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.