Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
9.5.2012 22:07:47
No ona sem chodí asi jako Ty, ale občas se ukáže, myslím, že nahlíží,takže se třeba ozve. Už jsem s ní ted nějakou dobu nemluvila (nepsala), ale snad je vše ok.
No říká etftě a ukazuje přitom prstíčkem (jako když ukazuješ ukazováčkem) většinou směrem ke kredenci, kde máme křupky. Já ukazuju palcem jako ještě jeden, ale on i to jídlo ukazuje ukazováčkem. A naučila jsem ho žuch, to dělala i Eli, na posteli klečí na patách, řeknu žuch a on se svalí na záda, je to děsná švanda. Včera se tak rozjel, že dělal žuch, jen se kleknul,hned šup dolů. A dneska mě dostal, jsem si chtěla trapně vynutit, aby mi ukázal, že chce mlíko (přitom jsem to moc dobře věděla) tak mu říkám, co chceš Maty, hamham? (řev), tak cáky cáky? najdenou z řevu přešel v nadšený znakování vody, takže jsem musela jít do koupelny, že mu napustím aspon umyvadlo. (no,mezitím se mi začalo připalovat jídlo, takže z toho stejně sešlo a on mezitím zapomněl) |
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 21:41:13
Mariko, říká ještě, jo? To bych chtěla slyšet
. Znakování - klobouk dolů (vtipný to bylo ).S maw nevím, co s ní je, jste v kontaktu? Úplně se vypařila...je v pořádku? |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
9.5.2012 21:35:01
Teda Marta válí (nebo se valí?), Matěj zatím nechodí, ale zato (heč) znakuje světlo, mlíko, jídlo, koupačka,ještě (většinou chce JEŠTĚ jídlo) a to už umí i říkat.
Lei, nepsala to tu Maw s těma botkama? Kačátko, Verunka teda bude asi modelka,co? Jako já nechápu, kde se to v těch dětech bere, protože já fakt fintění nepodporuju, před šatama upřednostuju tepláky, ale Eli se ted tak parádí, pořád šatičky, sukýnky,prstýnky, korále, desetkrát se mě ptá, jestli je krásná, nakrucuje se jak primadona. P.S. za to heč si zasloužím , ale mně to přišlo nějak vtipný, tak pardon.![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 15:18:31
Joll, ono to asi bude nějak dané v genech. Muž chodil asi v 9 měsících, tak si myslím, že to má M po něm. Šikovnost se spíš projeví jinak podle mne a později - takovou celkovou obratností...takže v případě Leušky je to především opatrnost - a té není nikdy nazbyt
![]() .Díky za reference k tomu výrobci, to jsem fakt ráda, já tu stránku ještě proštuduju, naštěstí u nás se oslava odkládá, protože já budu s M u našich kvůli těm státnicím, takže mám čas na vybrání toho pravého. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
9.5.2012 15:13:17
Luci,Sněžku si užijte! Určitě to bude parádní výlet,hned bych vyrazila sama. Já budu v sobotu s Leou sama, tak to asi jistí ta naše ZOO a v neděli snad něco podnikeme i s D. Hrozně mě to teď táhne ven, hlavně do přírody,jak je tak krásně.
Mě spíš mrzí, když někdo říká, že je rozmazlená, protože chce být s maminkou a že když jsem si to tak udělala,tak to mám... Občas si říkám, co jsem měla dělat. Zvonit na sousedy a dávat jim Leušku na hlídání? Nevím, každopádně mě samotné to zatím skoro vůbec nevadí, užívám si to, že jsme spolu a kolikrát když spinká, tak se i těším, až zase bude vzhůru. Ono mě totiž přijde, že ten čas strašně letí a že brzy půjde do školky a tak... ÚPlně mi stačí, když jsem každý týden tak na těch 45min sama a hlídá D. se Š. To si to fakt užiju a i když v tomhle čase uklízím ( jsou venku) nebo jdu na nákup a spojím to s tou knihovnou, tak se cítím odpočatá a když mě D. prozvání, že už brečí víc jak 10min. spěchám domů a myšlenkami popoháním výtah, jak moc se na Leuš zase těším ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
9.5.2012 15:08:01
Lei, Martička je šikovná,že už chodí. Lea začíná, přejde sama celou kuchyň, ale dost se u toho ještě motá, takže je to hodně srandovní. Nicméně má z toho sama radost a pak si i tleská
Od této firmy máme hasičské auto.Kupovali jsme ho kdysi Štěpikovi k Vánocům, hodně s ním jezdil, pořád do něj dával vodu a stříkal a je pořád jako nové. Už si s ním ráda hraje i Lea a posíláme si ho. Jinak bych hlasovala i pro traktor![]() Kacatko, téda,Verunka válí! Určitě nám ji pak v tom oblečení vyfotit, ať víme, jaký má vkus ![]() Luci, v autě je zvyklá spát a když nad tím tak přemýšlím,asi chyběl dudlík. Měla jsem ho s sebou,dala jí ho do pusiny, ale ještě před jízdou jí ho tchýně vzala ( neviděla jsem, byla jsem už nasednutá na kole) Přestávku jsme udělali asi po 10min. řevu, ale ani v ruce jsem ji nedokázala uklidnit. Fakt jsem poprvé netušila, co s ní je. Dokonce jsem koukala, jestli není někde píchnutá, ale nic. Nevím. Každopádně to při nejbližší příležitosti zase vyzkoušíme.UŽ jsem hledala recept na čočkové karbenátky a brzy u nás budou, díky ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 14:54:04
kač, tak to je dobrá příhoda - hele, počkej, jak bude vyvádět na Fashion Week
![]() jo, prosím, zeptej se, názor zpoza velké louže by mne zajímal, ono se tam spoustu věcí tak nějak míň řeší (čímž nechci říct, že je to lepší, jen jiné) - díky ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.5.2012 14:12:42
a prihoda ze vcerejska- M byl s VErunkou v obchode-kdyz jeli okolo stojanuu s detskym oblecenim-VErunka se uplne rozklepala a prstikem si ukazovala na jedny bavlnene saty s leginama. PRy se uplne trepala. Tak ji je M podal, a tak jezdi po obchode a kdyz ji je M chtel vzit-tak zaala taaak jecet-jak sirena!! Zkousel nekolikrat az mi volal co s tim? Ze by je i koupil, ale nevedel velikost. Tak jsem mu rekla velikost a on tedy horkotezko vymenil ty na pul roku za spravne. Verunka si je porad drzi- rano se probudila a uz je hledala a dava si je okolo krku, rika woooow
![]() ![]() ![]() NECHAPU Myslela jsem ze to prijde az tak kolem 5-6 let a ne v jednom roce!!!! Ja ji oblekam hezky-ale nejak na to pred ni nekladu duraz- proste oblecu a jdem. Tak to asi musi mit v genech ![]() ![]() ![]() ![]() Tak si asi vybrala darek k narozeninam ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.5.2012 14:08:41
Luci- snezku zvladnete. Bude to pekny vylet
![]() LEi- tak tady sjme snad ani kotnickove sandalky nevidela. NEvim- v patek jdu k doktorce na rocni prohlidku tak se schvalne zeptam. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.5.2012 14:07:18
LEi- tak i na tebe doslo?
![]() ![]() MErcedes je super. Traktor by byl mozna lepsi![]() Joll- prosim TE!! Takove reci vubec neposlouchej!! NEbo jak holky psaly-jednim uchem tam druhym ven. Leinka je dost podobna jaky byl Tomasek kdyz byl maly. A podivej na nej dnes- ze by byl nejak nalepeny na mou sukni se rict neda MAs naprostou pravdu v tom, ze jste cele dny spolu, tak je to tak jak to je. Veronika je treba jina- uz jsem byla jednou i u holice 5 hodin!!! A v=zvladla to beze mne. JAko taky ma rada maminku, ale kdyz se ji nekdo venuje tak si toho ani nevsimne ze tu nejsem. A normalne to je koketa- na chlapy hazi takove usmevy- no nechapu. Hodne se ji libi plesati chlapi ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.