Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 13:10:34
Luci, dík za info, já zkusím pohledat, kde jsem to četla a když to najdu, dám odkaz.
Sněžku určitě zvládnete, to bude paráda!!! Závidím - v dobrém. |
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 13:09:23
Jo, a I JÁ
přemýšlím nad dárkem k narozeninám. Jo, potřebuje třeba autosedačku, ale to je věc nutná, tzn. z mého pohledu ne dárek, čímž se mi to komplikuje, OVŠEM něco jsem přece našla - asi jí koupíme Mercedes - tento: http://www.lena-hracky.cz/?page=zbozi&Igen=6&IIgen=&IIIgen=&IVgen=&Vgen=&stranka=1&detail=59 - viděla jsem ho naživo a hrozně se mi líbil, vyrobeno v ČR , nosnost 50kg, tak myslím, že by si s ním vyhrála dost a dlouho i s ostatními dětmi na statku...ovšem váhám, jestli nevzít traktor, aby to měla stylové . Taky mě tam zaujaly ty provlékací obrázky, víc jsem zatím neměla čas skouknout. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
9.5.2012 13:09:15
Holky pristi vikend chceme vyrazit na Snezku. Udelat si vyslap. Strasne se tesim. Snad ti zvladneme.
|
|
|
9.5.2012 13:06:58
Lei to sice ano ale ta nozicka se uplne jinak hybe nez v boticce. Takze kdyz ji zavres do boty tak musis fixovat kotnik. Pokud je tedy plna podrazka. Elefanten dela prvni botky s takovou delenou podrazkou a ty jsou nizzsi, ale pevna bota ma pevnou patu a tim by si moho ditko lehceji kvrdlat kotnicek. Nevim. Ale zirafove boticky nekotnickove nekoupis. Tedy si mylim. Lei fakt nevim. Nechci tu placat hlouposti. Jen si myslim, ze to tak je.
|
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 13:01:28
Aha, Luci, tak tos nebyla Ty, no právě ony jsou na toto téma také rozporuplné názory, zda musí být kotníčkové...protože ideálně by dítko mělo běhat boso, kde jaksi žádná ochrana kotníku není...
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 13:00:27
Luci, to muselo být fakt roztomilé, úplně to vidím
!Joll, já dělám špagety aglio olio e peperoncino . Ale to už je fakt na hranici mé fantazie, poslední dobou nevařím, až po škole začnu .Ehm, rozmazlené dítko...u takhle malého dítěte pouštět jedním uchem dovnitř a druhým ven...M večer bez prsa neusne a co mám dělat? Teda - když jsem byla ve škole a přijela jsem až kolem sedmé, osmé večerní, tak ona tatínkovi usne buď na ruce nebo v kočárku, který vezme do obýváku, ale jednak předtím fňuká až brečí - s různou intenzitou a druhak z té ruky už ji nepřendá, to by se vzbudila, a i tak má ten spánek takový lehčí. Jediné mi přijde opravdu nebýt doma a nechat to na něm a vidělo by se, takhle ona ví, že tam jsem a že prso bude...což platí i v noci. Uvidím, kdy to zkusím praktikovat, protože zatím nebyla potřeba někam jet či někde být přes noc bez M, protože...ano, správně,užívat si začnu až po škole ... Přes den to je jiná, naši hlídali celý den s odstříkanou porcí mléka, od M 7 měsíců, což víte, takže přes den ona je naštěstí úplně v pohodě . |
|
|
9.5.2012 12:53:56
Lei jake myslis boticky? Nizke jsme urcite nekupovali. Musi mit kotnickove. Prvni jsme koupili Dpk a ted sandalky Elefabten. Oboje kotnikove.
|
| Lei | 37503 |
|
|
9.5.2012 12:49:55
Ahoj holky, tak jako kač přeji všem ročňátkům, která už slavila, jenom to nejlepší do toho druhého i dalších let
![]() !Kač, já bych jahody dala, nejdřív jednu, dvě, a kdyby se neosypalo, tak pak klidně - nám kvetou o sto šest, tak až budou, tak M dám, jen tak, alei do jogurtu apod...příjemná změna jídelníčku .M už teda chodí, je to super, akorát se na ni musí dávat větší pozor, protože se třeba rozejde na balkon, kde je ale samozřejmě schod, který dosud překonávala lezením a teď se v tom rozletu jaksi nezastaví...ale jinak je to úžasné sledovat hlavně ty její pochody, kdy si řekne, že se zvedne a někam se vydá - už si ji nemusíme jen tak posílat, organizuje si to sama . Musím koupit nějaké ty boty. Chtěla bych nízké, ale ty tady neseženu, tak až budu v Pze. Nekupovala je náhodou Luci??? Nízké s měkkou podrážkou? Taky včera zaznakovala poprvé světlo, Mariko , chtěla, abych jí v koupelně rozsvítila světla ve sprchovém koutě . Byla jsem překvapená, poslední dobou jsem ten tznak použila spíš náhodou ale jak vidno, ona si to pamatuje dobře.Taky už pěkně vrtí hlavou, že tohle teda ne, takže před chvílí to bylo chlebík? ne, Lučina? ne, ze lžičky? ne, chceš jíst sama? ne, napít? ne ...nakonec z toho byla potřeba trochu se nasosat u maminky, fakt na tohle musí být ty znaky fajn, ale já ji žádný zatím neučila kromě toho světla, což byl z mí strany tak trochu experiment spíš než cílené znakování... |
|
|
9.5.2012 12:42:25
Joll zkus www.varime-detem.cz
|
|
|
9.5.2012 12:39:58
Joll tak unava by néela vadit. Naopak. Na kole deti rady spinkaji. Tedy pokud Leinka spinka rada v aute. Ten dudlik by mohl byt problem. Na ten ja tedy nikdy nesmim zapomenout. To by byl maler
zkus priste zastavit a proste dat si pauzu a pak zkusit znovu. Nevim jak moc dudu potrebuje. U nas by bez dudana neusnul. Tedy pokud by byl rozmrzely. Jinak si take emyslim, ze je Lea rozmazlena. Klarka byla mamanek do tri let. Babicky nefungovali. Proste chtela jen mamu nabo tatu. Jenicek je opak. Mohl by byt s kymkoliv. Jinak jsme vcera Jenicka odstehovali z loznice do pokojicku. Vyndali 4 tycky z postylky a rano me prisel pekne probudit sam bylo to roztomile. Sice se v pul treti probudil ale za chvilku zase usnul. Joll dnes byly cockove karbanatky s bramborem a mrkvovy salat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.