Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
18.4.2012 22:27:36
Heléé,jakýho půl roku?ASi 4 měsíce a z toho teprv dva jí porce a ne jenom vzorečky a hlavně kojím furt docela dost. Ale pravda, u Eli sjem to dostala už v 7. měsíci, takže sjem taky uričtě dost kojila a to i v noci.
No já jsem si tak libovala, že třeba letost budu bez těhlech radostí, přecejen v Kersku je ta hygiena trochu složitější, no ale co se dá dělat. Ale mám docela radost,že znám svý tělo, páč jsem před pár dny říkala manželovi, že si myslím, že ovuluju, tak at dává bacha. |
| maw | 84192 |
|
|
18.4.2012 21:51:39
To bylo jasný, že nám to přes léto nevydrží, ne?
Už zbývá jen Katka, ne? Jenže zatímco Ty si půl roku klidně krmíš, tady stačily 3 týdny po 2 lžičkách. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
18.4.2012 20:55:12
Holky, tak tady je mrtvo, tak sem jdu zanést jedno další výživný téma. Po roce a 3/4 se mi vrátil cyklus. No asi bych neměl být tak zpruzelá, už jsem zase plodná žena, ale na léto by si to ještě klidně odpustila
![]() |
| maw | 84192 |
|
|
18.4.2012 16:05:29
Mariko,
tím stuzením bambusu jsem si nebyla jistá, díky za upřesnění. Každopádně je v něm mnohem líp a příjemněji než v bavlně (a já bavlnu můžu). Katko, ano, Vyrobeno tlapkama Ti vyrobí, co budeš chtít ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
18.4.2012 15:13:37
Maw - bambus by právě studit neměl.
No já vím, že je to chybně zažitý, ale třeba mám vlněnej šátek a jak holky z ND píšou, že mají vlněný šátky na léto, tak já tenhle fakt na zimu, v létě bych se v něm fakt necítila dobře, raději si vězmu něco, co je tenčí, míň chlupatý. Ale ta babmusová kuklička s kšiltem, to jsi mě navnadila, asi si objednám, i když já tu mám hafo kšiltovek a klobouků.... |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
18.4.2012 14:42:18
Ještě....koukám na Fler, zajímavá je letní kuklička z bambusu:
http://www.fler.cz/zbozi/letni-bambusova-kuklicka-2399476 |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
18.4.2012 14:40:10
Díky za tipy! Jo, ten Fler znám, myslím, je už hodně profláklý a kámošky si chválily, já zatím u nich nic neobjednávala. My jednu kuklu máme z obchodu /kupoval manžel/, na druhou jsem narazila v sekáči za dvacku a je super! Ale je čistě zimní, dost teplá. No uvidíme, jestli se nechám uvrtat do té merino
![]() Nic, mrnátko se vzbudilo a jedem do školky, pak za kámoškou, kde zas bude hafo dětí. Tak se tu ukážu večer. ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
18.4.2012 14:17:16
Díky
![]() To je nějak zažité, že vlna je jen do zimy.... Dle mě je to nejlepší celoroční materiál. Používá se jako funkční oblečení, spodní vrstva, může být i úplně průsvitný merino úplet. A ten bambus je taky moc fajn - na léto tedy. Akorát nevím, co dělá propocený bambus, vlna nestudí. Bambus rozhodně nezasmrádá jako bavlna, je příjemnější, savější a tááák. Na údržbu a praní zas jednodušší. Referencí ze šijem dětem bych se nebála a popisu věřila. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.