| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 22350  [Dalších 21020 >>]
Katka+3 kluci 79533
18.4.2012 10:45:44
Luci, normálně bych si udělala srandu a řekla ti, tak kupte druhou sedačku, ale pro 5letáka je to fakt blbost, ani nevím, jestli se takové dělají nebo skrz nosnost...nevím. Náš Davča kolo miluje, byl by na něm furt, jezdí od 3let, takže letos by jsme ho už vzali někam mimo hřiště, ale Maty je taky takový lenoch, ten raději svoji dětskou motorku. Když jsem letos vytahovala klukům kola, tak fnukal, že chce tu motorku, ale řekla jsem, že už vyrostl a bude pro Tadeáše. Takže si vzal to svoje kolo, no bez šlapátek a místo aby na něj sednul, tak s ním po hřišti chodil 2hodiny ~a~ Prostě né a né si sednout. Napodruhé už povolil a jezdil. Ale říkám si,že kdyby byl připevněn k té tyči,tak vlastně šlapátka musí mít, což u těch odrážedel kol ani nějak přidělat nejde, sakra. Takže to musím vymyslet jinak, chjo.
Jollajda+ Lea 98439
18.4.2012 10:45:15
helmu máme tuto http://www.net-market.cz/westige-zoo-cyklohelma/
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
18.4.2012 10:17:06
Katko take budeme porizovat tyc a hledam zkusenosti. Klarka moc kolo nemusi, ale sedacka je bohuzel obsazena~t~. Velke kolo ma, ale nenadchlo ji. Musime vice trenovat
18.4.2012 10:15:37
Katko zavidim naklizenost

Joll to me mrzi, ze te to dostalo. Ja se kodivu drzim. Doma vsichni kolem maroi a ja nic. Jinak musi mit helmu. Zkus mrknout do nejakeho velkeho obchodaku. Pokud ji bude moc velka tak kup novou. Nejsou zas tak drahe. My prvni kupovali do 200. Tu ted ma Jenicek. Neni to velka investice a rozhodne by nebylo dobre kdyby ji byla moc velka. Jeste koukej aby ji neprekazela v zatylku. Klarce jsme nejdive koupili takovou co se reguluje a ta byla spatna. Nemohla se oprit. Proto jsme kupovali obyc. A tu regulovaci schovali. Ma ji do ted.
Katka+3 kluci 79533
18.4.2012 10:03:37
Joll, ano, i dítě v cyklosedačce musí mít přilbu...je to logické. Kdyby se řidič kola vymlel, tak to odnese i dítě vzadu. My dávali Davčovi pod přilbu taky čepičku, než mu byla akorát a taky aby mu do uší nenafoukal vítr. Ted už jsme dlouho na kole nebyli, manžovi křáplo kolo a přeci v tom počtu už je to horší, ale letos bych strašně moc chtěla někam vyjet, takže T do sedačky, D už jezdí sám a na Matyáše si asi pořídíme tu tyč za kolo. Jen nevím, kdo si koho vezme na starost, já mám strach vozit dítě na kole, takže mě zbyde asi ta tyč, uf uf. Nemáte někdo zkušenost?
Jollajda+ Lea 98439
18.4.2012 10:01:15
Pro ty, kdo nemají FB a chtějí kouknout na ty naše fotky od fotografa :-)

http://jollajda.rajce.idnes.cz/Foceni_u_Kamila/
Katka+3 kluci 79533
18.4.2012 9:59:55
No Maw, zrovna u tebe by mě to extra zajímalo ~t~~;) (né, si dělám srandu, jen jsem si chtěla večer něco počíst a nebylo co ~t~ )
Luci, chápu a nezávidím. Tyhle situace, kdy jsou děcka marodi a doma bunkr, fakt nesnáším. Já jsem ráda, že my jsme tu o víkendu řádně uklidili, manžel dokonce 2hodiny drhnul poctivě podlahu ~R^, tak je tu uklizeno. TAky ale proto, že ti dva jsou ve školce, jinak dokáží během minuty nadělat takovou paseku, no jo. Ale asi budu mít doma brzo Dejvíka, začíná kašlat, chjo. Už se těším, jestli mu pomůžou lázně, za 2týdny frčí.
Joll, tak ty jsi taky odpadla? Ale tak jsi z toho brzy venku, supr. Já když byla nakřáplá a šla s klukama do bazénu, tak jsem se taky vždy tím dorazila. Už by to chtělo venku větší teplo a bude líp. U nás ted hrozně chrchlá T. V pátek jsme byli v Brně za babkou a do Ikey, tak prochladnul. Ted tu nudlí, kašle, hleny blije..jedna radost. Ale je bez horečky, tak jsem ráda.
Jollajda+ Lea 98439
18.4.2012 9:11:58
Katuš, já se léčila z nemoci. V neděli jsem ve Štítech nějak ochraptěla. V pondělí ráno to bylo lepší a šli jsme všichni tři na plavčo. David měl plavat s Leou, já fotit. Stihla jsem udělat tři fotky a musela vlézt za nimi, protože Lea jen řvala a pořád chtěla za mnou, tak mě to asi dorazilo. Odpoledne jsem už měla horečku, bolelo mě na hrudi, v noci zimnice a zároveň i velké pocení. Včera už to bylo lepší, ale pořád jsem byla jak přejetá parňákem-Štěpův výraz. Dnes už jsem fit:-)

Takže odpoledne razíme ven užít si sluníčka a koupit D. k narozeninám nějakou maličkost. Hlavní dárek bude foťák.

Ještě jsem se chtěla zeptat, musí mít dítě vožené na kole přilbu? Leince včera přišla, ale je jí dost velká. Ještě to zkusím dát přes čepičku, ale stejně to asi nepomůže,tak fakt nevím.
18.4.2012 9:11:39
U nas je masakr. Jak je klarka doma. Od pondeli nema teplotu tak tu pekne radi. Ja jsem docela nevyspala tak se snazim alespon rychle poklidit. Jak mam obe deti doma tak ten bordel ne a ne dat do poradku.
maw 84192
18.4.2012 8:36:55
to nechceš úúplně vědět, že?
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 22350  [Dalších 21020 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.