| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 22350  [Dalších 20900 >>]
Katka+3 kluci 79533
11.4.2012 13:42:53
Joll, naši kluci taky vždy při ukládání do krosny řvali nebo pofnukávali, jako ten omezený prostor a oni neví, co se děje..by se nelíbilo ani mě, ale jak manža dal na záda, byl klid...takže Leuščina reakce zcela běžná ~:-D
Wis, přesně, záplava hraček zbytečná, proto ani já ted nechci nějak T nakupovat, jednak je tu něco po klucích a jemu je stejně jedno, jestli si prohlíží něco vyloženě batolecího nebo hračky našeho 5letáka či moje kuchynské nářadí. Jak píšeš, hračky na terasu...tak to je nejlepší, když my měli zahrádku, hned jsme věděli, co klukům na narozeniny, pod stromeček (pískoviště, bazének, venkovní stoleček s židlema, skluzavka). Pak je taky dobré,když mají nad ty 2roky, tak člověk vybírá sánky,v létě kolo, odrážedlo. Blbý je,když už tohle je vše koupeno, tak nevím, co zajímavého vybírat dál ~d~ T bude dědit,tak je ochuzen o dárečky.
Silva81+chlapeček 104438
11.4.2012 13:38:53
Ja si prave taky rikam, ze chapu, ze uz v kocarku nechce byt. On je vazne hrozny neposeda, jako ze by si chvili sednul a soustredene si hral, to je u nas minimalne. Obcas ho zabavim s tim hrncem, obcas na chvilku knizkou se zviratky, obcas kostky, ale nejradsi PORAD nekde leze, vyhazuje odevsad veci, PORAD zkouma, rabuje a se vsim triska.....~q~ .....takze chapu - kocarek je proste nuda.~d~
Katka+3 kluci 79533
11.4.2012 13:31:47
Jo, holky, já vybírání kočárku skoro nesnášela, věděla jsem tehdy, že je problém vybrat takový, aby se dal pohodlně do auta. A jak jsem psala, taky jsem to neviděla jako nutnost...ten golfáč, než jsme teda letěli pryč. Jinak všichni kolem mě kupovali golfáče a já vozila skoro 2letáka v hlubokáči předělaný na sporták, ale prostě taková těžká kráva. Taky mi to bylo fuk, prostě problém nebyl, tak proč kupovat jiný. Pak se ale začal pomalu rozpadat a na cestě byl druhý potomek, tak bylo jasno. Jinak stejně u nás kočárkování skončilo těsně po 2.roce.
Jak píšete, že vám dětičky vylejzají z kočárku, uklidním vás, je to takové období, prostě zjistili, že na stojáka je lepší výhled, tak to ted chvíli budou dělat. Dělali takhle oba kluci, dělá to ted i Tadeáš. Jak začnou venku víc chodit, tak se to zase změní. Bude období, že do kočárku né a né, protože se přeci musí všechno venku prozkoumat, kočárek bude s křikem...již znám od starších. Pak přijde náhle období, kdy se do kočárku rádi vrací, odpočinout si, usnout.~;)
Silva81+chlapeček 104438
11.4.2012 13:19:29
Joll, tak to Patrik uz brusleni moc nemusi, tu cca pul hodinu da, pak zacne knourat. Nevim, jestli mu tam moc fouka....netusim.
JJ nositka jsou fakt moc pekna. Ja chtela puvodne jednobarevne, ale manzel na to reagoval, kdy se pry ze me stala usedla pani.....~t~
Takze my samozrejme budeme mit opet vesele az detinske....~:-D Zvireci zavody, ale s hezci podkladovkou.... A jinak to znam, taky bych pro Patu chtela vsechno, ale uz pomalu strizlivim - po te, co si v zaplave hracek stejne nejradsi hraje s vecma, ktere pro deti rozhodne primarne urcene nejsou....~q~ K narozeninam dostane jen veci na terasu - bazenek, domecek a z hracek mozna jen ten xylofon, co na nej davala Katka odkaz. Financni vypomoci, kteryma nas neustale zahrnuji babicky a dedecci "at Patovi neco koupime" mu poctive ukladame na jeho stavebni sporeni ~d~
Jollajda+ Lea 98439
11.4.2012 13:14:55
Wis, přesně. Já moc na kočárkách taky neulítávám a nějak mě to nebere. Jen to naše Quinny se dost blbě skládá, sama s Leou bych to nezvládla a je i poměrně těžké, takže jsem chtěla golfáč na cestování vlakem třeba za vámi do Brna nebo D. do Olmika+Štíty. No a normální sporťák schováme na zimu, protože ta je ve Štítech kolikrát pořádná,sněhu kupa a jezdíme tam skoro každých 14dní. Uvidím, ale myslím si, že budu spokojená. Možná ho chci i proto, že moje naivní dušička si říká, že se tam bude Leuš líbit víc a vydrží v něm... ~t~~t~~t~

Myslím si, že váhu u Patrička řešit nemusíš.Něco jiného by bylo, kdyby se pořád cpal sladkým. Takhle jí normální jídla, pravidelně, zdravě a tělíčko si to sama určí. Lea bude teď v roce vážit kolem 8kg a taky už to moc neřeším. Je spokojená, když chce, tak jí,když nechce, tak třeba svačinku vynechá a sní večer víc kaše. Tak snad to nebude řešit ani dr.
Silva81+chlapeček 104438
11.4.2012 13:09:32
Katko diky, odpovedela jsi obsirne ~t~~t~~R^
No me se ty Nuna libi hlavne kvuli te skladnosti. To je parada. Jinak ja jsem asi celkem nenarocna, nejak moc kocarky neresim, moc me to nebere. Prave proto si rikam, jestli vubec golfky potrebuju....Druhe ditko planujeme, ale jestli bude.....~d~~;)
Tak si rikam, jestli nemame ty penize investovat do neceho uzitecnejsiho....nevim, zase zimy v Brne byvaji vetsinou temer bez snehu, my bychom ten kocar uzili snad i celorocne. Pata uz v kocarku neusnul ani nepamatuju.....no uvidim, co na to ma draha polovicka.
A jinak opravuju vahu - Pata ma 12,05 kg, takze uz moc nepribira (to 12,5 bylo na osobni vaze obleceny), nejspis sam moc dobre vi, kolik jidla potrebuje ~;). Ale stejne me to prekvapuje, kam on to dava???? ~t~
Jollajda+ Lea 98439
11.4.2012 13:08:26
A z nosítek se mi moc líbí Listopad, Korálový útes,ŠALVĚJOVÉ PARAPLE, Les elfů a Prosluněná travička. Ach jo, nejradději bych taky objednala, ale budeme muset kupovat i autoutosedačku, protože vajíčko Leince vydrží maximálně do léta, tak si asi budu muset nechat zajít chuť a zvykat Leu na kočárek.
Jollajda+ Lea 98439
11.4.2012 13:05:52
Asi budu muset začít všude jezdit na bruslích. Normálěn totiž vydržela víc jak 45min sedět v kočáře, koukat ven a dokonce i usnula. Pokud jdu bez bruslí,tak do deseti minut řve.

Wis, Lea by Páťovo jídlo měla tak na dva dny, ale ona je přeci jenom menší a vždy jedla méně. Jídlo má aspíš jako nutnost, rychle sníst a zase pryč ze židličky.

Já ten golfáč od Chicca viděla, líbil se mi, tak snad budeme spokojení. přijde mi, že v tom množství kočárků vybrat ten ideální je skoro nemožné~:-D

Katka+3 kluci 79533
11.4.2012 11:54:35
Jo, skládání je jako je Nuna ~R^...tak takový do Getze dáš. Zase já bych do tohoto nešla z jiného důvodu, jinak kočárek je to moc hezký. Ale mě by tam vadil ten přechod, když dítě sedí a usne, chci dát naležato, tak musím používat stále zipy, takže zbytečně složité, není tam plynulý přechod jak ze sedu do lehu, tak naopak. Musíš použít obě ruce a zbytečně zdlouhavé pro mne. Pak podvozek je na mě moc nízko u země,v nerovném terénu můžeš zadrhávat. Tímto nechci kočárek nikomu vymlouvat, odrazovat od koupi či kritizovat, je to čistě můj názor ~;) líbí se mi moc, ale vybírala bych jiný ~;)
Katka+3 kluci 79533
11.4.2012 11:47:51
Wis, nakonec jsme vzali tříkolku, kde jsme jen sundali kolečka. Sakra, můj vykojený mozek normálně jméno kočárku vymazal, on totiž už asi na českém trhu není, brala jsem ho přímo od dodavatele v Brně za 5tis a pak si ho vzalo i tady pár maminek, všechny moooc spokojené. No je to ten kočárek, jak jsi v něm viděla Tadeáše- červená tříkolka. Do prkýnka, jak se jen jmenuje, budu pátrat. Na něm je úžasnné to,že ovládáš aretaci vedle řídítek, né přímo u koleček,jak tomu často bývá, takže rychlá čistá práce! A kolečka jsou větší než u golfek,takže taky super. Jinak proč lidi kupují golfáč? Ano, není to nezbytnost, spíš možná člověk chce něco skladnějšího, rychlejšího, přenosného. Třeba Davídka jsem měla v hlubokáči do doby, než jsme v jeho roce a 10měs letěli do toho Řecka, tak jsme si řekli,že golfáče koupíme a užijeme i u druhého. Tehdy jsme vzali Neonato, byl mezi golfáčema nejlehčí, velký nákupní koš, nicméně už bych ho podruhé nebrala. Když se narodil Matyáš, tak šel zpátky do prvního kočárku, hlubokáče. No, kočárek to byl Dorjan, takže nic extra drahého, ale musím říct, vydržel fakt hodně, jenže pak už hodně skřípal, začali se dost amortizovat klouby u koleček a já měla před sebou ještě pár let kočárkování. Jako nebylo zas tak nutné, ale na veletrhu jsem se do té tříkolky ták zamilovala a to já tříkolky do té doby nesnášela. Postupem času a návalu nových informací a zkušeností z prodeje kočárků zjištuju, že prostě tříkolky jsou skvělé, ta lehkost ovládání je super. No a u něj jsme zůstali, do klasických golfáčků T asi nedám, ted jsem spokojená. Jak už máme i druhé auto s velkým kufrem, tak tam tu tříkolku dávám nesloženou vcelku ~R^
Hmm, ted nevím, jestli jsem ti vůbec odpověděla na tvůj dotaz, tak se omlouvám....se to nějak rozepisuju mimo. Podívej, jestli plánujete další dítko, tak se golfáč neztratí, jako jízda je s ním určitě pohodlnější, zase na zimu golfáč moc není, podle toho jestli máš suchý terén nebo závěje sněhu. No a já mám právě tu tříkolku celoročně, řekla bych, je to takový střed mezi hlubokáčem a golfáčem, váha je taky uprostřed, myslím 10kg má. Jo a pokud by jsi chtěla dostat golfáče do Getze, tak fakt problém, protože většina se skládá na délku, tudíž to do toho kufru prostě nemáš šanci narvat, chce to golfáč takový, který se skládá jako klasický hlubokáč, né že přehneš (jako u holí).
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 22350  [Dalších 20900 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.