Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bobík* | 31283 |
|
|
30.3.2012 16:10:36
Ahoj,
no neviete si predstaviť ako som sa tešila, že to bude naša prvá krásna oslava s našou vysnívanou dcérou, ktorú sme počali po 7-ročnom trápení... bolo aj Miroslava včera, tak by sme to spojili aj s manželovými meninami, ale svokrovci môžu až ten víkend po veľkej noci - 14-15... joj, taká som sklamaná ![]() ![]() ![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
30.3.2012 15:32:34
Ještě si vybavuju, že se mu strašně líbil a to se líbi i ted Tadíkovi, tak dřevěný domeček, jak nahoře pustíš kuličku a ona jede dolů a tam cinkne o zvoneček. Tady poblíž Mezu je totiž domácí firma, kde vyrábí dřevěné hračky a doplnky, fakt nádherné, ale dělají to pro Francii. Naštěstí není problém, že když tam přijedeš, tak si můžeš hodně levně nakoupit pro sebe co chceš. Takže mám pár kousků od tamtud.
|
|
|
30.3.2012 15:21:32
No jo, Patrička byla první, já furt nějak myslela, že Leinka. Tak to možná budou slavit už tento víkend, že, Bobi? At se oslavička vydaří
![]() Joll, já nad hračkama vůbec nepřemýšlím, spíš si necháváme taky přispívat finančně, naposledy na Vánoce můj tatka na autosedačku, ostatní z rodiny nedávali nic, jsem říkala, že je to zbytečné a dokud to nechápe, tak je, chudák, ošizen ![]() Ale co dostal Davča v roce, tak odrážedlo (sešli se mu dvě, takže jedno doma a jedno na zahradě), pak tříkolku s vodící tyčí, jak tu nedávno chtěla Evča. CO si dál vybavuju, tak mluvící pejsek od FP a další blbiny, on tehdy toho měl docela málo v zásobě, takže bylo co vybírat. Jinak díky zahradě, tak jsme kupovali takové dárky jako pískoviště a venkovní hračky, to bylo super. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
30.3.2012 15:08:12
Vasektomie, teda, brutální. Mám to ve spojení s kastrací a tak...
![]() A dotázek. Co budete kupovat prckům k narozeninám?Ještě mi chybí dárek pro mého taťku...jestli nic nevymyslím,poprosím o přidání peněz na tu sedačku na kolo. Vůbec jsem netušila,že stojí tolik. Naivka jsem si myslela tak 400-600Kč ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
30.3.2012 15:06:25
Evi,návod je ve vzkazích. Fotky jsme teprve včera vybrali a dnes objednáme.Z těch všech jen 15,zbytek jen na CDčku.
Katuš, ani mi nemluv. Tak strašně moc to uteklo. Vždyť nedávno jsem tu plašila, že necítím, jak kope... A Patrička bude mít v pondělí rok![]() |
|
|
30.3.2012 14:29:04
ještě možná chyba, né sací reflexy, ale spíš sací pudy
![]() Téda, si říkám, že příští týden Leuška slaví první narozeninky, co? To se ted tady začne slavit, super ![]() |
|
|
30.3.2012 14:27:24
Evi, jinak usínání u mlíka bylo u nás hódně dlouho, takže v tomhle bud klidná, řekla bych, je to běžná situace. Davča u láhve usínal snad do roka a půl nebo do dvou let? Prostě ono to přejde v takový rituál, že i ty děti se u toho sosání unaví, usínají u toho a hlavně se tím zklidní. Sací reflexy u nich dlouho přetrávají, i dneska raději nasosávaj brčkama než klasicky a tímhle způsobem toho i víc vypijí
![]() Moje mamka mi říkala,že jsem měla jako malá tak silnou potřebu furt něco nasosávat, že když mi pak sebrala i dudlík a láhev, tak jsem si cucala vlastní jazyk, ehm a to do skoro puberty, prej to byl na mě děsnej pohled, je pravda, si na to vzpomínám, že když jsem nějak chtěla uklidnit, tak jsem nevědomě tohle dělala, hrůza ![]() ![]() |
|
|
30.3.2012 14:16:58
Vás zdravím.
Ehm, vasektomie, teda nevím, jsem o tom nikdy neuvažovala, člověk vždycky spíš myslí na antiko u ženy, takže tohle mě fakt nenapadlo, mu to dneska večer z legrace navrhnu Jo, čekám odpověd, že já jsem schopná otěhotnět i ze vzduchu, takže vasektomie nepomůže Maw, já a náruživá??? Už dávno nééé, se nechám vždy jednou za měsíc ukecat, jinak jsem ted taková lemra lenivá, unavená, fakt mě chutě na sex opouští, chudák manžel |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
30.3.2012 14:14:02
Luci dnes jsem jí tam matně koukla, dole mi připadá že se utvořily další 4 místečka, takže asi ano.Ale noci jsou klidné, spí už celou noc.No uvidíme, konečně už usnula po vyžahnutí dalšího mlíčka:))))
|
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
30.3.2012 13:57:43
Evi a co treba zoubky? Hlavne bud v klidu ty. Potvurky to poznaji a pak jsou jeste protivnejsi.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.