| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 22350  [Dalších 20760 >>]
Bobík* 31283
30.3.2012 16:10:36
Ahoj,

no neviete si predstaviť ako som sa tešila, že to bude naša prvá krásna oslava s našou vysnívanou dcérou, ktorú sme počali po 7-ročnom trápení... bolo aj Miroslava včera, tak by sme to spojili aj s manželovými meninami, ale svokrovci môžu až ten víkend po veľkej noci - 14-15... joj, taká som sklamaná ~n~~n~~n~
Katka+3 kluci 79533
30.3.2012 15:32:34
Ještě si vybavuju, že se mu strašně líbil a to se líbi i ted Tadíkovi, tak dřevěný domeček, jak nahoře pustíš kuličku a ona jede dolů a tam cinkne o zvoneček. Tady poblíž Mezu je totiž domácí firma, kde vyrábí dřevěné hračky a doplnky, fakt nádherné, ale dělají to pro Francii. Naštěstí není problém, že když tam přijedeš, tak si můžeš hodně levně nakoupit pro sebe co chceš. Takže mám pár kousků od tamtud.
Katka+3 kluci 79533
30.3.2012 15:21:32
No jo, Patrička byla první, já furt nějak myslela, že Leinka. Tak to možná budou slavit už tento víkend, že, Bobi? At se oslavička vydaří :-)
Joll, já nad hračkama vůbec nepřemýšlím, spíš si necháváme taky přispívat finančně, naposledy na Vánoce můj tatka na autosedačku, ostatní z rodiny nedávali nic, jsem říkala, že je to zbytečné a dokud to nechápe, tak je, chudák, ošizen ~;)
Ale co dostal Davča v roce, tak odrážedlo (sešli se mu dvě, takže jedno doma a jedno na zahradě), pak tříkolku s vodící tyčí, jak tu nedávno chtěla Evča. CO si dál vybavuju, tak mluvící pejsek od FP a další blbiny, on tehdy toho měl docela málo v zásobě, takže bylo co vybírat. Jinak díky zahradě, tak jsme kupovali takové dárky jako pískoviště a venkovní hračky, to bylo super.
Jollajda+ Lea 98439
30.3.2012 15:08:12
Vasektomie, teda, brutální. Mám to ve spojení s kastrací a tak... ~8~

A dotázek. Co budete kupovat prckům k narozeninám?Ještě mi chybí dárek pro mého taťku...jestli nic nevymyslím,poprosím o přidání peněz na tu sedačku na kolo. Vůbec jsem netušila,že stojí tolik. Naivka jsem si myslela tak 400-600Kč~t~
Jollajda+ Lea 98439
30.3.2012 15:06:25
Evi,návod je ve vzkazích. Fotky jsme teprve včera vybrali a dnes objednáme.Z těch všech jen 15,zbytek jen na CDčku.

Katuš, ani mi nemluv. Tak strašně moc to uteklo. Vždyť nedávno jsem tu plašila, že necítím, jak kope...~s~ A Patrička bude mít v pondělí rok~x~
Katka+3 kluci 79533
30.3.2012 14:29:04
ještě možná chyba, né sací reflexy, ale spíš sací pudy ~R^
Téda, si říkám, že příští týden Leuška slaví první narozeninky, co? To se ted tady začne slavit, super ~x~
Katka+3 kluci 79533
30.3.2012 14:27:24
Evi, jinak usínání u mlíka bylo u nás hódně dlouho, takže v tomhle bud klidná, řekla bych, je to běžná situace. Davča u láhve usínal snad do roka a půl nebo do dvou let? Prostě ono to přejde v takový rituál, že i ty děti se u toho sosání unaví, usínají u toho a hlavně se tím zklidní. Sací reflexy u nich dlouho přetrávají, i dneska raději nasosávaj brčkama než klasicky a tímhle způsobem toho i víc vypijí ~:-D~R^
Moje mamka mi říkala,že jsem měla jako malá tak silnou potřebu furt něco nasosávat, že když mi pak sebrala i dudlík a láhev, tak jsem si cucala vlastní jazyk, ehm a to do skoro puberty, prej to byl na mě děsnej pohled, je pravda, si na to vzpomínám, že když jsem nějak chtěla uklidnit, tak jsem nevědomě tohle dělala, hrůza ~8~~t~
Katka+3 kluci 79533
30.3.2012 14:16:58
Vás zdravím.
Ehm, vasektomie, teda nevím, jsem o tom nikdy neuvažovala, člověk vždycky spíš myslí na antiko u ženy, takže tohle mě fakt nenapadlo, mu to dneska večer z legrace navrhnu ~t~ Jo, čekám odpověd, že já jsem schopná otěhotnět i ze vzduchu, takže vasektomie nepomůže ~j~
Maw, já a náruživá??? Už dávno nééé, se nechám vždy jednou za měsíc ukecat, jinak jsem ted taková lemra lenivá, unavená, fakt mě chutě na sex opouští, chudák manžel ~t~
Evikno+Valerinka 110426
30.3.2012 14:14:02
Luci dnes jsem jí tam matně koukla, dole mi připadá že se utvořily další 4 místečka, takže asi ano.Ale noci jsou klidné, spí už celou noc.No uvidíme, konečně už usnula po vyžahnutí dalšího mlíčka:))))
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
30.3.2012 13:57:43
Evi a co treba zoubky? Hlavne bud v klidu ty. Potvurky to poznaji a pak jsou jeste protivnejsi.
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 22350  [Dalších 20760 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.