| AsiD | 110366 |
|
|
26.3.2013 20:58:27
Joll,
my ne. Na květen a červen příštího roku to celkem nemá význam (o prázdninách je naše nejbližší MŠ 100 m od domu zavřená). Takže až v dubnu 2014 a nástup - budeme-li mít kliku a vezmou nám Julču - až od září 2014. Do té doby se jenom modlím, ať jsou na tom naši zdravotně dobře a ratolest nám spolehlivě a rádi ohlídají, protože do práce už chodím. |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
26.3.2013 13:48:50
Bobiku, myslím, že váhu máte ok. Holčičky zpravidla bývají drobnější. Mám tady kámošku s 3letou holčinou a ta váží 12kg
(je zcela zdravá). No jinak přeju, at se brzy druhé zadaří ![]() |
|
|
26.3.2013 13:44:41
Joli, my určitě né, už znám kritéria pro výběr dětí do MŠ a myslím, že naše květnové děti nemají ted šanci. Příští rok ale určitě. I když nechci vidět ten kolotoč nemocí, pokud se teda ted T. neotrkal od toho co tu chytá od brášků.
K těm kritériím, šanci třeba máš v soukromé školce, tam ano, ale ve státní, pokud je nátřesk, tak je šance téměř nulová. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
26.3.2013 13:12:35
Holky,
půjdete některá už letos na zápis do MŠ? |
| Bobík* | 31283 |
|
|
25.3.2013 21:35:45
Posteli a z postieľky.... Píšem z mobilu ako tatar....
|
| Bobík* | 31283 |
|
|
25.3.2013 21:33:45
Lei ahojky, u nas bolo toto od decembra do začiatku marca spávala s nami v pisteli, z pistieľky mala amok. Rev a rev. Až postupne ako chodíme plávať som jej vysvetlila, že aj detičky čo plávajú, tak spinkajú v postieľke a potom si postune zvykla....a pekne spinká sama, ale proste v noci sa aj dnes zobudila v noci s plačom a po mesiaci som ju preložila k nám a spala do rána...len dúfam, že si nezvykne zas u nás v posteli spávať...
|
| Bobík* | 31283 |
|
|
25.3.2013 15:25:47
Ďakujeme za pochvaly
Je to moja šikovnica maličká![]() Má necelých 90cm a necelých 11kg. Akosi je stále rovnako... ale už tu váhu neriešim ako kedysi, proste keď nechce, nechce a keď si pýta, tak jej dám ![]() My by sme chceli začať pracovať na druhom cez leto, tak uvidíme, ako to pôjde. Paťulke sme dali prihlášku do škôlky, tak možno začiatkom budúceho roku ju vezmú, ale majú plné stavy, tak musíme čakať, čo z toho bude... Marika, držím palce a čakáme na správičky od každej pupíkatej maminky ![]() ![]() |
|
|
24.3.2013 22:34:53
Mariko, díky. Ale nevyřešila to Pája tehdy homeopatikama? Se mi zdá, že říkala homeo, né čínská medicína. Jinak na fb jí mám samozřejmě, i tel. číslo, známe se z listopadovek 2008. No zkusím jí sehnat a zeptám se. Jsem už totiž nešťastná z našich streptokokových angín. Jak jsem chválila colostrum, tak stále říkám ano, je to úžasná věc. Kluci se drželi 3měs ok, co to brali. Pak jsem dala doporučenou přestávku a na 2týdny na to onemocněli, tehdy jsme to chytli celá rodina i babička, co tu přijela na den pomoct. Od té doby jsou kluci 2týdny ok, pak zas nějaký kašel u DAvči atd. Ted po měsíci a půl znova atb. Tentokrát má streptokoka ve výtěru Maty+vysoké crp, tak vyfásl atb. Do 3dnů stejné potíže DAvča, takže v pátek dostal atb i on. Včera začal i Tadeáš a já jsem už fakt vyřízená. Jsem zoufala, bezradná a nevím jak dál. Nejvíc mě je líto, že malej by byl jinak ok, ale vždy to chytne od školkáčů. No a ted k té čínské medicíně- různě jsem sháněla info , jestli je něco možné dávat jako prevence streptokokové infekce a chvála byla právě v této medicíně, konkrétně pití jistého čaje, který zároveň odhlenuje apod. Na svých stránkách to má léčitel JOnáš. No takže ze zoufalství bych asi zkusila ještě i to, ale sháním zkušenosti jiných.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
22.3.2013 18:15:43
Katko, s tím má zkušenost Pája, jestli se na ní pamatuješ, řešila Danikovu nespavost a kojení po hodině i v noci nevím, jestli sem někdy ještě nakoukne, před časem mi psala na facebook, nemáš jí tam?
|
|
|
22.3.2013 14:55:53
Asid, už ticho s těma rychlejma porodama
Nad tímhle já si jen můžu nechat zdát. Mě by třeba zajímalo, jaké jsou ty klasické porodní břišní kontrakce. Bohužel jsem u všech tří porodů měla křížové bolesti, tak jsem přes ně to břicho ani necítila. Taky závidím těm holkám, co mi říkaly, že zažili poporodní euforii apod.Ted z jiného soudku- holky, nemáte někdo zkušenost s čínskou medicínou? S pitím namíchaného čaje přímo na míru? U nás je hodně znám např. p.Jonáš. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.