| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
7.3.2012 19:32:11
Káto, tak at u vás hory dopadnou dobře, kam razíte? Jesenicko hlásí průjmy, ale tak daleko asi nefrčíte..? Hm, před horama jsem to tady taky kurýrovala, no je to na palici.
Hmm, tak nápln nutela s jogurtem...tak to jooo, to by nám taky chutnalo, to se nedivím. My tu ale měly namysli ty máslové krémy Já třeba jogurt nebo zakys.smetanu osladila bud skořic.cukrem nebo domácí marmoška ![]() A s tím jídlem...tak to si budou kluci naši a vaši rozumnět. Ale vaši jí aspon to ovoce,což náš nejstarší stěží,musí jen na můj popud. A jak píšeš, na restauračku s dětma taky nemám nervy. Naposledy mě přemluvila kámoška, že vezmem děti do pizzerky v lednu, no to byl můj očistec ![]() |
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
7.3.2012 18:47:56
Katko, moje děti se teda v jídle nerýpou...oni totiž nejedí nic
![]() A my s jídlem zatím nevíme- já obvykle vařím, protože nemám nervy jít opakovaně se všema dětma do restaurace ![]() |
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
7.3.2012 18:43:13
Téda Katko, vy zase nemocní??? No já teda mlčím, protože u nás se opět kašle a jelikož jedeme na víkend na hory, tak mám všechny doma a kurýruju.... Tak jsem zvědavá, jestli odjedeme
![]() A my naopak potahovaný dorty milujeme. Dovnitř dávám nutellu smíchanou se zakysanou smetanou a po tom se všichni můžeme utlouct ![]() |
|
|
7.3.2012 17:01:11
jj, já tě pochopila. Ale víkend byl super. Snad se dokopu vložit nějaké foto.
|
| Lei | 37503 |
|
|
7.3.2012 16:54:37
no jo, když vy už jste taky nechtěli sedět doma, čemuž se nedivím...myslela jsem to tak, že se vás drží spíš smůla než konkrétní nemoc
![]() |
|
|
7.3.2012 15:24:26
No jo, Lei, mohli jsme ted být zdraví, kdyby jsme v pátek seděli doma na zadku, ale zase bůh ví, že... Jsem volala těm Němcovým, tak u jejich dětí se to taky drží, dospěláci jsou už ok.
Máslový dorty- bože,jak ty já nesnáším. Přitom se to furt dělá, nechápu. Já tak 3roky dělala klukům sama, pak už nebýval moc čas a navíc požadavky na dortík byli větší (a člověk jim to chce splnit,že), takže jak jsem se 2x dělala s potahováním a figurkama, tak jsem to pak vzdala a objednala u jedné paní, za práci si vezme 350,- a udělá mi jakýkoliv pečený.Jenže já už naposledy pečený nechtěla,tak jsem se říjnu hecla a Matyáškovi dělala nepečený, obrovský s mašinkama.NO byl to hokus pokus,aby dort držel, ale držel. |
| Lei | 37503 |
|
|
7.3.2012 15:10:16
Katko, to snad není možný.
Vás se to drží jak blechy psí deky. Fakt držím palce, ať jste na sraz celá pětka fit!Joll, já taky nemám ráda ty potahované dorty. Ale zároveň ani máslové, takže to většinou jistí čokoládovo-čokoládové . |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
7.3.2012 14:50:14
Já ještě čekám, až se mi ozve Maw, jestli nás bude moct vzít do auta.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
7.3.2012 14:37:55
Kateři, nám pes vadit nebude. Miluju psy,takže se budu těšit o to víc
![]() A jak s jídlem? My zatím uvažovali,že na obědy někam půjdeme a večeři a snídani si vezmeme s sebou. ![]() Díky za ty dorty. Už se těším,až ho budu dělat. Pro dospělé budou ještě navíc zákusky a tak,takže nouzí se trpět nebude. No o tři týdny později pro Davču a Štěpu udělám normálmí piškot+tvaroh+ovoce+želatina. Nemáme rádi ty promázávané s krémem a marcipánem, i když vypadají úžasně. Katuš,kdyby chtěl pán zálohu,tak pak prosím napiš,ať mu to můžeme poslat.Díky. Dámy, moc se těším! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.