| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
5.3.2012 19:40:53
Dnes jsem na Pegres boty koukala a prisly mi strasne tvrde. Cena super ale na prvni kroky nevim. Krosnu budeme kupovat a uz se moc tesim na vylety.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
5.3.2012 19:19:51
Luci,, jj Katka mi půjčila krosnu Nikko a naprosto super. Botly budeme mít Pegresky,přiveze na srazík
![]() http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=42043351&tab=4 |
|
|
5.3.2012 19:17:59
Jinak jakou to mate tu krosnu? Nikko?
|
|
|
5.3.2012 19:16:54
Je Katko teda to jste si dali. My jsme vikend v Jizerkach meli perfektni. Jen jsem nelyzovala. Jak byl snih uz hodne mokry tak jsem se bala. Preci jen jsem zacatecnik. Katko moc me mrzi ze prujmujete a zvracite. Z ceho to muze byt? Kazdopadne at je vam vsem brzy lepe.
Holky co mate uz boticky, jake jste kupovaly? |
|
|
5.3.2012 13:26:01
Katuš,krosna fakt super. Vyzkoušeli jsme nošení oba a nese se mnohem líp než ta Chicco a do kapsy se mi vešlo i pití,bez kterého odmítám někam chodit. Jsi fakt zlatá. Ty polodupačky jsou taky úžasný. Prostě jsme tvými dlužníky a pěkně mi napiš, co by kluky potěšilo za hračku,ať jim to můžeme na srazík přivézt.
Téda, chudáci kluci. To fakt není možný, že si vás pořád ty nemoci tak vybírají Tak hlavně ať je brzy dobře. Jo a kluci jsou úžasní! Fakt jsme ti tu velkou rodinu v dobrém záviděla.![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
5.3.2012 13:05:23
Taky všem krásné pondělí.
Tak Jeseníky super, počasí super, slunečno, Tadeáš v kočárku vždy vytuhnul tak na 2-3hodky, tak jsem se mohla věnovat sáňkování s M. a tatínek učil lyžovat Davídka. Nedovedu si představit, kdyby byla chumelenice, to bych asi více byla v restauračce než se mordovat s kočárkem i sáňkama. NO musím říct, občas na mě musel být super pohled, jak tlačím po svahu kočár a za sebou sáně s Matyášem Jsem totiž doma říkala,že vezmeme sánky s obručí, aby jsme tam mohli opřít Tadíka, ale manža tvrdil, že tam určo někdo bude mít a půjčí, jenže prdaljs, byli tam jen jedny sánky bez obruče, jinak všichni lyžaři. Takže TAdeáš se svezl na sánkách 2x a pak šel hajat do své káry a spal a spal S Matyáškem jsme si to tedy pěkně užili. V sobotu jsme všichni šli ještě na chvíli do bazénu, takže dětičky večer padali do postele totálně zmordovaný Hm, jenže neděle ráno- téměř polovina účastníků, především děti, zvracení a průjmy,takže frčeli už domů, my šli ještě na svah. To jsem si tak říkala,že ty průjmy všichni mají ze čtvrteční večeře, na které my jsme nebyli. JO a buch, dnes o půlnoci- Davča zvrací a zvrací, za necelé dvě hodky se přidal Matyáš, za další dvě hodky hrozné průjmy. Usnuli jsme ve 4 ráno na hodinku, pak zase kolotoč vytírání podlahy, převlíkání pyžama, postele atd. Ted ti dva starší usnuli, přišla tchýně a vzala nejmenšího ven a já padám na hubu, jdu zaměstnant pračku a asi na chvíli padnu za klukama. Takže po suprovém víkendu přišla tvrdá realita, chjo. A to jsem byla natěšená, že jsou opět všichni zdraví. Všichni se opatrujte, snad vás pak dočtu... Joll, super, že víkend vyšel a Leušce se v krosně líbilo, měla jsem obavy, že jak je víc uzavřená než ta Chicco, že se jí v ní libit nebude. Tak jsem ráda ![]() |
|
|
5.3.2012 12:37:55
Ahojky při pondělku
![]() O víkendu jsme byli ve Štítech a naprostá paráda. Udělali jsme dva výšlapy s krosničkou a Leinka strašně moc hodná.Buď se koukala nebo spinkala. Katuš,mooooc díky za půjčení!!! Je fakt super,budeme kupovat. Taky se nemohla vynadívat na oheň u mé prababičky v peci, seděla na štokrdleti a jen koukala a koukala úplně fascinovaná ![]() Wis, moc ráda bych vás zase viděla. Určitě se můžeme domluvit,že by jste s Patričkem přijeli k nám nebo my za vámi. Asi bych nebrala kočár a vzala jen krosničku,takže by neměl být v ničem problém. Co se týká těch Hartmanic,tak pokud by jste jeli alespoň vy,přidali bychom se taky,ale doufám,že se nás stejně sejde více. Myslím si,že tak krátké video Páťovi vadit nemůže. Zvlášť když nekouká pravidelně. Já třeba Leu nechávám koukat na TV,když jsme u naší doktorky. Pouští tam různé pohádky, ale Leu to stejně baví jen tak 3-4min. a pak už se koukat nechce,takže se nebojím,že by dívají na TV jednou za dva měsíce o trvání necelých pěti minut nějak vadilo. Lea holou vodu nepije,vařím čaje,takže tím pádem vodu převařuju,ale asi bych se kojenecké nebála a když by nebyla možnost nebo čas,tak nepřevařila,ale nevím ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
5.3.2012 12:23:07
Lei, to si tam zavolala, jakou kvalitu má voda z kohoutku?
|
| Lei | 37503 |
|
|
5.3.2012 11:11:04
mariko, mně to řekli na odboru žp na městě - u vás teda na příslušné městské části
|
| maw | 84192 |
|
|
5.3.2012 10:55:19
Dík.
Tak B vody vypije docela znatelně... Jemu teda není nic ani z té, co hojně vychlemtá ve vaně, aj mydlinkovou ![]() Radši teda popřevařím.... Dík Mariko, matěj u tý rejže vypadá jak tříleťák ![]() ¨Vůbec nemůžu věřit, vypadá tam velikej. To bude tím vzorným BLW stolováním ![]() Rozplývám se taky. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.