| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
28.2.2012 20:11:51
Chjo, Tadík je ted něco jako Berta o víkendu. Soplí, chrchlá, oči skleněný, víčka nafialovělá, pofnukává celý den, asi chytl tu mrchu co má jeho brácha. chjo, tak nevím, jestli se do pátečního odjezdu vykurýrujeme. Ted by tu bodla mateřídouška
|
|
|
28.2.2012 20:08:58
Mariko, fakt? Takže jsou jiný Němcovy, co mají podobný obal a výrobu?
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
28.2.2012 19:42:15
To je něco jako Selské mléko,tvaroh atd. a mám pocit (proto se asi ptáš), že se jmenují taky Němcovi, ale je to jiná firma.
Maw a Lei, díky moc za úžasnou spolupráci, domluvu a ochotu, Maw, my můžem kdykoliv, doma bývá někdo pořád,kvůli nemocem kroužky,plavání.. odpadají,T. bude v práci akorát ve čtvrtek, ale já si to kdyžtak odnosím, takže jak se to bude hodit Vám, jen pak dát vědět.![]() |
|
|
28.2.2012 19:37:08
A seš si jistá, že těhu nejsi?
![]() Teda, u nás by to byl průšvih, já to momentálně nezjistím bo ms se ještě od porodu nekonala, ale už by to mělo přijít brzy...snad ![]() |
|
|
28.2.2012 19:34:34
Maw, no v lednu jsem tu byla v rámci cvičení i na takové měření, vylezlo z toho, že jím málo,takže špatně. Sama to můžu potvrdit, 3dny jsem si psala co zfutruju a jím málo. Chyba hrozná, že přes den jen podle potřeby, jak cítím hlad a večer začnou chutě. Jím i těsně před spaním a že já chodím pozdě, takže chyba za chybou. Ale já mám ty ještě nějaké těhu zásoby tuku,takže to jde pomalu dolů.
Ty si dávej, jsi taky vysoká ženská! |
| maw | 84192 |
|
|
28.2.2012 19:19:19
Katko, taky dost kojíš, taky tak žereš?
Já hrozně. Těhotná nejsu, ale ta spotřeba.... ![]() Ošidit se to nedá. Maso, brambory, kukuřice, toť základní potraviny, ještě rýže, pravda. Hned po obědě jsem sežrala manželovi večeři. ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
28.2.2012 19:18:05
Katko, slintám...
Ale objednala jsem si, objednala... Ono na dobrý tvaroh je spotřeba mlíka dost velká... Hele, holky, jak se jmenuje ta veselá kráva s tím bučícím autem...?? |
|
|
28.2.2012 19:10:07
Sákra, to budou bramborové hody
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lei, díky za odkaz, mrkla jsem, přímo v Mezu není nikdo, v jedné vesnici poblíž ano, jen jeden člověk ale Ale ted je to jedno, přes léto mě zásobuje tatík můj, má svoji "bio" zahrádku Na jednom slevomatu vloni byl rozvoz bedýnek v Brně, už jsem přemýšlela, že by to dovezli manžovi do práce. 7kg bylo za 180,-. Nakonec jsem byla dobře zásobena tím tatíkem, tak z toho sešlo, ale ráda bych někdy vyzkoušela, recenze byla velmi dobrá.Maw, no, pokud to časově vyjde, tak něco dovezu. S Němcovýma máme jet tento víkend na hory. No jede nás asi 20lidí +dětičky, takže má být veselo. A zkusím se s ním domluvit, aby to bylo gratis v rámci propagace, uvidíme. Mariko, ano, bílé obaly a zelený nápis + zelený víčko. Jako já mám od nich odzkoušeno skoro vše a hlavně ten jejich tvarohový krém s čokoládou...to je mazec, ale ta troška docela drahá. No já to mám zdarma, manža to od něj vždy vyfásne, když mu jezdí po večer opravovat notas aj. Mám toho čím dál víc a tááák vynikající. Naposledy právě dovezl to zavařené upečené maso, guláš a klobásky...vynikající! Já jediné, co od něj fakt nemůžu, tak mlíko, je mi po něm hodně těžce. |
| maw | 84192 |
|
|
28.2.2012 19:06:15
Tedy dobrá, jen mi pak napiš (do mailu), adresu, příp. tel. na odběrné místo - s kým se domluvit, kdy se hodí vyzvedávat, netuším, kdy jedeš... A my s Marikou se už domluvíme,aby to vyhovovalo.
|
| Lei | 37503 |
|
|
28.2.2012 17:57:23
napsala jsm horečka, myslela jsem teplota. ovšem náš teploměr v zadečku hlásí 36,5, takže i když je M evidentně teplejší, než jindy, oficiálně teplota nepotvrzena.
joll, že D moc děkuju! ![]() maw, Tobě vezmu dvacítku nakonec. nad 7°C brambory začínají klíčit, tak raději takto. pokud budeš jíst hodně, ještě Tě dozásobím. tak teda vezu 60 kilo, jo. nu tedy dobrá . |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.