| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
21.1.2013 20:14:33
Holky, dneska jsem se byla znemožnit v v regionální TV Pětka, jestli se chcete podívat, tak je to 17:35 minuta.
http://www.petka.cz/porady/supermama/supermama-66/ |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
20.1.2013 15:01:11
Teda Lei, dneska termín? No jestli máš bolesti jako při MS, tak to bude už asi předzvěst, že se něco pomalu děje, snad. No nevím, jestli si pamatujete, jak jsem tupřed rokem a půl psala, že rodím, pak jsem psala, že teda nerodím a takhle se to ještě opakovalo jednou a třetí den jsem raději už nic nepsala, i když jsem nakonec opravdu rodila. Tak přeju, at v tom máš větší jasno, já myslela, že když jsem už jedno odrodila, tak porod poznám, ale chyba lávky...Taky záleží, nekdo má poslíčky celý třetí trimestr a pak si ani nevšimne, že se to rozjíždí.
Jen pro info, Eli se narodila týden před termínem, Matěj 2 dny po, jsem moc zvědavá, co třetátko, ale spíš počítám také s tím, že si na termín počká, snad se nebudu divit, ale má být drobnější, dr. říká od začátku, že vypadá o pár dní mladší, tak snad mě nepřekvapí ![]() Každopádně přeju krásnej porod a taky Martičce, aby sourozence s láskou přijala. |
| Lei | 37503 |
|
|
20.1.2013 14:37:01
No jooo, když on fakt má, no...ehm, doufám, že kdybychom v tu dobu byli na sále, tak že by si zjednal záskok - na krmení, ne na sál
. V tomhle mrazu navíc...už všechny čekaly u krmiště, prý, a vyhlížely traktor s nášupem . jak bylo dlouho nad nulou, tak se pořád dopásaly na pastvině, ale s tím je teď utrum.Sen prima - beru . |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
20.1.2013 13:43:51
Lei, kdyby by manža řekl,že dobytek má přednost, tak bych mu odpověděla "bůůů"
![]() Hele, dneska v noci jsem měla sen, že jsi rodila. Přitom ani nevím pořádně, jak vypadáš, ale v tom snu jsi prostě byla. Pak si pamatuju,že jsem se šla dívat sem na diskuzi a holky už psaly od tebe zprávičku, že je mimčo na světě....no přeju at je porod podle tvých představ a jste oba v pořádku, už se těším na zprávu o miminku . |
| Lei | 37503 |
|
|
20.1.2013 10:15:09
Tak holky, dnes TP, jsem zvědavá, u M to vyšlo přesně, ale to jsem věděla, ovšem podruhé už člověk nemá ten cyklus tak v merku, resp. tak se na něj u druhého dítěte a se státnicemi na krku nesoustředí
. Každopádně předevčírem bolesti třísel a st. kosti, že jsem skoro nemohla chodit, od včera bolesti jak při MS, uvidíme . Muž odjel krmit se slovy "dobytek má přednost", tak doufám, že to prcek slyšel a spořádaně vyčká jeho návratu . Hezkou neděli všem! ![]() |
|
|
18.1.2013 12:45:23
To jo, my i dva osobáky ted máme, jenže kdo by platil furt ten benzín, opravy aut, dálniční známky aj. Ty auta jsou takový žrouti peněz
![]() ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
18.1.2013 12:19:04
Katko, do počtu 8 ks se to dá řešit 2 osobákama, pak si ŘP dělá nejstarší a vozí další potřebné.
|
|
|
18.1.2013 11:05:38
Maw, no díky
, takže si tu mám udělat Klabzubovu jedenáctku,jo? ...manžel takhle někdy o tom básní, ale v zápětí řekne, že nemá řidičák na autobus, takže nic. A asi by jsme tu pak časem všechno neuživili, nebo ano, ale na úkor jiných věcí (kroužky, dovolená aj.)Mariko, já jsem vždy chtěla jen dvě děti,takovou klasiku holka-kluk. Maximálně jsem si říkala, že třeba to třetí s odstupem času. Najednou s tím třetím zjištuju, že bych zvládla klidně i čtvrté, až se sama sobě divím- svému názoru. Asi proto, že nejvíce dává zabrat výchova prvního dítěte (aspoň tedy u nás)- zvyknout si na nevyspání, podřídit čas prckovi atd. U druhého se člověk snaží sladit batole+novorozenec, časem jejich hádky a nedorozumnění. Ted s třetím už vpodstatě nic nového nepřichází, ti dva starší se hádají tak i tak a naopak můžu potvrdit, že jak jsou tři děti a více, tak už se vychovávají skoro sami Nevýhodu vidím tehdy,když jsou všichni tři ještě poměrně malý a třeba neumí ani jeden plavat, tak dva dospělý na tři děti je v tomhle málo. Nebo ted manžel učí kluky lyžovat. Šla bych moc ráda s něma na svah, ale nejde to. TAkže manža si bere dopo jednoho a odpo druhého.A nejmenšího nám nikdo nepohlídá Tak snad v tomhle dva nestačíme, je tu dětská přesila Časem to bude určitě lepší. A čtvrté dítko- to už asi né. Jak jsem psala,bylo by to na úkor jiných věcí, které si chceme dopřát, kluci i manža potřebují 1x do roka moře jak sůl. Ted jsme měli i výdaje za kroužky u kluků+ve školce solná jeskyn+plavání atd...nezdá se to, ale udělá to pěkněj ranec peněz. Nehledě na to,že šestičlenná rodina už potřebuje velké auto. Ale jinak proč né, obdivuju velké rodinky ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
17.1.2013 10:59:57
Katko, jistotu nemáš nikdy...
Já si to představuju tak, že T. mlíko chutnat nepřestane a bude to brácha ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
15.1.2013 20:33:51
Jo a ještě dodatek k banánům, M. je jich schopnej snist taky celej trs a pak se oběda nadlábne, jakoby se nechumelilo.Já teda jsem za maximálně 1 banán za den, ale někdy nemám to srdce zakázat, když si ho vítězně přinese - bajá, bajá, když nepovolim, ukřivděnej řev. No a když tu byla máma, tak ráno jsem dala já, pak Tonda, večer máma a nikdo jsem nevěděli, že už svůj příděl měl. Když máme program v MC, tak všechny děti dělají výtvarku, já zatím připravuju svačinu, ale M. mi stojí za zadkem a má první svačinu v přípravně a pak ještě jednu s ostatníma dětma, přičemž banány, uvařenou červenou řepu, mrkvev jí téměř výhradně jen on. No a za hodinku už se láduje obědem, sní toho tak 2x-3x víc než Elis, která se ted ve všem nípe.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.