| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 22350  [Dalších 21790 >>]
maw 84192
17.10.2012 8:11:13
LŽI, LŽI A ZASE SAMÝ LŽI!!!

MŮŽE MI NĚKDO ŘÍCT, CO Z TOHO NEMÁM, KDYŽ MI PENÍZE CHODÍ NA ÚČET??
A KDE TAM JE KOLONKA "NEVÝHODY" A VŠECHNY NÁKLADY OKOLO? CO KDYBY SE NA TO VYSR, A PŮLKU TĚCH ÚŘEDNÍKŮ VYHÁZELI, DAŇ. POPLATNÍKŮM SNÍŽILI DANĚ O TO, CO STÁT DAL ZA CELOU SRANDU VÝROBY TĚCH S.AČEK SKART.
BOŽE!!

Výhody
border

Dostupnost a pohodlí:

* pro dávky není třeba chodit na poštu nebo na úřad
* prostřednictvím karty je možné čerpat dávky v kterémkoli bankomatu nebo přímo platit v obchodech
* bankomaty České spořitelny najdete na každém rohu – je jich už více než 1 300

Bezpečí

* není třeba mít obavy ze ztráty hotovosti. Stačí, když kartu v případě ztráty nebo krádeže zablokujete

MarikaP+3 82381
17.10.2012 7:04:30
Holky děkuju, no jsem rozklepaná, Matyje furt nemocnej a strašně tu řve, to bude odchod, ach jo.
To bydliště, jsem slyšela, že je kvůli tomu, že některý matky žíjící v zahraničí pobírají český RP, kvůli tomu doložení bydliště, ale podle mě oficiálně trvalý bydliště můžeš mít kdekoliv, takže nevím, co to dokazuje.
Lei neregistr.
  • 
16.10.2012 21:28:26
DRŽÍM PALCE NA ZÍTŘEK, M!!!
Lei neregistr.
  • 
16.10.2012 21:27:51
Ahoj,

to jsou údajně dvě rozdílné věci - jestli to chápu správně.

Doložení bydliště se týká těch, které požádaly o RP před 1.1.2012 - tudíž i my. To se donese nebo posílá na ÚP do konce října. Formulář je na webu - pro odkaz koukněte do starších diskusí tady, včera tu byla založena, diskutovala jsem tam - jmenovalo se to tuším Anketa pro ty, které doložily bydliště..., či tak nějak. Když to do konce října nedoložíš, pozastaví výplatu RP a písemně Tě vyzvou.

S-karty - k jejich vyzvednutí by měl být vyzván každý, kdo pobírá RP do konce roku (též na ÚP - ještě mi úřednice tady u nás říkala, jak je štve, že musí maminky posílat na centrálu na Phu 4). Tudíž tam bych zatím neplašila.

Já to doložení na ÚP pošlu doporučeně, ale fakt to nechápu. Navíc až ten formulář uvidíte (nemám ho na tomto compu a adresu si nepamatuji) - 4 strany docela soukromých informací...

maw 84192
16.10.2012 16:11:09
No jo, zk! Já na Tebe furt myslím, a ono už je PO... Jak to, že to posunuli? Hodně zdaru zítra!!

Mariko, radši si tam zavolej, než se někam vypravíš, v Pze to vychází někdy na dost jiná pracoviště a píšou to právě v tom dopise, co Ti nepřišel, kde si máš co vyzvednout...
(A mně by zajímalo, kdo mi zaplatí extra náklady na to MHD, nemám lítačku... Fakt OPRUZ.)
MarikaP+3 82381
16.10.2012 15:52:42
Jo a zk dělám zítra ~8~
Evikno+Valerinka 110426
16.10.2012 15:51:00
Marí a holky, ano, S kartu jsem si vyřídila stejně tam, jako rodičák.Také mi dopis o tom nepřišel, ani o TP a ani o S kartě.Já bych fakt o ničem nevěděla nebejt skupinek maminek z Mostu, kam se píšou důležité věci:)))
Informace od úřadnic k papíru na TP - rozhlašujte to mezi maminkami, mi si budeme ty co chodí vyřizovat příspěvky na bydlení a jiné odchytávat, a zbytek pak obešleme dopisama, ti co nepřijdou.
Docela dobrý, ne? ~t~
MarikaP+3 82381
16.10.2012 15:45:56
No to jo, čtyřleták Eli má 26.
Holky, mě dnes přišel nějaký pin, já vůbec nevěděla, že se nás Skarta také týká, já myslela, že jen těch, co pobírají dávky od pracáku a podobně. Ale nic jiného mi nepřišlo, přitom u toho pinu je napsáno, že si to mám vyzvednout na UP, který mě již informoval, no neinformoval ~o~
Taky mi to přijde jako pěkná pakárna a o bydlišti také nic nevím.
Ta Skarta se vyřizuje teda tam, co jsem vyřizovala mateřskou a rodičák?
maw 84192
16.10.2012 15:33:04
A ještě mi prozraďte, kdo platí ty poplatky na Skartovým účtu u ČS? Já nebo stát?
Takhle jsme se s ouřadem nedohodli: dohoda platná v té době byla, kolik a kam mi bude posílat a jako provinilci jsou souzeni dle zák. platných v době páchání trestných činů, chci i já pravidla z té doby, kdy jsme se dohodli. Nechci žádnej účet... A propos... co když někdo trvá na vyplácení na adresu, protože pošťák jednou za týden dojde, ale nejbližší bankomat je nedostupnej? Třeba na samotě u lesa....
Evikno+Valerinka 110426
16.10.2012 15:30:20
Jj ta jejich slavná S-karta.Také už jí mám, rodičák mi ještě ale přišel na účet, pač jsem si ji vyzvedávala někdy minulý týden.Co vím, tak holky co už jí mají od konce září s ní mají obří problémy.Nastala tam nějaká chyba, spořitelna viní UP a naopak, no holky peníze dostaly až v dnes - my ostatní v pátek(Mostecko) takže každej nadšenej.No uvidím co bude příští měsíc.Jinak mě přišel jen PIN dopis žádný, i tak jsem tam šla a vyřídila.Někde říkají čekat na obojí, ale to bych se asi nedočkala, pač dopis do dneška doma nemám:-) Kartu jsem založila do šuplíku, docela sranda je že mi řekli že jí mám aktivovat, i když používat nebudu a jiným holkám řekli zase že neaktivovat:))))
Takže si tam ještě zavolám a uvidím.Jinak stránky pro s kartu
http://www.skontakt.cz/sportal/appmanager/sportal/sk?_nfpb=true&_pageLabel=home

třebas někomu pomůžou
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 22350  [Dalších 21790 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.