Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei | 37503 |
|
|
29.9.2012 11:08:01
"a do...", hm, koukám, že moje hlava to taky nepobírá
, nevím, co jsem tím mínila |
| Lei | 37503 |
|
|
29.9.2012 11:07:08
Mariko, posílám
![]() ![]() a a , umím si představit, jak Ti je a také, jak v tomhle stavu učení neleze aboslutně do hlavy, člověk je jak moucha. Jak není hlava svěží a do, nenaděláš nic. Přeji, ať ten nový lék zabere!Ad břicho, zrovna jsem koukala, že mám nahoře už něco přes 5kg (24tt), ráda bych se nějak držela v rozumných mezích přibírání, uvidím. Břicho je vidět docela dost, nevím, sama neumím posoudit, přijde mi, že to všechno jde nějak rychleji než posledně, ale taky si z posledka prd pamatuju, co se vývoje v čase týče, nijak jsem to nedokumentovala, nefotila se apod., tak nemám srovnání. Jo, a M se odstavila, sama, pěkně v klídku a velice postupně a chodí na nočník (když jsem dost pohotová ). Jak je to s M a kojením u vás? |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
29.9.2012 10:53:35
Jéé, holky, moc závidím. No i kdybych tu zkoušku nedělala, stejně bych přijet nemohla, porád se nemůžu vyhrabat z tý nemoci, ráno se budím s pocitem zdraví, tak do hodiny začnu strašně kašlat, v poslední době se z toho vždycky
no a už se vezu na vlně únavy, vyčerpání, atd.Už mě to nebaví, v úterý jsem byla u homeopatky, tak s ní konzultuju, dneska bych měla zkusit nový lék, tak prosím už, at něco zabere, plácám se v tom už skoro měsíc. Učit se v tomhle stavu, no je vám to asi jasný, že? Tonda má od středy dovolenou, to mám v plánu 14 dní ležet v učení, tak jestli se to tý doby 100% neuzdravím, tak tu zkoušku snad ani neudělám. Lei, ty už jsi přecejen dál než já, ale co břicho? Mně pořád nic neleze, já doufala, že u zkoušky trochu zaútočim na city pánů doktorů, ale vypadám furt netěhotně, ještě jak mi je blbě, tak jsem zatím zhubla asi 2 kila a nic neleze nahoru. To mi teda zrovna nevadí. Ve středu jdu na kontrolu, doufám, že to červík se mnou zvládá, z toho kašle to má asi, chudák, v břiše jak na trampolíně. |
| Lei | 37503 |
|
|
27.9.2012 16:14:04
Joll, teda, to už je velká slečna, vypadá starší, ono to asi trošku dělá i oblečení, takové šik
, no a hlavně ty vlásky, když to srovnám s tím naším plešounkem . Moc hezká holčička .My jsme tu měli na návštěvě maw s panem B., bylo to super, počasí krásné, příjemně chladná slunečná rána, děti běhaly nonstop venku (vyjma jídla) a bylo vidět, jak spolu den ode dne víc a víc komunikují. Marta dnes ráno v posteli povídala tázavě Bertí? teta?, tak jsem ji museli zklamat, že už tu nejsou (B. vstává dřív, tak ho vždy slyšela za dveřmi a hrabala se z postele). mariko, držíme palce na tu zk a jestli vyjde ještě jeden společný víkend, tak by to bylo fajn. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
25.9.2012 19:45:50
|
|
|
25.9.2012 19:44:10
Co se týká nemocí, tak u nás přes léto zlatý. Akorát dneska začala soplit a když leží, tak pokašlává-asi jak jí to stíká do krku, tak jen doufám,že z toho nebude nemoc, protože v pátek chci jet poprvé sama do Štítů, tak si moc přeju, aby to vyšlo.
A už přemýšlíte co k Vánocům? |
|
|
25.9.2012 19:42:31
Nazdárek
![]() Katuš, náhodou můj obdiv máš taky. Hodně teď kamarádím s jednou maminkou, která má čtyřletýho kluka a dvojčata holčičky stejně staré jako Leuš. Jsme s nimi skoro každý den a já si pak uvědomuju, jaká pohoda je to s jedním dítětem a zvlášť hodným. Mám pocit, že je Lea hodnější a hodnější. V kočárku sice pořád dlouho nevydrží, ale už je to takový malý parťák, strašně se rozpovídala, hodně věcem rozumí, pomůže a hlavně miluje knížky. Kolikrát ráno vstane, vyleze z postele se slovy "číst", maže do obyváku do knihovny, přinese si knížku a v posteli si prohlížíme a prohlížíme. Klidně bych mohla prodat všechny hračky a nechat jen panenky s kočárkem a knížky Pak si taky ráda hraje na maminku. Zakrývá panenky, chová je,pusinkuje,dává jim napít z lahvičky, utírá pusinky a jezdí s nimi dle jejich slov "pápá". Tak jsem se nějak rozpovídala... Omlouvám se.S očkem jsem zvědavá. Nedokážu si totiž představit, jak by snesla brýle. nechce nosit ani culíky, sponečky, čepičku taky několikrát za procházku sundá... Tak uvidíme, jak v tom prosinci dopadneme. |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
23.9.2012 22:30:21
Hi hi, prej nedosažitelný vzor jsem
. Lei, musíš si vybrat za vzor někoho jiného, já určitě nejsem ten správný Víš, jaká já jsem posledních pár let nervní matka??? Teda aspon se za ní pokládám, což je zajímavé, protože když potkávám sousedy, tak říkají, jaká jsem s těma třema dětma klidná a v pohodě, děti hodné a neslyší od nás žádný rámus, he...asi máme dobrou izolaci na baráku a mě s dětma vidí zrovna v té světlé klidné chvilce. Já naopak obdivuju ty matky, co při dětech zvládájí dělat školu...na to už bych já buňky ani sílu neměla. Nebo ve vašem případě navíc starost se statkem...uuuuffff.Co se týče bordelu doma, tak nevím, mě ten bordel i s těma třema dětma vadí. Hlavně když je binec po zemi, což je denně, tak tu denně uklízím, asi jsem magor. Jsou věci, které přehlídnu, ale tohle mi vadí. Co se týče vytažených krámů od Tadeáše...jsem vklidu, taky moc bordel nenadělá, několik měsíců ho zajímají stále dokola autíčka, takže celý dny s něma jezdí po bytě a to mu stačí. Taky ho baví dělat binec v Legu, co tu kluci na stolečku mají, tak s tím si taky pohraje. Joll, s brýlema bud vklidu. Davídkovi začalo šilhat očko po 3.roce, dostali jsme brejličky s jedničkama dioptriema a netrvalo ani rok a oko bylo zdravé. Tehdy chodil první rok do školky, tak se muselo dávat pozor, aby mu ty brýle při hře něko nezapíchnul do oka. Jinak Davča sám si na ně zvyknul prakticky hned. Sám dr na očním říkal, že do 6let dítěte se strabismus (šilhání) napraví velmi rychle, tak neboj. A čím dřív se s léčbou začne, tím je i rychleji očko zdravé Jak píšu, u nás to měl zdravé snad během 10měs. JInak jak sama píšeš, zhoršení je při únavě nebo při nemoci, to bohužel i DAvídkovi zůstalo, že jak je na večer unaven, tak mu oko ujíždí, ale to už je prý v normě.Jinak co nového u nás, aby nebyl nějaký měsíc klid, v pátek přijdu do školky po obědě a DAvídek sedí na lavičce a brečí a brečí. Prý ho bolí ouško. Učitelka místo toho, aby mi to hned volala, tak ho takhle nechala 3/4 hodiny, no sbalila jsem děcka, jela na ORL, tam už samozřejmě po poledni nikdo nebyl, tak na ORL do Třebíče do nemocnice a ouško mu píchli. Bylo mi ho tak líto, sama tu bolest znám. CO mě akorát zaráží, že mu z ouška stále teče a pobolívá ho to, což si myslím, že by už nemělo, tak nás zítra čeká kontrola, jsem zvědavá. Hm, jak já ty nemoci nenávidím. Nic, tu píšu slohovku, tak končím a všechny zdravíme a doufám,že se tu zas dokopu ukázat hned začátkem nového týdne. ![]() |
|
|
20.9.2012 7:08:06
maw, snad máš pravdu a správí se to. Jsem dost špatná i z té představy,že by měla nosit brýle, ale samozřejmě když to pomůže,tak je nosit bude.
já mám asi výhodu v tom, že Lea nekramaří. Občas si vytahá oblečení z komodky, ale pak mezi ním sedí a zkoumá každý obrázek, zip, knoflík, ale třeba v kuchyni už vůbec. Někdy si otevře skříňku a přinese si sáček piškotů, ale to je tak vše. Uklízím odpoledne když spí- nádobí, hračly,prach,WC,vařím a pak znovu, když usne večer-podlahu,koupelnu a tak. Jelikož chodí spát kolem 19hod,tak mám většinou do 20_30 hotovo a pak už s Davčou lenošíme Akorát teda okna máme jak prase, do nich se pouštím už týden a furt nic![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
19.9.2012 19:20:45
ehm, úklid...jestli teda maw přijede na víkend, tak musím trochu zašúrovat, páč na to těžce kašlu...
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.