Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maw | 84192 |
|
|
19.9.2012 17:33:20
A taky všechno nahoru - není už moc kam nahoru, když dosáhne na linku, na stoly i parapety... A brzo si otevře dveře.... to bude teprv show
|
| maw | 84192 |
|
|
19.9.2012 17:33:20
A taky všechno nahoru - není už moc kam nahoru, když dosáhne na linku, na stoly i parapety... A brzo si otevře dveře.... to bude teprv show
|
| maw | 84192 |
|
|
19.9.2012 17:32:40
Lei,
očičko má velkou šanci na nápravu, když se to podchytí včas. Může mít taky třeba volnější nějaký vaz, to se třeba dovyvine... V dětství šilhá dětí víc, v dospělosti málokdo. Uvidíš. Já zase obdivuju Tvoje uklizeno. Nechápu. Máme binec skoro všude skoro pořád a to vytírám i 2x - 3x denně někdy... Hračky není kam odklidit, když vyluxuju, tak během 10 minut jsou na koberci zase různý žmolky, nechápu z čeho. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
18.9.2012 20:18:03
Bobíku, taky přeju, ať se ti v práci moc daří a Patrička je spokojená s babičkou.
![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
18.9.2012 20:17:40
Zdravím po letech
![]() ![]() Snažím se vás číst každý den, ale psát už nestíhám. Lea si koenčně zamilovala jízdu na kole, tak teď s ní pořád někde jezdím, dokud je pěkné počasí a večer po úklidu zasedám s knížkou a burčákem ![]() Díky moc za odpovědi ohledně těch postelí. Máme v plánu na jaře koupit patrovou,Štěpa nahoře,Lea dole,tak doufám,že v ní spát bude. Zatím to u nás vypadá tak,že usíná u nás v posteli,pak ji přenáším k ní do postýlky a každou noc se kolem půlnoci budí a musí k nám, to spokojeně zase hned usne. Akorát se strašně vrtí, nejraději spí tak, že má hlavu u mé hlavy a nohy u D. hlavy, takže chudák schytává přímé kopance rovnou do hlavy.Tak jsem zvědavá, jak budeme společné spaní odnaučovat. Lei,Mariko,Katko,jako já před vámi smekám už teď. Všechny tři toho stíháte hrozně moc, až si kolikrát před vámi připadám s jedním dítětem v paneláku jako lenoch. V pátek jdeme na očkování a pro doporučení na oční. Lea pořád šolhá na levé očko, zvlášť když je večer unavená, tak se pomalu smiřuju s brýlemi Jo a už máme ušité nosítko, každým dnem ho budeme mít doma, už mám i jeho fotly, na stránkách je paní přidá prý dnes... No musím říct, že je nádherný a naprosto symbolizuje moje neoblíbenější roční období- podzim ![]() Katuš, pro sraz v Brně jsem.Přšítí týden můžeme kdykoli kromě úterka a pátku. Mám napsat Wis? |
| Bobík* | 31283 |
|
|
18.9.2012 20:16:20
Lei, moooooc ďakujeme
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
18.9.2012 18:00:05
a také opožděně Bobíkovi přeji hodně zdaru v práci a ať to P s babičkou zvládají pořád tak dobře
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
18.9.2012 17:58:42
koukám, Mariko, že Tě to nějak zasáhlo
![]() maw, posílala jsem Ti mail, ehm, poněkud opožděně, ohledně víkendu, dostalas jej? |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
18.9.2012 12:08:16
Lei, to je teda fakt hustý, tři petimatky?
Tak a já si myslela, že už budu zasloužilá matka a ted koukám, že jsem pořád jen začátečník ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
17.9.2012 17:13:31
Lei, to je teda fakt hustý, tři petimatky?
Tak a já si myslela, že už budu zasloužilá matka a ted koukám, že jsem pořád jen začátečník ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.