| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 22350  [Dalších 21690 >>]
maw 84192
17.9.2012 11:58:01
Hezky hustý Lei! To seš v dobré společnosti!
Lei 37503
16.9.2012 19:11:34
Zdravím Katku, pro mě jsi nedosažitelný vzor, mně stačí jedno dítko, jsem pořád tak unavená ~n~. Nemám energii na celodenní blbnutí, když M mhouří oči, že bude spát, tak se raduju ~f~~f~~f~. Pořád jsem se těšila, jak už tu budu pro ni, když skončím s tou školou, a hned na to těhotenská únava.
Lei 37503
16.9.2012 19:07:51
Mariko, brzy se zmátoř ~x~. U nás na lednu 2013 je prvomatka jedna, zato tam máme hned tři budoucí pětimatky ~e~~:-D a dvě čekatelky dvojčátek (jedna z nich čeká první děti, druhá má už jedno doma).
MarikaP+3 82381
16.9.2012 16:49:36
Ježiš, ten váleček tam nemá být.
MarikaP+3 82381
16.9.2012 16:49:11
Jo a jsem vám nevěrná v březnátkách2013 a tam je nás budoucích třetimatek většina, prvomatky jsou tam snad dvě. Dobrý,~R^ ne?
~o~
MarikaP+3 82381
16.9.2012 16:47:27
Tady se hlásí čekatelka na titul třetimatka a hlásím, že mi je hrozně, ale může za to chřipka, už ležím třeti den, dnes jsem se musela registrovat, tak jsem úspěšně registrovaná v Podolí, ale byla to bojovka. Manžel je v práci a děti na krku, naštěstí se mi nabídla pomoc hned ze tří míst, tak jsem musela dokonce odmítat :-)
Švagr přes manželovo koleno mi tam šel ráno čekat a já zatím udala děti kamarádce a do Podolí si to hezky šinu až na 10. hodinu. Když mi švagr píše, že mám pospíšit, že začali zapisovat dřív, tak jsem málem vypustila duši a běžela s tím svým chrhchlem od zastávky až k porodnici (kdo zná, ví to není zrovna kousek), tam vykašlala svoje plíce :-) a šla na řadu jako poslední, 12. Tak jsem nemusela nakonec nikoho obtěžovat, mohla jsem tam jím sama na 10. i s dětmi, ale kdo to má dopředu tušit, že?
Tož u nás, tak, na učení ani pomyšlení, tak nevím, jak to se mnou v říjnu dopadne. A děti jsem už samo taky nakazila, takže Eli nejde do školky, ale aspon tu bude muž, tak se snad postará.
Ale ten bordel, když člověk na pár dní vypadne se své domací funkce uklízeče ~a~
Katka+3 kluci 79533
15.9.2012 14:23:34
Halo, halo, třetimatka se hlásí, že žije ~3~ a že přežila náročný srpen, kdy měla všechny dětičky non-stop za zadkem ...z tohoto důvodu jsem ani nezapínala notas a plně se věnovala dětičkám. Jen občas jsem se připojila na net přes mobil, dočetla tady pár řádků, na fb dala foto našeho malého zmrzlináře. Ted už opět kluci chodí do školky, jenže noťas se po měsíci nechce nějak oživit, se uvedl do spacího režimu na furt či co ~n~ Dnes jsme u mojí mamky na návštěvě, tak se připojuji u ní.
Jak se mají matky čekatelky? Jak čtu, tak stále únava...no nezávidím. Si pamatuju, jak člověk vstával ráno zmlácenej a musel fungovat. Ale těším se, že tu přibude těch třetimatek ~R^~:-D ...teda jedna. Lei má místo jednoho dítka ten statek, což je práce víc než dost.
No a ted info od nás, Táďa začal konečně chodit. Je to zhruba měsíc od prvních krůčků, ted už chodí pěkně, sem tam se natáhne. No ale trvalo mu to, broukovi. Taky začal parádně jíst a rovnou vidličkou, pěkně sám napíchne, strčí do papuli a je spokojen. Já stále kojím jak o závod, takže ms stále nikde..no si to užívám ~k~
(jen aby ta chybějící ms nebyla z jiného důvodu, by mě kleplo ~8~ ).

Joll, Wis...co náhradní sraz v Brně? Místo toho srpna? Uděláme?
A vůbec...co se pomalu domluvit na sraz nás všech? Teda kdo by měl zájem. Nevím, letos už to asi nevyjde, co? Nebo někde v říjnu? Já bych tak někam jela ~7~
Bobík* 31283
14.9.2012 20:13:20
Ahoj,

my sme tiež mali tohoročnú úrodu zemiakov veeeeľmi peknú ~;)

Sme doma sami, teda ja až okolo 17.00 s malou P., v robote des a hrúza, ale zvykám si... moja predchodkyňa všetko zničila, tak som bola hodená do vody a mám plávať...
Mama s P. to zvládajú super~g~
MarikaP+3 82381
13.9.2012 16:44:35
TEda lidi, tady je mrtvo.
Lei, my to ted taky s postelí řešíme, doufáme, že se co nejdřív dostame z Prahy, protože tady už další postel není kam dát, takže jestli se mimino narodí ještě tady, asi budeme muset spát v posteli ve čtyřech. Pak do domečku plánujeme palandy.
Jo a ještě se ozývám k bramborám, že my určitě zájem máme a klidně už si vezmem první dávku ted.
Lei 37503
10.9.2012 13:43:19
Rozumím - jak jsem psala v mailu, i později vymyslíme adekvátní program :-) - a oslavíme Tě :-). Co na to maw?
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 22350  [Dalších 21690 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.