| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 22350  [Dalších 21680 >>]
MarikaP+3 82381
9.9.2012 20:30:43
Lei, dělám to 15.10.
Tonda má zrovna od toho termínu co si psala 6 dní volna, ale fakt nevím, jestli bych byla schopná tam dělat něco jinýho než se učit, asi bych to raději odložila na pak, i když třeba nebude tak pěkně, všude líp než v Praze.
Lei 37503
9.9.2012 16:02:19
Férová Leuška vede ~g~.

maw, Mariko, máte mail ohledně návštěvy na statku, ale jak jsem jej odklepla, tak mi došlo, že se M. učí na ty zkoušky, takže možná ten termín je úplně mimózní, protože já zas zapomněla, kdy to děláš, promiň ~f~.

Postel neřeším, ale asi brzy budu...my máme vyvýšenou a na tu se M sama nedostane, resp. to by nevadilo, kdyby přišla v noci, tak ji vyzvednu, ale nemohu ji nechat jen tak na kraji, aby nežuchla, a přirazit ke stěně postel nejde...mimino půjde od postýlky a M zatím netuším...
MarikaP+3 82381
9.9.2012 9:31:31
No kdyby si toho náhodou nevšiml, tak já mu to několikrát denně připomenu ~:-D
maw 84192
7.9.2012 14:20:22
Asi bylo vidět, že Ti je fakt blbě.
A/nebo máš velmi empatického manžela. ~;)

(Jestli by tu chlapi nedopsali, že ženská je vždycky nespokojená, ať chlap udělá cokoli ~t~)
MarikaP+3 82381
7.9.2012 14:12:31
Maw, jasně že to tak myslel, akorát jsem si říkala, jak to asi vyzní, že ode mě neočekával, že mu vůbec něco k narozeninám nachystám :-)
maw 84192
7.9.2012 12:00:19
Mariko, s tím chystáním to manžel třeba myslel tak, že když toho máš teď tolik a ještě Ti navíc není dobře, tak že se s tím obtěžuješ... a radši neodpočíváš.
maw 84192
7.9.2012 9:54:15
Hoj ve spolek!
Kdepak je třetimatka? Ta tu dlouho nebyla...
Snad nejsou zas nemocní....

Joll, nee, ale přemýšlela jsem o tom, že až se bude pořizovat, že by možná stálo za to pořídit širší, aby se tam dobře vlezl rodič na uspávání ~t~ Nebo možná hodně širokou, když by dítě dolezlo za náma, můžeme jít tam ~t~ A že při větším počtu by to bylo pak taky fajn, že by mohly mít druhej pelech spolu, my jeden, oni jeden a všichni by se mohli tulit, příp. přeskupovat ~t~ (Z toho teda vychází druhý letiště, že ~t~)
MarikaP+3 82381
6.9.2012 15:43:01
Lei, nakonec jsem skočila do cukrárny a koupila pár dortíků a ted je mi zase blbě, aaaach jo. Ale manžel vypadal spokojeně, překvapenej, že vůbec něco chystám. No, to o mně moc pěknej obrázek nedělá, co? ~d~
Joll, naše květně spí s námi, ale Eli spala ve své postýlce asi od 1 a 3/4 roku. Vybírala jsem jí tenkrát postýlku, že jí dostane k 2. narozeninám, ale ona jí chtěla hneeed. Ale ještě docela často chodila pak k nám, vzbudila se o půlnoci, jindy až k ránu a putovala do našeho pelechu.
Jollajda+ Lea 98439
6.9.2012 6:27:40
A dotaz, spí už některé dubňátko či květňátko ve velké posteli? Tím nemyslím tu vaši~;):-)
Jollajda+ Lea 98439
6.9.2012 6:26:56
Mariko, kloubok dolů, dvě malé děti, další v bříšku a ty se ještě učíš. Fakt vás obdivuju a jsem moc zvědavá, jestli se na rok taky dostanu na VŠ a pokud ano, tak jak to budu zvládat.

S dortem bohužel neporadím. Zatím jsem nikdy nedělala, i když se mi moc líbí a asi by u nás měl i větší úspěch, než dorty sladké. Takovou tu klasiku-piškot,krémy, to u nás nejí nikdo.Dělám proto nepečené ovocné nebo jsem letos koupila medovník.

Lei, tobě chci ještě jednou poděkovat za rady ohledně té snídaně. Počasí se nám nevyvedlo, lilo jak z konve, takže přišlo hodně málo lidí. Možná al i kvůli malému počtu to bylo takové komornější a všem účastníkům se líbilo. A jelikož jsem tam byla jediná "dětná", tak Leuš zklidila největší úspěch~t~
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 22350  [Dalších 21680 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.