| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 22350  [Dalších 21670 >>]
Lei 37503
5.9.2012 22:34:26
Dort z piva ~:-D. Hele, já jednou dávala pivní kytici - basu plzeňského a na každý uzávěr jsem posadila kytku vyrobenou z papíru - uzávěr byl jakože střed. Měla úspěch ;-).

Slaný dort, tam je hlavně nejdůležitější nechat ho vychladit, zatížit a uležet, aby se ty vrstvy spojily, jinak Ti jednotlivá patra polezou od sebe - tuto chybu jsem udělala jednou a pak to nešlo krájet jak klasický dort - dělala jsem jsem ho z kulatého bochníku chleba, promazávala různé ochucenou Lučinou, tou to potřela i na pvrchu, pak sypala sekanou pažitkou, ořecha po stranách a ředkvičkové kytičky nahoře.

Zdravíme Joll!
MarikaP+3 82381
5.9.2012 17:05:27
Ahoj, Joll, taky zdravím, no mimčo se má snad dobře, ale mně dává zabrat, už mi teda není tak špatne, už mi bejvá jen šoufl, ale únava, únava, únava a do toho mám za měsíc a kousek dělat tu atestační zkoušku, no manžel mě tu nechal celé odpo samotnou, je s dětmi venku, docela jsem se tomu věnovala, ale raději bych spala a ted už doufám, že přijdou a vysvobodí mě.
Potřebovala bych malou radu, manžel má zítra narozky, tak uvažuju o tom slaném dortu, ale nevím, jak se to pak vlastně jí, to normálně krájíte, nebo si uloupnete plátek chleba s tím, co tam zrovna je?
Já si nejsem 100% jistá, jestli by to ocenil, takhle dort z piva, to by si dal ~j~.
Sladký asi taky úplně neocení, tak nevím, co s tím. Možná to nechám na něm, zatím netuší, že zítra mu chystám br.salát s řízkem (zatím to chystám totiž jen v hlavě, tak není divu, že?).
No nic, tak já se jdu zase drtit,šrotit, šprtat ~n~.
Jollajda+ Lea 98439
5.9.2012 13:09:16
Nazdárek holky po dlouhé době~3~

V poslední době moc nestíhám, jsme hodně venku a domů se chodíme akorát najíst, Lea vyspat, já pouklízet a zase vyrážíme.

Konečně se malé zalíbilo kolo, tak teď hodně jezdíme a já si to strašně moc užívám.

Jinak u nás asi nic nového. Štěpik akorát nastoupil do školy, v pondělí jsme ho potkaly s aktovkou, tak mu to moc slušelo. Když je s mamkou,tak se s námi nemůže moc bavit,takže nějaké podrobnosti zase nevím, ale o víkendu ho máme a určitě se rozpovídá.

Příští týden bychom měli mít ušité nosítko, takže začnou konečně pořádné výlety do začínající podzimní krajiny.

Lea se víc rozpovídala, říká máma,táta,děda,babi,Pa (Štěpa), zvuky zvířátek,bác,hají,hop,pálí a podobně. S jídlem je to pořád stejný, zobe jako ptáček a spíš je mléku, ale už to moc neřeším. Lítá jak čert, než se obuju, vyleze mi po schodech do dalšího patra :-)

Akorát odrážedla u nás nemají úspěch. Vždy na hřišti v MC si nějaké půjčíme, ale Lea chce hned dolů. Tak jen doufám, že ji tu do jara začne lákat, protože nějaké odrážedlo bychom chtěli koupit k Vánocům.

A jak se daří miminkům v bříšku?
maw 84192
4.9.2012 21:28:28
ahoooj, bylo dobře, na civilizaci si zvykám(e) dost těžko
navíc seznam termínů, úkolů ap. mě dost děsí a hnusí se mi

to je teda vychytávka..... Bóóže...
Lei 37503
4.9.2012 19:18:21
ahoj, ženo ~m~, jak bylo a jak je???

já taky nejdřív nechápala, ale pak jsem koukla, nahoře vpravo nad lištou s logem Rodina je možnost Přihlásit se - asi nějaká nová vychytávka spojená s novým systémem
maw
  • 
4.9.2012 18:39:56
zdravím po mechu, nejde se přihlásit jako registrovaný, ta záložka se nezobrazí... vám to jde?
MarikaP+3 82381
3.9.2012 17:16:05
No jasně, prohodím je tam tím sklem a nakrmím nějakou pěknou anakondu :-)

To mi povídej~h~, já chodím spát nejpozději po 9 a stejně jsem pak jak po 5 hodinách spánku.
Lei 37503
3.9.2012 15:39:56
Kdyžtak půjdete jako do ZOO a necháte jen tam někde na tajňačku ~t~.

(vtip)

JJ, co já bych za to dala, kdyby mi někdo řekl tak, a teď se na hodinku natáhni, zlatíčko ~;)~b~.
MarikaP+3 82381
3.9.2012 14:59:46
ten první požírač křečků mi tam skočil omylem
MarikaP+3 82381
3.9.2012 14:58:27
Lei, děkuju za optání, Eliška plakala,že po obědě už má jít domů, tak jí tam zítra nechám i na odpočinek, akorát pí.uč. říkala, že jim tam děti fakt spí a ona nespí už od roku a půl, takže nevím, jak to tam zvládne.Každopádně mě prosí, že chce zůstat ve školce celý den.

Ad křečci, no v nejhorším to tak dopadne, tchýně šla v srpnu do důchodu, ale~w~ přecejen má v Zoo ještě kontakty, takže jestli je neudáme, jdou tam.~w~
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 22350  [Dalších 21670 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.