| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 22350  [Dalších 21660 >>]
Lei 37503
3.9.2012 12:42:07
Ahoj, to je nadělení, hlavně oddělit samečky od samiček! Jinak je to teda možná blbý, ale nabídla bych je na nějakém webu chovatelů plazů třeba...~f~, nebo budete mít fakt doma chovnou stanici. Já si nevezmu, mně stačí dítě a kocour ~:-D.

Jak dnes E ve školce? ~;)
MarikaP+3 82381
3.9.2012 10:20:03
Holky z pražských nebo sem občas dojíždivších, nechtěl byste někdo zlatého křečka? Eli dostala knarozeninám křečici, než jí ovšem dostala, tak se jí narodilo šest mládat a já ted nevím, co s tím, bojím se, že se nám brzy začnou zase množit. Ve zverimexu mi nejprve řekli, že si je vezmou, ale za pár dní, než prodají, ty co mají, ted už se ale tvářili, že si je nevezmou vůbec, at se zeptám jinde.
Bobík* 31283
1.9.2012 23:28:39
Ahoj, gratulujem k chodcovi tiež~x~

Od pondelka idem do práce, tak možno aj tam bude viac času k vám nakúknúť ako z domu, papapa~6~~;)
Lei 37503
31.8.2012 13:57:04
Ahoj, vítám v Pze a gratuluji k chodci ~g~. Ať je brzy líp!
MarikaP+3 82381
31.8.2012 13:44:17
Ahoj, koukám, že je tady pěkně mrtvo. Tak jen se hlásíme, že jsme už v Praze, tedy i na netu, naše trdlo se konečně rozchodilo, tak jsme včera vyplázli 1100,- za botky, teda kupovala jsem i Elišce dvoje bačkůrky, ale stejně ~q~
Lei, odhlasováno.
Jo a mimčo nám roste,zatím vše v pořádku, snad ještě přežiju ty následující dva týdny a bude mi trochu snesitelněji.
~3~
Lei 37503
25.8.2012 12:22:24
Ahoj holky - všechny vás zdravím na sklonku prázdnin. Dnes trochu netradičně ne, co je u nás nového, ale prosbička.

Pokud nejste proti emailovému hlasování, dejte kadaňskému kinu Hvězda hlas v soutěži o pořádání předpremiéry filmu Cesta do lesa - volného pokračování Cesty z města. Zatím jsme na druhém místě. Vice tady http://www.vyhrajpremieru.cz/kina/?kino=408300. Díky :-).
Lei 37503
18.8.2012 9:04:21
ahoj, jestli ještě nakoukneš - k tomu přestupu pro vás přijedu! jinak chápu, že radši pojedeš s někým, uvidíte a ozvi se. užijte si svatbu!
MarikaP+3 82381
18.8.2012 8:58:49
Lei, jsme tu dnes na otočku, jdeme na svatbu a pak zase frčím, tak k jen k dotazu s nošením čelem, nestíhám to rozepisovat, tak kopíruju část článku z ND

chce mít rozhled a chce se nosit čelem vpřed

Težko říci proč, ale mnoho rodičů uvažuje nad tím, že by se dítěti líbilo nošení čelem dopředu a snaží se ho tak umístit i do šátku. Možná je to díky rozšíření klokanek, ve kterých je tato poloha stále k vidění. Možná je to snaha napodobit nošení na rukou. Nošení čelem vpřed s nožičkama, které visí dolů, doporučit nemůžeme.

Připomeňte si hlavní zásady vertikálního nošení, o kterých jsme psali na začátku. Pokud miminko usadíme na skrčené pruhy látky, budou mu nožičky viset dolů a k "M" poloze, která je šetrná vůči kyčlím, nemůže být ani řeč. Dítě celou vahou spočívá na oblasti genitálií. Pokud se podíváme zboku, je vidět, že šátek tlačí pánev směrem dozadu a pruhy látky, které dítěti drží ramínka je také tlačí směrem dozadu. Miminko se tak prohýbá do luku, což je pro něj poloha velmi nevhodná. Jeho hlavička je nechána napospas, jakmile se unaví, nemá dítě šanci odpočinout si a o něco si jí opřít.

Nošení v šátku se od nošení na rukou liší hlavně v tom, že se nejedná o pár minut ale o desítky, někdy hodiny. Miminko nošené před rodičem čelem vpřed je vystavováno obrovskému množství podnětů, kterým nemá možnost utéct schoulením se k nosící osobě a zachumláním se do látky. Vy o miminku nemáte velký přehled a ani ono s vámi nemůže udržovat oční kontakt, nemůže s vámi komunikovat. Nošení čelem dopředu se nedoporučuje ani z psychologického hlediska.

Věra Kalousková
nosenideti.cz
Celý článek zde

http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=94
A já zase letím.
(K naší návštěvě u vás, zkusím ještě Evě napsat, ty termíny se nám hodí taky, ale nechci ještě raději nic slibovat, švagrová je taky nejistá, má se zrovna stěhovat, já bych raději jela s někým, moc se mi samotné s dětmi nechce, jsem schopná nastoupit do jiného vlaku nebo při přestupu zapomenu někde jedno dítě nebo minimálně nějakou batožinu, tak to ještě promyslím a dám vědět,jo?)
Jollajda+ Lea 98439
14.8.2012 8:55:23
Lei, Lea jí oproti Martičce dost malá, ale už si z toho nedlám hlavu. Třeba včera k snídani 180ml mléka+pár kousků chleba se sýrem, svačinka půl kelimku Holandiie, oběd několik kousků kučete s rajčaty a brambor, druhá svačinka Lipánek (tohodle by se ujedla, sní vždy ten velký kelímek, ale nekupuju často) a pár kousků jablíčka a několik ostružin, večeře 240ml krupicové kaše a před spaním 150ml mléka. Do toho okusovala v kočárku rohlík.

Na mlíčko se už v noci nebudí, ale budí se na spinkání k nám, takže tak od 3hod ráno ji přenáším k nám a spí u nás až do rána.
Jollajda+ Lea 98439
14.8.2012 8:52:32
Nazdárek po dlouhé době~3~

Měli jsme teď taťku doma,takže jsme pořád někde výletovali nebo ho doprovázeli do terénu.

U nás asi nic nového. Oslavili jsme moje narozeniny, Leuš se docela rozpovídala a hlavně rozutíkala, takže běhání z kopečka jí už nedělá problémy a já vždy jen trnu, kdy se jí zamotají nožky.

Lei, když jsme měli půjčené nosítko,tak jsem měla zrovna hrozně spálená záda a každý pobyh na nich mi způsoboval bolest, takže jsem chvilkami i Leu nesla připlou na břiše, ale rozhodně to nebylo tak pohodlné jako na zádech a taky jsem měla trošku strach, jestli tím Leince neničím záda. Ale možná ne a může se to. Asi bych se na to měla taky poptat.
Jo a moc díky za mail ohledně té snidaně. Vše klaplo, zkusím ti večer napsat mail s více podrobnostma.
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 22350  [Dalších 21660 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.