Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lei |
| • |
13.8.2012 11:39:38
Kač, tak vidíš, děti tuší víc, než si myslíme a pálí jim to, řekla bych, že to často my jim malujeme nějaké ideály, abychom je uchránily "před zlem", a ony jsou mnohem většími realisty. Tomík je dobrý. A když mu řekneš, že i Ty bys potřebovala smutek po D. překonat, tak jistě nebude naléhat na nového psíka tak brzy.
Jj, je to teď sranda s těmi dětmi, M se naučila říkat své jméno, takže to je pořád "Marta, Marta" (to r tam taky nezní dokonale, to je jasný), Joll, "tati" je taky na pořadu dne, to volá asi tak milionkrát , no a milovaný "děda", to je hit, vlastně pořád mele, už jsou to jakoby věty, ale složené ze slabik, co umí. Jo a nejsměšnější je, že se na znamení souhlasu naučila krátce přikývnout hlavou a říct takové strašně legrační "hm". A jak teď pořád jí, tak to je pořád hm. Hm. Hm. Všechno, co je k jídlu, si zasluhuje kývnutí . Jo a nejroztomilejší slovo je "hrášek" . |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
13.8.2012 4:03:16
Ahoj holky...
LEi a ostatni- dekuji. Uz je to trochu lepsi- porad mi ten chlupac moc chybi- ale uz nebrecim. Tomasek to vzal dobre- tedy v mezich moznosti- priletel v jednu v noci- tak to jsme nic neresili, a hned rano k nam prisli kluci ze sousedstvi a vice mene na to u obeda prisli oni- ze tu pes neni- tak jsem to Tomikovi vysvetlila- a on se pred klukama drzel. PAk jak odesli tak jsem si s nim o tom povidala, a rikal, ze si myslel ze se to brzy stane, ze byl Dennyk moc nemocny. uff uff- cekala jsem to horsi. Ted porad nekde litame- tak nejak na to asi moc nemysli- ale za tyden ma narozky a to by chtel jako darek pejska- s cim ja tedy nesouhlasim. NEjak potrebuju cas... Jinak VErunka je uplne bajecna- moc si ji uzivam- je to takove moje slunicko. Pusinkuje mne, hladi, naucila se nova sluvka- jednim z poslednich hitu je "prd" (to r tam samo nevyslovi) ale upsoukne si- zahihna se a rekne p-d. =)) Podezrivam ze ji to naucil TOmasek- asi tezko by to vymyslela sama )HRozne rada tancuje- jak hraje muzika, tak e toci dokola, ale v noi tedy stale stejne- kojeni tak 2-3x za no a hodne kojeni pres den- podle potreby...uz je na to velka, ale je to pekna zavislacka na mlicku. Ale u Tomika to bylo stejne- a ve 3 letech uz se to zlepsilo- tak jeste necele 2 a snad se vyspim ![]() ![]() |
| Lei |
| • |
12.8.2012 14:28:22
mariko, už Tě asi nestihnu, co? já jen že jsem psala maw mail ohledně návštěvy u nás, ale bez odezvy, asi v mechu a kapradí není net
, tak jí zavolám a dáme Ti vědět.a ad nosítko, hele, v tom se už nenosí dítě na břiše otočené po směru chůze, viď? když chci, aby koukalo po směru, tak ho dám na záda, ne? muž totiž chce koupit manducu - což o to, že medvěda, to mu vysvětlím - aby údajně mohl M nosit takhle po směru, tak já mu vykládám, že to ne a on, že proč ne... |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
11.8.2012 13:49:47
Pájo, já se tady budu asi opakovat, ale spíš než krosničku bych doporučila batolecí nosítko, zvlášt pokud jsi zvyklá na Manduku, tak krosna Ti nebude moc pohodlná, má jinak těžiště a navíc neseš i váhu té krosny. Mrkni na www.bluebear.cz, myslím, že už je nás tu alepson 5, co jí máme a všechny holky Ti tu uričtě napíší o maximální spokojenosti. Kdybys uvažovala o starší, na www.noseniděti.cz se občas objeví v bazárku z druhý ruky a nebo si tam můžeš hodit vlastní inzerát s poptávkou.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
11.8.2012 13:44:36
Ahoj, tak jsem tu opět na ototočku, tentokrát do zítřka. Tak jsou-li nějaké novinky, sem s nimi. Maw - kamarádku s odklápěčkama jsem kontaktovala sms, zatím se neozvala, ale pokud vím, je ted na něajkém táboře, tak bud nemá čas nebo možná ani telefon, tak uvidíme.
Koukám, že řešíte noční spaní, kojení, já se s potvrzeným těhu rozhodla skončit s nočním kojením a první noc byla děsná, další už o hodně lepší, ale občas se M. probudí a vyžaduje mlíčko, tak mu chvíli trvá než se uklidní, on je hrozný vztekloun, rozhazuje rukama okolo sebe, nenechá se utěšit ani pochovat, prostě nic. Za to nám už konečně ukázal pár prvních kroků, ale je to trochu vzláštní, protože jsme dostali od tchánoců na chatu trampolínu a on to zkouší jen na ní. Už si párkrát zkusil stoupnout i jen tak, ale jakmile jde na trampolínu, okamžitě si stoupá, maximum udělal 12 kroků, tak nevím, jestli bude ten náš kluk někdy normálně chodit. |
| AsiD | 110366 |
|
|
9.8.2012 21:55:24
Jednu ilustrační fotku jsem luskla do fotoalb
![]() |
| AsiD | 110366 |
|
|
9.8.2012 21:42:53
Lei, hlásíme se k velkým žroutům - obě děti a od samého narození
Užili jsme si krásnou dovolenou na Šumavě a chodili s batohem plným jídla, protože naše děti jsou prostě žravé![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
9.8.2012 20:15:29
No u nás se celou noc nespí, vzbudí se min 1 na mlíčko nebo pití, a to je vždycky mamííí, a už klušu.Jinak u nás teď frčí ně(ne) a to na všechno, chceš kakat, ně, chceš okurku(kukurku) ně, dej mi pusinku, ně - a to ci, na, dej a pořád a celý den mamííííííííííí
![]() Ale je s ní sranda, ale já jsem tááák unavená:))) |
| Lei |
| • |
9.8.2012 19:03:02
Jo a tedy hosanna, že se už i u nás spí (téměř) celou noc. Tak jednou se vzbudí (ne vždy, ale spíš jo), ale to se mi ji podaří během 5 minut zase uspat, a pak až ráno kolem půl šesté na pití, někdy později - když dřív, tak ještě usne, jinak ne a maminko, vstávej se mnou :-D. Ale já jsem spokojená, už se můžeme s mužem vedle ní vrtět, povídat si, cokoliv (skoro), a ona chrupe a dobrý - dřív stačilo si přilehnout a během pěti minut byla vzhůru.
|
| Lei |
| • |
9.8.2012 19:00:35
Katko, Tadík asi žije ze zásob
, je fakt, že M žádný zásobní tuk nemá, takže asi fakt jede bez rezerv a čím víc běhá, tím víc potřebuje jídla . Uvidím, jaká bude váha v září, kdy jdu na kontrolu.V půlce července jsem byla na srazu s holkama ze školy, tak tam byl mé nej kamarádky chlapeček o dva měsíce starší jak M, a také nechodil, výhodné bylo, že kam ho dali, tak přibližně tam ho našli (po čtyřech lezl, ale pořád byl dohonitelný, což se o M říct nedá). No, zas chodil krásně na nočník, což teda u nás ani náhodou. Evi, prý pupek po mamince - M má večer vždy bříško jak malé Somálče, jak se jí klene z toho hubeného tělíčka. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.