| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 22350  [Dalších 21640 >>]
Evikno+Valerinka 110426
9.8.2012 18:18:13
Tak u nás se jí také ve velkém~t~ Val od 6 měsíců začala a ještě nepřestala~t~ přijde mi že jí celý den, díkybohu že v noci spí jinak by měla za chvilku metrák:))) ba ne, není tak tlustá, jen má to nafouklé bříško po mamince~y~
Evikno+Valerinka 110426
9.8.2012 18:16:29

Katka+3 kluci 79533
9.8.2012 17:48:45
Hi hi, Lei, tak tohle by měl Tadeáš tak na celej týden ~t~ On věsměs jí málo, stále preferuje sosání od mámy. Ale polívky má rád, víc slané než sladké, jinak zeleninu do ruky a je spokojenej. Nedávno jsme se známýma dělali ohýnek, on uviděl u ostatních dětí špekáček na tácku, tak hned kradl a baštil...jak spokojené a hodné dítě to bylo ~w~~R^
Jinak oznamujeme, že jsme stále nechodící. Jen teda kolem stolu, ale sám stále né. Tak jen pro uklidnění Marice.
No a já se každným dnem stanu podruhé tetou, brácha čeká chlapečka. Teda včera měli termín. Doma už mají Karolínku, která se narodila 5dní po Tadíkovi, jak jsem tu kdysi psala. Tak je doma čeká asi pěkný frčák.
Ar, taky mám super zubaře a nějak už se nebojím na to křeslo sednout a nechat se ošetřit. To ale nemůžu říct o předchozím zubařovi. No každý je fakt jiný a je třeba hledat a hledat.
Lei
  • 
8.8.2012 12:42:41
Ar, to je skvělé, dobrý zubař je výhra ~g~.
aragosta 74255
8.8.2012 11:50:03
Ahoj ~3~

lei, já bych neřekla, že Fanda nějak moc futruje, i když teda se před ním nedá nic jíst, protože se na mě okamžitě vrhne a řve "ňám ňám"... ale pamatuju si, že Anička, když měla takovéhle žravé období, tak pak se najedou dost vytáhla. Jakoby si udělala zásobu, ze které potom rostla ~t~

Jinak my byli dneska u paní zubařky, byli jsme u nové, protože jsem ji asi před měsícem změnila a jsem teda nadšená!!! Kdyby byli všichni doktoři takhle úžasní... Fanda (a že to nerváček, který u dr. celou dobru prořve) ani nepípnul, ukázal zuby, Anička vyloženě nadšeně vyskočila na křeslo a ani já z toho nemám takovou psychickou újmu jako obvykle ~t~. Příští týden jdu na trhání osmičky a abych pravdu řekla, tak se ani moc nebojím, fakt je to o přístupu...
Lei
  • 
7.8.2012 19:56:54
Ahoj, Voice :-).

Kač, to je mi líto s pejskem. Už to Tomík ví? Jak jsi mu to řekla a jak to vzal? ~6~

Holky, taky se někomu z vás v poslední době dítě rozežralo (sorry, ale nejde to napsat jinak). M tak poslední dva týdny pořád jí a pořád by jedla, přitom snídani, oběd, večeři sní a kývá, že má dost, ale mezitím pořád kvílí, když něco vidí, dnes měla k snídani velký talíř ovesné kaše s borůvkami, trochu mlíka (ředím vodou) a ještě předtím nektarinku, protože kvílela. Ty nektarinky snědla během dne ještě dvě, jeden a půl banánu (haha, lokální potravina, to měla od babičky), ostružiny, dvě rajčata, oběd (květák s brambory) teda moc nejedla, no bodejť, když se pořád cpe, teď k večeři velkou misku opravdu husté zeleninové polévky, vrtí hlavou, že víc ne, a hned na to sní to rajče, kus chleba, chleba se sýrem měla ještě odpoledne, navíc kojení ráno v půl šesté a pak dvakrát během dne...já fakt nevím, prostě mi přijde, že jí nonstop, je to ale pořád takový drobek, rozhodně netloustne, maximálně se vytahuje do výšky...nebo jí toho dávám naopak málo? Jak jedí vaše děti, třeba zjistím, že to je normální a nebo podprůměrné... Dík za názory.
Voice 66636
7.8.2012 9:40:08
Ahoj holky, je tady nějak mrtvoučko, asi jste po dovolených, že?
My už nepojedeme nikam, jen nějaké to výletování. Kdyby jste nějaká jela přes HK nebo do okolí, ozvěte se :-)
Katka+3 kluci 79533
2.8.2012 23:57:33
Pájo, my máme Nikko baby carrier a vypadá na první pohled stejně jako ta Deuter, do detailu jsem se nedívala, tak to pak nevím, chtělo by to prostudovat. Ale spokojenost maximální. Ted jí teda má půjčenou Joll a taky si ji chválila. Lucka tady jí, myslím, kupovala bazarovou. Já právě kdysi sháněla krosnu a na tuto jsem četla velmi dobrou recenzi, takže jsme jí kupovali tehdy v Makru za cca 2,5tis. Však mrkni na net. ZDravíme všechny a dobrou ~3~
Paja+2 prcci 123513
2.8.2012 8:58:52
Holky díky moc za rady, já to asi taky vidím na Deuter, vypadají fakt vychytaně ~R^
AsiD 110366
1.8.2012 21:12:51
Pajo, souhlasím s Aragostou - Deuter krosny jsou super. Měli jsme pro staršího kluka půjčenou a moc mě mrzí, že jsme si ji pak neodkoupili - teď by se nám hodila a už ji známí nemají. Malou nosíme zatím taky v Manduce, zatím to snáší, ale je fakt, že zatím je to jenom na velmi krátké trasy.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 22350  [Dalších 21640 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.