Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
31.7.2012 13:05:47
No snad to byl jen šum, spí zatím jen hodinu, včera třeba dala 2 a půl
Jinak Val je zatím moc hodné dítko, povídá o sto šest, chodí spát pravidelně kolem půl 7 a s jednou přestávkou spinká do 7 rána. Zoubky už máme za sebou, v roce si to odbyla tak si teď užívám zatím pohodičky.Zítra mám 30 narozeniny, uff to letí, tak jsme dnes s Valinkou pekly buchtu a ještě večer budu borůvkový koláč Jinak všechny holky sleduji na FB, dítka rostou jak z vody:) Já vlastně nikdy žádné malé mimí neměla:) Valča vždycky vypadala na víc, teď vypadá jak skoro dvouleté dítko:) |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
31.7.2012 13:01:56
Ahojík holky, po dlouhé době dočítám a gratuluji oběma těhulkám
U nás vše v pohodě, Val začala chodit na dovolené v jižních Čechách, teď už se trochu rozchodila, za celý den spí jen už jednou a koukám že už je vzhůru.Tak zase někdy páček![]() |
| aragosta | 74255 |
|
|
31.7.2012 9:43:30
Jen rychle na skok - děti jsou sami nahoře, tak ať se mi tam nepozabíjejí
![]() Pajo, my máte krosnu Deuter Comfort Kid II (snad to píšu dobře), je úžasně pohodlná, jak pro dítě, tak pro "nositele", ale je fakt, že je teda dost drahá . Ale co jsem koukala, jak se pak prodávají bazarové, tak jsou na dračku, pořád za dost peněz, takže se ta investice vyplatí. Musím letět. Pááá |
| Paja+2 prcci | 123513 |
|
|
30.7.2012 15:06:23
Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu-máte tip na nějakou dobrou krosničku na dítě? Já do teď nedala dopustit na Manduku, včera jsme se vrátili z tří-denní mini dovče v Českém ráji a Dany ji celou strávil v Manduce a vypadal spokojeně, žádnej protest to ne, ale já už z něj mám pocit, že mu to musí být nepříjemné, je tam fakt připlácnutej a spocenej (no jo pravda tento víkend bylo extra horko), ale i tak, myslím si, že na delší nošení by to už chtělo něco jiného-Ar Ty máš jaké? Já se v tom vůbec nevyznám, zkusím něco vygooglit, ale byla bych ráda, kdyby mi někdo dal tipa
![]() Káčátko s tím pejskem - asi bych se přiklonila k názoru udělat psí pomníček, trošku se z toho vybrečet - to někdy uleví a potom bych pořídila nového pejska - na rozptýlení. My se ségrou v dětství měly pořád nějaká zvířátka a stávalo se, že po čase umíraly, tak jsme vždy dělaly pomníček a tam křížek se jménem, nějakou dobu jsme tam nosily kytičky a časem tak trošku zapoměly...je to ale smutné, vždy nás to hrozně zasáhlo, takže smutek naprosto chápu... |
| Voice | 66636 |
|
|
30.7.2012 8:50:28
Kačatko, s pejsekem je mi to moc líto. To je člen rodiny, jeho odchod bolí. Tomík to jistě také opláče. Zkuste udělat jakýsi obřad, psí pohřeb, a pomníček, kam budete chodit vzpomínat. Myslím, že se s tím tak lépe vyrovná. No, a pak třeba nějaké štěňátko...
|
| Voice | 66636 |
|
|
30.7.2012 8:46:45
Téda holky, člověk si zcela neplánovaně (pobyt nám nabídla známá, která má trable s manželem a nakonec nedojeli) odjede na týden na Vysočinu a vrátím se a další potvrzené těhotenství! To je krása
Mariko, moc gratuluji. A´t vše probíhá hladce ![]() ![]() My byli na dovolené ve Starém Ransku v pronajaté chatě 4+kk se zahradou. Bylo tam krásně, ale počasí nám až tak nepřálo. Ze sedmi dní nám polovina propršela, 2 dny bylo krásně, jeden den na půl...Původně jsme chtěli vyrážet i na obídky do nějaké restaurace v okolí, ale po prvním obědě, který nás vyšel na 400,-Kč a bylo nám po něm akorát tak špatně, jsem se rozhodla nakoupit zásoby a vařit. Takže jsem dopoledne trávila částečně u plotny, ale nevadilo mi to, protože si manžel bral obě holky a věnoval se jim, což bylo bezva, konečně si parádně užily tatínka bez mé přítomnosti! A on jich. A evidentně to všem prospělo. Kdo by chtěl vidět fotečky, mám je na FB (ale nemám vás tam všechny, což mě mrzí, není tu někde seznam vašich FB adres?), pár vložím i do deníčku. Terezka se naučila chodit po schodech nahoru a dolu a vylézat a lézt do vany :-( Takže odchází bez zábran....Je to skřítek neposeda, vleze snad kamkoliv, je to sběratelka boulí ![]() V posledních dnech si chodí sama pro čistou plenu - přijde, sáhne mezi nohy a řekne ee ee neci a jde si lehnout, abych jí přebalila. Takže začeneme nočníkovat, jsem na to tedy zvědavá. Jinak začala ještě mnohem víc komunikovat, zkouší "věty" ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
29.7.2012 15:15:49
Lei- MArticce vse nej k svatku
![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
29.7.2012 15:15:28
prstove barvy mame nebarevne- s kouzelnym papirem- ale nejak to VErunku moc neba- mozna ty barevne by bavily vic. Ale docela ji bavi tiskatka. koupila jsem extra velky sesit- jako dva vedle sebe- uz nevim o je to za rozmer- a tam se VErca vzdy vyradi.
Taky ji bavi magnetky na lednice- ma takove s uchytkama pro male deti a porad to tam aranzuje. Ar- s BEnatskou noci je mi to lito- proc ji vube presunuli z MAle Skaly? Joll- take neznam den a noc- jdu se podivat. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
29.7.2012 15:12:36
Holky dik. Ono je to strasne cerstve, tak to moc boli. Denny mel nemocne srdce- uz dlouho bral troje ruzne leky- takze jsme to tak trochu cekali, ze se neco muze stat- ale stejne realita je jina.
Stenatko ted ne- nejak mi to nejde nahradit jednoho pejska druhym- Denny byl takovy partak- to jen tak nahradit nepujde. MEla jsem ho 13 let. |
| aragosta | 74255 |
|
|
29.7.2012 14:00:17
Kacatko, to je smutné :-(... Já bych si žádnou nemocnici nevymýšlela, co kdyby se chtěl jít za ním podívat? Asi bych se to snažila nějak vysvětlil - byl starý atd., třeba mu i udělat nějaký symbolický hrobeček. No a jestli nejste proti štěňátko, tak to by Tomíka určitě rozveselilo... To zvládneš!
Katko, jojo, posílala jsem ti tenkrát ten kupón. Manducu jsem měla asi jednou, Fanda není moc nosící, má rád volnost a v té Manduce byl takový "připláclý". V krosně má přece jenom trošku větší volnost, ale stejně se občas rozčiluje, protože chce chodit po svých... Počítám, že ji využijeme hlavně v té zimě. Hezkou neděli všem! U nás je od čtvrtka Benátská noc, hudba řve na celý Liberec, v noci musíme mít zavřená okna (v tomhle vedru ), hurá že už dneska končí. Nic proti těmhle akcím, ale když mi ničí spánek ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.