| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 22350  [Dalších 21600 >>]
Lei 37503
25.7.2012 20:15:02
Pájo, předně promiň komolení nicku - pajami si pamatuju z ledna 2013 - teď mi to došlo ~f~.

Tak o detoxu po očkování jsem nikdy neslyšela. Přiznám se, že po první dávce Hib-u jsem M dávala homeopatika, a po druhé už ani to ne - ale očkovaná byla s odkladem a snášela to dobře.

Ad statek, ne, permakulturně nejsme zaměřeni vůbec (zatím, co není, může být :-)). Chováme skot celoročně na pastvinách a pěstujeme brambory a jinou zeleninu a produkty. To vše v souladu se zásadami ekologického zemědělství (i holky tady jsou našimi odběrateli ~;)).
Paja+2 prcci 123513
25.7.2012 18:45:36
Jinak Lei - možná si mě s někým pleteš, ale neříkám si pajami, to je možná nějaká jiná přezdívka, se kterou Ti splývá moje přezdívka, tak to jen tak pro pořádek ~;)
Paja+2 prcci 123513
25.7.2012 18:45:35
Jinak Lei - možná si mě s někým pleteš, ale neříkám si pajami, to je možná nějaká jiná přezdívka, se kterou Ti splývá moje přezdívka, tak to jen tak pro pořádek ~;)
Paja+2 prcci 123513
25.7.2012 18:44:26
Lei díky, mrknu na stránky. A píšeš, že "zatím" tam moc ekovychytávek nenajdu-časem ano? Má to být něco jako rodový statek z hlediska permakulturní udržitelnosti, nebo něco takového?

Jinak spaní-od toho, co se mu spánek díky homeo zlepšil,tak už víceméně spával hezky, ale před asi 2 měsíci jsem nechala obě děti detoxikovat po očkování (http://poradna-ariadni.webnode.cz/vakcinacni-detoxikace/) a během toho detoxu se Danečkův spánek brutálně zhoršil (zase až 15x buzení za noc-tak jako dřív když jsem tady z toho už byla zoufalá), takže toto nám potvrdilo, že tehdy fakt byla zasáhnutá CNS tím jak byl očkován první hexou...Paní, pod jejímž dohledem jsem detoxikovala říkala, ať vydržíme, že se to potřebuje "dočistit", tak jsem v detoxu pokračovala a před skoro 2 týdny skončil a už spí zase hezky. Samože někdy v noci fňukne, když se klube zoubek, nebo někdy nad ránem ho už tlačí kakání (kaká potom ihned po probuzení), ale spí už víceméně hezky, takže snad už to fakt vydrží...
Lei 37503
25.7.2012 17:50:06
hehe, znakující Matěj... M znakuje jen dva znaky - prší a svítí :-D, nevím, proč zrovna tyhle dva, pak má ještě pár prstokladných signálů, kterým ale nerozumím ~f~...no, nicméně, mléko je "mi", a taky mi-uje nonstop, takže znám, znám...hlavně ty zuby ~n~, jako fakt to bolí...a to ona nijak záměrně nehryže...v noci - snad bych to sem ani neměla psát - se už podaří i někdy bez kojení, až ráno...zlepšuje se to :-)...tandemově kojit nechci, takže ji musím odstavit včas, aby to nevnímala jako zradu, že najednou na prsu visí jiné miminko.

pajami, Daneček spí od té doby, co se mu spánek zlepšil, už pořád dobře?
Lei 37503
25.7.2012 17:43:42
Mariko, tak ofiko gratulace, byť si ji asi nepřečteš :-). Březňátko, no vida, já jen narychlo udělala jakýsi kvazivýpočet ~:-D.

maw, sraz naplánujeme teda my dvě a dáme M vědět, jo? V té druhé půlce srpna nic nemám.

pajami, mně bylo tedy v obou těhotenstvích stejně, žaludek v krku, ale bez zvracení, což jde, a schopnost usnout s hlavou na stole v kanceláři (poprvé) či při hraní s M (teď při druhém). Takže suma sumárum super, ťuk, ťuk ~k~. Najdeš nás na fb jako Statek Hořenice. Zrovna tam jdu dát nějaké foto, teď nějak nebyl pár dní čas. Ještě nemáme dost "lajků", abychom to nějak víc šéfovali, tak když si nás přidáš do oblíbených, budeme rádi ~x~. Zatím tam ale moc "ekovychytávek" od nás nenajdeš, je to spuštěné pár týdnů.
maw 84192
25.7.2012 15:31:38
~t~ My experimentujeme přiměřeně každý 2-3 dny, na tom není už moc co vylepšovat, že by se nepotkali ~t~ Dá-li Pán, spojí se, ne-li, tak ne. Si nevydupeš.

Kepler Valdštejnovi horoskop udělal taky hezky a pravdivě... Nechtějte znát Keplerův názor na horoskopy ~t~
aragosta 74255
25.7.2012 15:25:41
Mariko, gratulujeme!!! To je krása, docela vám závidím (jen teda né to těhotenství a porod, ale mimčo bych brala hned)...

Déšť teda dorazil i k nám a docela pěkná sprška, zrovna k nám šla kamarádku s miminkem pro čepičku, tak chudáci pěkně zmokli...
MarikaP+3 82381
25.7.2012 15:20:02
No já musím letet, tak se tu zase mějte krásně, Maw, Lei, jestli chcete uskutečnit nějakou tu slezinu na statnku, prosím, dejte vědět na mobil.
A krásné léto vsem ~3~~3~~3~
MarikaP+3 82381
25.7.2012 15:08:02
Jj, ale taky záleží na povaze člověka, někdo chce mít děti rychle za sebou, já taky řešila, jak to zvládnou sourozenci a měla jsem pár referencí, protože jsme ty dva roky od sebe taky zvažovali, že holčička brášku špatně snášela apod. Ale i u těch dětí je to individuální, když se to takhle stalo, tak nad tím nemá cenu dumat, prostě to tak je a bude to dobrý.
Maw,my Elišku počali druhý pokusný měsíc, Matěj nám trval půl roku, jestli máš chut experimentovat (a manžel taky) zkuste Jonášovu metodu, najdeš na netu, já podle toho otěhotněla s Matějem, i pár mých známých.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 22350  [Dalších 21600 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.