| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 22350  [Dalších 21400 >>]
maw 84192
12.6.2012 11:17:01
Tý jo, čekačka dlouhá... no jo, léto...
Joll, pochlubíš se s látkama?
Jollajda+ Lea 98439
12.6.2012 9:59:12
K tomu šilhání... Moc děkuju za všechny reakce. Lea šilhá občas na levé očko. Někdy třeba týden nic a pak zase několikrát za den. Občas to jde vidět i na nějaké fotce. Volala jsem dr. příští týden si máme přijít pro doporučení na oční, tak se pak uvidí.

Wis, já si zase nevšimla, že by Patriček šilhal:-)

Jinak už vyřizujeme s paní to nosítko. Je strašně moc ochotná a myslím, že jsme společně už konečně vybrali látku. Jen bude hotové až v září a já bych ho měla nejraději hned zítra, ale co se dá dělat.:-)
Jollajda+ Lea 98439
12.6.2012 9:57:07
Ahojky.

Wis, je mi to moc líto. Mě si se zdála nějaká smutná, ale říkala jsem si, že je to třeba únavou nebo že nejste spokojení s pobytem.

Také si myslím, že nošením Patrička na výletě to není. Když jsem chodila k dr. tak jsem kolikrát se sestřičkou mluvila, jak jsem na sebe opatrná a jak se bojím,aby se něco nestalo, přemýšlím o váze každého nákupu... Tak říkala, že u druhého těhotenství to bude lepší, protože většinou maminky nosí první dítko, jeho kolo, batoh, odrážedlo a už se nad tím nezamýšlí, protože je to přirozené.

Moc vám přeju, aby příště už to štěstíčko vydrželo~;((~;((
Bobík* 31283
12.6.2012 9:14:05
Ahoj, Wis, brala si utroš, alebo nejaký progesterón? Ak nie, tak tam mohla byť príčina....

Myslím tiež, že to nemohlo byť nosením. Moja sestrenka nosí dvojročné dievčatko, ktoré má po IVF od začiatku druhého tehotenstva. Teraz bude rodiť chlapčeka.

Je mi to moc ľúto, ale verím, že sa zasa zadarí prirodzene a P. bude mať súrodenca~s~
Kacatko-75 13776
12.6.2012 3:38:19
Pridavam se k holkam. Muj doktor mi rekl, ze kdyz jen pokracujes v tom co jsi delala pred tehu- nic se nedeje. MAleho nosis porad, telo je na to zvykle....NEco jineho je treba nikdy nechodit do posilovny, necvicit a nebehat a po otehotneni zacit delat maraton a kondicni kulturistiku...

Lei to napsala moc hezky. PRoste nebyl ten spravny cas. Drzim palecky at se zadari brzy.~;((~;((

Opatruj se a uzivej si toho maleho slunicka.~6~
Lei 37503
11.6.2012 16:36:47
přidávám se k těm, které si myslí, že váš výlet jistě nebyl příčinou toho, že těhotenství skončilo. Vaše miminko zkrátka usoudilo, že ještě nenastal čas se k vám vydat, a dobře vědělo, proč. Ale aspoň víš, že se k vám chystá ~;), jen se trochu ukvapilo ~;). Držím Vám moc palce na další, tentokrát úspěšný pokus ~;((.

A je fajn, že jste si užily minisraz!
maw 84192
11.6.2012 15:19:05
Jooo, já jsem viděla ženskou 3 týdny před porodem nahazovat na záda skoro 3 letý dítě v krosně, vlastně víc ženských nahazovat na záda tříletý děti v nosítkách, šátkách... a dobrý. Některým to ale vadí, tak to nedělají. Ono to asi vadí nějak hodně... prostě že je z toho rázem blbě a nejde to.

Jo a 6 km není žádnej dramatickej výlet, to je hodinová vycházka ~;) Rozhodně nic, že bys jako přepalovala.
maw 84192
11.6.2012 15:17:05
Aááá, chtěla jsem gratulovat ~6~~6~~6~
Kdybys věděla, jaký tahání jakých krabic, včetně zvedání, včetně rovnání dolů nahoru ap. má za sebou B.... Snažila jsem se opatrně, nepřepínat, jen jak mám pocit... Šlo to... I když únavné ap. to bylo teda. Stěhovala jsem taky z patra jeden velký kulatý stůl, s kterým se přetěžko prochází dveřma, s nohama, musí se sklánět... nosila jsem krabice na půdu... Zdravé dítě ve zdravé matce vydrží MNOHO! Asi to tak mělo být a kdybys jen ležela doma, přišlo by třeba totéž o měsíc později... Nikdo to neví, třeba bylo něco špatně, tak se to vyřešilo takto a výlet je buď jen časová shoda, nebo tomu napomohl ve smyslu, že to přišlo o týden dva dřív, ale stejně by k tomu nejspíš došlo, a pokud Páťu nosíš normálně a dobrý, tak by to nemělo mít fakt vliv. Někdy je pocit, že vadí všechno - mně úplně na začátku vadil i dvoukilový batůžek... Ale nevadilo mi tahat 15-20 kg krabice blbých rozměrů. Zkus z toho smutku vzít to pozitivní, tj., že dobrá zpráva je, že otěhotníš, že to jde, že se mimi uhnízdí... že to Tvoje tělo dá ~6~~6~
Ono těch důvodů, proč mimi odcházejí, je mnoho, a v tom prvním trimestru to patří k častým jevům.
Matky nosnice nosí často, často ani neví, že jsou těhotné... některé děsně vadí nést cokoli velmi brzy, některá zjistí až v 4.-5. měs, že je těhotná a tahá 15 kg dítě + zavazadlo, nákup ap.
Někdy v 9. tt jsem byla na akci, nespala, starala se o lidi, tahala krabice a věci dnem i nocí... a díky Bohu, ~p~ je tu. Blila jsem předtím, blila jsem potom... Blicí období to bylo, 3 dny na akci bez blití... vždycky se s ním dalo domluvit... A po akci to bylo na blití vždycky - v mém příp. nikdy ne alkoholem, vždy jen tou únavou z přepracování.
MarikaP+3 82381
11.6.2012 15:14:22
Wis, to je mi moc líto, když jsem začala číst, tak jsem se za Tebe zaradovala,předčasně. Posílám ~6~~6~~6~~6~

A za mě, absolutně bych vyloučila, že bys to mohla nošením zavinit. Já jsem druhé těhotenství nosila v Blue Bearu Elišku až do té doby, kdy mi už bederák byl hodně nepříjemný přes břicho, do 5. měsíce určtě, možná i déle. Podle mého nošení na zádech není až taková zátěž, nejhorší je to zvedání, jak sama píšeš, ale taky jsem se tomu nedokázala vyhnout. Možná že v konečném stádiu těhotenství už je každé kilo, které neseš, znát, ale takhle z počátku bych si vážně žádné výčitky nedělala.
Moc držím palce, aby se brzy ještě zadařilo ~;((

Silva81+chlapeček 104438
11.6.2012 13:19:35
"Z" jineho soudku samozrejme....~o~ ach ta moje gramatika.....~;)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 22350  [Dalších 21400 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.