Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maw | 84192 |
|
|
6.6.2012 22:08:45
Joll, Ty dneska perlíš!!!
Leuš v pubertě... ![]() ![]() ![]() ![]() (Ale to se trochu pleteš, páč Leuš už je na rodičáku ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
6.6.2012 21:56:45
maw, taky si občas říkám. Zvlášť když vidím malinkatá miminka, tak mi oproti nim Leuš přijde skoro v pubertě
![]() ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
6.6.2012 17:58:39
Ježíš, ta je roztomilá. Já bych ji nepoznala.
![]() maw, kliiid, naše M s pěti chlupy na hlavě vypadá furt jako půlroční kojenec . |
|
|
6.6.2012 15:31:15
Lei, mnohem lépe. Horečku zatím nemá, takže paráda. Snad už to bude lepší a lepší.
Kočárek posílám na fotce. Jako barva se mi zrovna moc nelíbí (kamarádka má žluto-červený a ten bych brala víc), ale stál kolem 150Kč a byl v hračkářství poslední,tak jsem ho vzala. Je lehoučký, skládný (dá se dát pryč stříška), takže třeba ani v autě nezabírá moc místa a bereme ho malé i do Štítů. Co je hlavně fajn, že je celý plastový, takže se dobře čistí. Minule s ním Lea jezdila v mokré trávě, pak projela pískovištěm a najela i na kompost, kde byla posekaná tráva... Výsledek úžasný Lea se převlékla, kočárek umyl sprchou a zase bylo čisto. Tenhle kočárek máme i v MC a děti s ním rády jezdí. Možná akorát oproti golfáči je blbý, že se třeba Lea ze začátku chytala rukojeti a chtěla se o ni opřít a vstát a samozřejmě si celý kočárek převrhla, ale rychle pochopila a už to nedělá. Za mě spokojenost, i když je to takový plastový prcek... |
| Lei | 37503 |
|
|
6.6.2012 10:17:02
Joll, tak jak je dnes Leušce?
Prosím Tě, jaký má Lea kočárek pro panenky? Mně napadlo, jaks to tu psala, že to by se M. líbilo - moc ráda něco vozí před sebou - ale jak koukám na net, tak jednak je jich většina růžových, a pak jsou zbytečně vytuněné - polohovací rukojeť u kočárku na hraní fakt nepotřebuju :-D. My měly jako holky se ségrou takový mrňousek skladný a jak jsme si vyhrály...potřebuju nějakou minivelikost. Dík. Oni mužovi rodiče ještě M nedali dárek k narozeninám a pořád se ptají, co by chtěla nebo potřebovala... |
|
|
5.6.2012 15:24:50
Lea se sama lžičkou taky nekrmí, ale krmí panenky. Je teď z ní hotová maminka. Hodně doma vozí kočárek, houpe s ním, zakrývá v něm panenky. Pak nějakou vezme, podá mi ji, čeká až dám panence pusu a pohoupu ji v náručí. Pak ji vrátím Leince, ta udělá to samé a pak panenku velice něžně po hlavě flákne do kočárku, zakryje a zase s kočárkem někam jede a dělá na mě "pápá"
![]() Jinak miluje ovladače a všechny možné čudlíky. Už si sama vyleze k PC a píše na klávesnici. Nedávno nějakým záhadným způsobem u tchánovců naštelovala na radiu budík na tři ráno. Ty z toho měli docela šok, hned se jim vybavil zloděj, pak teprve pochopili, co to je. Tak vzpomínali, jak něco podobného dělával v dětství David s bráchou. U svých prarodičů naštelovali schválně na kalkulačce budík na nějakou brzou hodinu a kalkulačku schovali Takže se Leuš asi potatila![]() |
|
|
5.6.2012 15:18:50
Lei, dr. říkala, že to teď ve Vyškově řádí.S dětmi byla v úterý a ve středu na centrovém hřišti, ve čtvrtek u prababi se Štěpikem, který byl po nemoci a v pátek měl jít do školky a o víkendu být u nás, ale pak v pátek ráno volala Andrea, že v noci měl Štěpik zase 39horečku, takže se víkend ruší. V pátek ráno jsme byly v MC, v sobotu ráno na výročí Sokola kouknout na prababi a kolem Leuš pár dětí taky bylo. V neděli byla jen s námi a s prarodiči. Přes den žádné příznaky. V noci trošku víc kňourala, tak šla kolem půlnoci k nám a kolem čtvrté ráno jsem zjistila, že docela dost topí. Celé pondělí i po čípkách pořád kolem 39horečka, docela i pláč. Říkala jsem si, jestli to nejsou zuby, protože i hodně slintala a strkala si prstíky do pusiny.
Dneska ráno horečka 37,2, ale zjistila jsem, že se osypala na nožkách, dlaních,prstíkách, kolem pusiny i v pusině a trošku na ramenech, tak jsme raději vyrazily k dr. Prý to odezní samo, žádné léky nám nedala, na horečku samozřejmě použít čípky, dostatečně pít a až nebude mít horečku, můžeme klidně i s pupínky ven, akorát nesmí přijít na příme slunko. Dneska je celý den docela dobrá. Od včerejší půlnoci čípek neměla, teď jsem ji naměřila 37,4 tak uvidíme, možná dostane jeden na noc. Paráda, že svatba byla tak fajn i přes ošklivé počasí. Myslela jsem na vás a říkala si, že punčošky určitě využijete ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
5.6.2012 12:01:53
Joll, to jsem teda nikdy neslysela o takove viroze
![]() , snad bude brzy lip. Maw, tak to je B. teda sikula, Patrik se o samokrmeni lzickou ani nepokousi, kdyz mi lzicku vezme, tak se v jidle rype a hraje si s nim, ale sam se krmit nesnazi. Samokrmeni u nas zasadne probiha pouze rukama , ale ani to nijak zvlast nevyzaduje. |
| Lei | 37503 |
|
|
5.6.2012 11:21:49
Joll, abyste neměli něco extra
. Ba ne, , to bude v pohodě, to je běžná viróza, akorát jak k tomu Leinka přišla, byli jste v kontaktu s nějakými dětmi? To se obvykle naprská z dítěte na dítě...má teploty?Maw, já M vodu ohřeju . Ale onehdá vypila ode mne snad čtvrtku hrnku rooibose a úplně mlaskala (neslazeného). Moje mamka jí dělá slabý šípkový z nasbíraných šípků.O úklidu mi ani nemluvte, u nás se na něm sice podílíme oba, ale i tak to tu vypadá zběsile, za ten poslední rok jsem odsouvala taková ta Honzíkova šuplata, takže odevšad něco padá, knihovnu už plánujeme udělat rok, takže knížky jsou v úrovni M, což není dobré, stojan na CDčka, to se mi snad povedl husarský kousek, ona to pořád vyhazovala, tak posledně jsem je po xté dala nazpět a napadlo mě ten stojan otočit o 180°, takže teď do prostoru koukají sice cdčka, ale vytáhnout se nedají a od té doby klid, i když brousí kolem. Zametat a luxovat by se tu dalo pořád. Co neudělá M, to dokončí kocour. Dnes opět něco rozbil. Ti dva se prodraží.Luci, ať je u vás brzy bezmarodno .Četli jste diskusi o neštovicích, které chytla chudák Voice? Je mi jí líto. Víkendová svatba byla super, v den obřadu (pátek) hrozná zima, takže Joll, punčocháčky byly nezbytností, a k tomu i zimní bunda a čepice, takže fotky jsou poněkud legrační, nevěsta samozřejmě klepe kosu v šatečkách, aby to vypadalo, a vedle M jak v prosinci . Po obřadu a focení jsme se nalodili na starou zrenovovanou dřevěnou loď a 4 hodiny brázdili jezera a kanály. Otevřená část lodi dostala plastová okna, takže uvnitř bylo moc příjemně, což umocňovalo i pravé šampaňské v neomezeném množství (pro mě bohužel omezeném ) a výtečné občerstvení. Pak jsme šli na večeři. Druhý den dopoledne jsme měli volno, tak jsme byli v muzeu, a večer vypukla oslava pro známé, kamarády, vzdálenější příbuzné (v ten pátek nás bylo 11). Opět výborné jídl oa pití, kouzelník, živá hudba, my šli spát v jednu, ale zbytek trsal až do rozednění . No ještě dnes jsem jak mátoha a M chudák taky ještě nenajela na svůj obvyklý režim. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.