| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 22350  [Dalších 21360 >>]
Katka+3 kluci 79533
4.6.2012 1:53:34
hi hi, uklízení po nocích ~R^
Teda, aby jste si nemysleli, já ted od devíti s prckem spala, jenže jsem musela ted na záchod, vzbudil se prostředníček, šel taky na wécko, počůral to kolem, já začala vytírat a vzala jsem při tom další místnosti, po cestě zapnutý notas, tak vás jdu pozdravit z nočního úklidu. Hm a už valím spát.
(a ještě...potvrzuji slova Mariky- víc dětí=více bordelu ) ~3~
MarikaP+3 82381
2.6.2012 9:53:15
Tak u nás naštěstí táta funguje, bere to jako samozřejmost, protože se dvěma já bych se z toho fakt zbláznila, kdybych neměla aspon občas 10 minut klidu. My vytíráme každý večer, většinou to děláme tak, že manžel koupe a čte pohádku a já myju nádobí po večeři, poklízím a vytřu celý byt nebo si to občas prohodíme. Když je v práci, tak to dělám až když děti spí nebo část stihnu, když je večerníček a pak ještě jedna pohádka, děti jsou na posteli a já šůruju. Občas fungovalo, že jsem M. brala sebou do kuchyně a nechala ho sedět v jídelní židli, ale jak kdy.
Jo a jinak teda nemám problém s uklízením, pokud mám M. na zádech, když spí, je to horší, bojím se předklánět, aby se neprobudil, ale jinak zvládnu snad všechno, vytírání, mytí nádobí,uklízení....luxování jde hůř, člověk je předkloněnej a musí trochu zabírat.
Evikno+Valerinka 110426
2.6.2012 9:40:59
Valča tedy taková kramářka není, já hlavně nemám nikde nic jen tak dané, nejraději krámuje v kuchyni a to mi neva, nebo v šatně, kde má naházené hračky a jiné blbosti, ona když jsme doma, je nejvíce v obýváku a tam si hraje.Většinu dveří(4) mám zavřené, abych jí někde nelovila.Jako volnost má, ale meze jsou meze.
Pokud něco provede, a věřte že dokáže dělat nachvály a pořádné, tak dostane přes zadek~e~
Metoda plácání přes ručičku se totiž neosvědčila a ani předtím metoda neplácání a domlouvání.
Poprvé dostala je to asi týden plácnuto, u kamarádky pořád lezla a šahala na žaluzie, 10 krát jsem jí říkala ne ne ne, plácla přes ručičku, ignorace, smích, než jsme odcházely tak tam lezla znovu, a ještě se mi smála do "ksichtu", tak jsem se neudržela a vylítla a lupla jí přes zadeček, jako né hodně, ale rozplakala se, což přes ručičku nikdy.
No vím, že má na to každý jiný názor, ale u nás zatím funguje toto.Zatím dostala na "zadek" plácnuto 2 krát.Tak uvidíme
Evikno+Valerinka 110426
2.6.2012 9:34:27
Ach ju ty chlapy, Maw já to dělám tak, že prostě automaticky. Každý den koupání, pokud odněkud přijdeme, jdu poklízet a manžel buď sám od sebe vezme Valušku vykoupat, nebo pokud se k tomu nemá, napustím vanu, svklíknu Valušku, zavolám tatínka a odejdu.Mezitím dělám tisíc věcí v kuchyni, včetně připravy večeře pro oba dva. Nedávno jsme si ujasnily pravidla, říkám mu, hele taťko, pokud ty mi pomůžeš s Valčou, bude to min, o hodinu dříve, a až usne, bude mít oba klídek. Já mezitím co ty jí hlídáš nesedím a nelením~t~
Jako naštěstí vztah Valušky k tatínkovi je úžasný, manžel je s námi skoro pořád, nemají dost práce tak je každý den ve 3 doma a volné víkendy.Ale zase chybí korunky:(
No u nás se moc bordelu nestačí udělat, snažím se být s Valuškou furt někde v čudu, návštěvy, procházky, ale pokud je návštěva u nás (dětičky) to je vždycky mega bordel~t~
maw 84192
2.6.2012 9:28:40
Za 10 min to nestíhám...
Jooo, na chvíli to uklidit... Přesně, ponouká je to...
Jenže B se z nějakého nám neznámého důvodu začal vysavače bát, takže řev, leze po mně... Hlavně ale fakt než vytáhnu vysavač, je to rozkramováno po velkým pokoji...

Dnes uklízíme v ložnici tu ponožkovou spoušť, dáváme do šuplíku, s párama se neobtěžuju, že to jen naházíme zpátky... Dělá po mně, mu podávám ponožku, háže do šuplíku, pak ho to popadne a háže ven....~t~
Tak to tam nahážem znova, já se otočím na 0,01 sec jen co podám tu, na kterou nedosáhnu... A šuplík mezitím PRÁZDNEJ...
Odejdu na záchod, koš s šitím všude... Nitě špulky odstřižky...
maw 84192
2.6.2012 9:23:49
No jo, ale často taky nespí, nebo ne dost, a jak s úklidem v ložnici? My máme větší, tak tam máme ještě další věci, co je potřeba uklízet...
Vytírám denně tak 2x - 3x ~t~, pokud jsme doma. U nás teda drobků je, páč jí sám, a akční radius rozptylu je 2 metry od středu... plus ještě nějaké ty akcičky po zemi... Takže kuchyň to jistí.
Jo taťka, buď není doma, nebo má bezva hlášky např. na otázku "pohlídáš ho chvilku?" odpovídá: "Já??!!" - intonací jako kdybyste o totéž žádali náhodného kolemjdoucího.
Nebo na návštěvě při prosbě o umytí dítěte po jídle (tatínek se v klidu najedl, dítě dojedlo, já bych taky ráda dojedla) "Proč já?"
- bych asi měla žádat někoho jinýho, zdá se....
Jinak je hodnej, ale nechápe, že když chci jednou za týden klidnu sprchu, fakt by neměl píďu nechat lozit neoblečenýho po studený podlaze za mnou, aby mi řval za dveřma...
MarikaP+3 82381
2.6.2012 9:17:11
No obávám se, že jinak tu podlahu ale fakt nevyluxuješ, pokud to na chvíli neuklidíš a to se dělá nejlépe v době, kdy je dítě (děti) vyřazeno z provozu, takový úklid totiž většinou přímo nabádá k tomu, aby se to uklizené zase rychle vyházelo :-)
Ne, já luxuju vlastně téměř vždy za obou dětí, protože koberec máme jen v dětském pokoji, tak to s Eli uklidíme a v tu ránu co začnu luxovat, se Maty začne zajímat jen o ten vysavač, takže ani nekrámuje.
Evikno+Valerinka 110426
2.6.2012 8:48:34
zdravíčko, nj uklízení~t~ většinou když spí, ale na luxování jsem si pořídila ten pidi vysavač do ruky - super věc, takže kdykoliv je někde nadrobeno, vezmu a vyluxuji. Vytírám denně(nemáme nikde žádný koberec) a to vždycky když dám malou večer spát. Tolik drobků zase není, kord když luxuji tím malým a zbytek vezme mop.
Velký úklid, luxovaní(pořádné) dělám vždy o víkendu a to je doma taťka, tak buď vezme Valušku pryč, nebo jí nějak zaměstná.
maw 84192
2.6.2012 8:33:24
Mně nevadí, že je rozkramováno, mě deptá, že nejsu schopná pod tím vyluxovat ~a~
Zákazy jsem omezila natolik, že to zas deptá našeho tátu.... a domácí na návštěvách, když B usurpuje třeba šroubovák a mě to nechává v klidu...
MarikaP+3 82381
1.6.2012 21:34:12
Ježíš, ten gbelík se mi teda poved ~t~
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 22350  [Dalších 21360 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.