| Maky83-L 07+K 11 | 50374 |
|
|
14.12.2011 18:34:44
Tak holky, doufám že bude hojná účast a spousta nových témat, je to sice méně přehledné, ale doufám, že si brzy zvykneme, za tu svobodu slova
)) to určitě stojí. |
| Jája+H(03)+F(11) | 102144 |
|
|
14.12.2011 17:05:40
ahojka,
mely byste tam byt vsechny co jste mi poslaly zadost, pokud ne pisnete sem nebo mi poslete maila. ty vase komentaře jsou uzasne, asi jsou to odpovedi na nejakou otazku? |
| Maky83-L 07+K 11 | 50374 |
|
|
14.12.2011 16:16:00
Ahojky holky, tak jsem taky zažádala, už se těším, až si budu s vámi moct povídat, a nebát se, že to z mého okolí bude někdo používat proti mě, nebo se tím bavit.
Dneska sjem byla v Praze vyzvednout pro Klárku pas, ta fotka tam je nádherná, fakt se povedla, škoda že ji nemám k dispozici pro vlastní potřebu. jdu dočíst. |
| Katávka-Adík, Jáša, Matýsek | 15416 |
|
|
14.12.2011 16:04:17
jsem asi blbá ale nemůžu vás tam najít!!!
Jsem z tohoi krapet smutná! |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
14.12.2011 15:36:55
Jájo, ty už jsi mě stačila schválit. Ani jsem se nerozkoukala a už koukám, že tam mám přístup.
To bude něco, než si zas zvyknu na něco jiného. ![]() |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
14.12.2011 15:35:49
|
| Kičína, Sona Richard Hanka | 28473 |
|
|
14.12.2011 13:35:21
Ahojky holky, Jájo, nějak jsem se tam proklikala, ale nevyznám se tam, jsem stará konzerva, všechny nové věci mě ničí
Já sice nevím o tom, že by mě tu někdo šmíroval, ale třeba se to ke mně ještě nedoneslo...Co se týče diskuse o pití a pečivu. Doktorka mi navrhovala přidat ke kojení čaj, že když se teď topí, je suchý vzduch. Prdím na to, barák máme vcelku vlhký a bojím se, aby se kojení neutlo. Počkám do těch 6ti měsíců a začnu až společně s příkrmama. Pečivo nedávám, ani dávat nebudu, prý by se děti měly potkat s lepkem až ve vyšším věku. Obešli jsme se bez toho u Soni, obejdem i teď. Piškoty jsem jí dávala až kdoví kdy. Taky bych se bála, že vdechne drobeček a bude se mi s tím dusit. Zrovna včera mi Ríša utrhl z ruky kus housky a chtěl si to narvat do pusy, ale jak to ochutnal, vše poctivě vyplivnul a ten ksicht u toho )) Jsem hodně zvědavá, jak mi bude reagovat na příkrmy, když nechce o ničem kromě mlíka ani slyšet.Dnešní noc byla tak středně náročná, večer se mu nechtělo spát, tak jsem si šla lehnout dřív než on a zkoušela jsem, jestli nezabere sám. Vydával potmě zvuk, jako když malé dítě napodobuje motor auta a hrozně se u toho smál. Samozřejmě byl celý poprskaný, tak sjem to nakonec vzdala, převlíkla do suchého a uspala v náručí, byl tuhej do 5ti minut. Je to sranda, usíná na pusinky. Když už je v tom správném okamžiku, dávám mu lehoučké pusinky a tak do deseti už spí ![]() Dnes jsme byli na Vojtovce:-( naštěstí jsme nový cvik nedostali, docela to zvládáme, ale byla tam protivná sestra, která ho blbě otočila z bříška na záda, on se lekl a začal hrozně řvát. Když jsem ho chtěla uklidnit, tak jí to vadilo, ať ho prý nechám, že chvilku vydrží apod... Přes její žvanění jsem si ho vzala k sobě, okamžitě se uklidnil a jak kouknul na ní, začal zase. Nevím proč, na cizí lidi se běžně směje, na ní taky ze začátku, dokud ho neotočila. Myslím, že se jí jen lekl, ale vadila mi její reakce, jak mi ještě za zády dělala úšklebky na ostatní sestry, že ho chovám a uklidňuju (zapomněla, že tam mají zrcadlo). ![]() |
| Jája+H(03)+F(11) | 102144 |
|
|
14.12.2011 12:38:13
Ahojka,
tak se zaregistrujte na emimino.cz a pak kliknete na tenhle odkaz, ja vas pridam do skupiny http://www.emimino.cz/skupiny/srpen-2011/ |
|
|
14.12.2011 12:10:35
Vladi klikám poctivě, koukala jsem ale že ten stromek co vede je televize pro nemocné děti do nemocnice. kolik vyhrává lidí???
|
|
|
14.12.2011 12:08:38
Ahoj holky,
já se přidávám k příšerné noci! malej to teď dospává v kočárku, já tu mám Adama takže mám smolíka. A učení a uklízení. Jájo jak to jde??? Jinak můžem přejít je mi to jedno. ¨ |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.