| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7860  [Dalších 7760 >>]
MyškaLL 72634
22.12.2011 19:03:00
Maesto, ja to nesprchuju. Jen si namocim zinku do teple vody a tu si prilozim na to misto. Pak nakojim a ona vystydne a dam si ji tam studenou :-) Zatim dobry. Zda se ze to trosinku polevilo.

Zensky, my nemame stromek, ale STROM!!! ~8~ Dostali jsme od svagra ze stavebniho pozemku, kde je musel zlikvidovat, ale to je fakt obr !!! Jsem zvedava jestli mi vu ec budou stacit ozdoby ~d~
Maesta a zlatíčka 15791
22.12.2011 18:40:33
Ty jo, Myško - stačí i únava, ale to máš asi pořád, jsou na to i homeopatika, jak položím malou, napíšu Ti je - záleží, jak¨á je to bolest, opatrně s tím teplým - spíš ten tvaroh - já si myslím tou teplou sprchou ublížila - dělalo mi to strašně dobře - troch toé tou vodou přestávalo bolet, ale pak nastalo peklo....
MyškaLL 72634
22.12.2011 16:46:07
Jo a tvaroh jsem si koupila, kdyby něco, tak ať ho mám v ledničce :-)
MyškaLL 72634
22.12.2011 16:45:17
Handy, ještě jsem se bavila s jednou kamoškou a prý to vypadá na ucpaný mlékovod...přidatný nebo co. Takže mám před kojením nahřát a po kojení chladit. Že to prý bolí jako prase, ale na atb to není. Zatím teda opravdu jen bolí prso a nic jiného mi není. Tak snad to tak zůstane :-)
Handy 38798
22.12.2011 16:28:20
Myško, tak co? Jak se to jeví?
Handy 38798
22.12.2011 10:21:36
Myško nepropadej panice! Prso si nahřej a koj z něj co nejvíc. Pokud by se ale objevila zatvrdlina, zarudlina, tak tvarohovej obklad.
No a pokud si nejsi jistá, tak zavolej na gyndu, svátky ještě nejsou. ~d~
MyškaLL 72634
22.12.2011 9:17:40
Boli me jedno prso i kdyz je vyprazdnene. Takze o zatvrdnuti to neni. Mozna jsem se trochu zachladila...Teploty ale nemam. Muzu se zanetu jeste nejak vyhnout??? Co delat? Na prsu neni zadne cervene misto. Boli to jak namozeny sval, v horni casti nejvic. Co mam delat?????? Budou svatky a zadnej dr. k dispozici. To je v haji :-(
MyškaLL 72634
22.12.2011 7:10:17
Pro psa ke toxicky theobromin, ktery cokolada- kakao obsahuje. Tady je to v kostce:
http://www.celysvet.cz/pro-psa-je-cokolada-smrtelny-jed.php

http://www.svetpejsku.cz/psoviny/14-je-cokolada-pro-pejsky-jedovata-ano

Vsak koho to zajima, najdete sini podrobnejsi informace. Je toho plny internet.

Jo a jeste pro pejskare! Jedovate jsou i hrozny, ale jeste vic pak rozinky!!! Pozor na vanocky. Uz 6 rozinek muze psovi vazne ublizit. Zas zalezi na velikosti psa,....ale!!!
Maesta a zlatíčka 15791
22.12.2011 0:33:53
No Kyti a o to jde - ne o to uklízení, pečení....
Maesta a zlatíčka 15791
22.12.2011 0:33:15
Ahojky,
R+3 - se smyčcem i bez něj - je to věda a hmatáme ze třetí polohy ke kobylce - nebo jak bych to řekla - zase jako na zápěstí levé.
Celkově teda dnešní cesta byla strašná - jednak sněžilo a bylo hnusně u Km samozřejmě už nic, ta hrůzy byla jen tu, A. hodně moc plakala mamce, nevím zda uhájím jen rýmu!!!!!už to nevypadá vůbec dobře - kucká! Hoši v ZUŠ strašlivě zlobili - prostě jse¨m je totálně nezvládla, dědy, který nás vezl se zmendrčila a odjel a já měla u p. uč. všechny 3 (A. byla doma a plakala...)P. uč. chtěla, abych klukom hrála na kl. a tak cítili, že je nemám uplně pod kontrolou zatím co hraju a předváděli se.....no strašlivé a tak ani nevím, zda jsem si vše, co máme dělat zapamatovala, kdyby to byl pohyb jen třeba nahoru a dolů, ale to jaksi do stran po struně...zlaté klávesové nástroje! ale dali jsme se na vojnu, tak musíme bojovat. Uč. v HN - je na Ve. naštvaná, že je pomalý - no je, ale blby, jak si ona myslí není - má nadprůměrnou inteligenci, ale je pomalý.....no jako argument, že zkusila negativní motivaci teda jako nic moc!

Zozinko - zvládej a klid, já teda sama už raplím a mám pocit, že musím skončit v nějakém ústavu!

Myško - taky jsem nevěděla, že je čokoláda nebo kakao nebezpečné pro psi - jakto - sousedé krmí psa čokoládou a on vždy k nám přiběhne a ví, kde mám pimse a neodejde, dokud mu nedám - je to ohař a sežere teda vždy 2 a nebo dostane s sebou nějaký míček, aby šel. čera nakukoval do koše na A. - já si ho nevšimla, že se proklouzl až do kuchyně, no a na stole bylo maso, kousek dál adventní kalendáře a maňásek - vybral si maňáska, ale váhal mezi tím adventním kalendářem a maňáskem - hlavička jak balonek...
No a potom, že máš jen jedno dítě - máš to jako se dvouma a chlapa někdy k tomu jako se třema.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7860  [Dalších 7760 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.