| MyškaLL | 72634 |
|
|
22.12.2011 19:03:00
Maesto, ja to nesprchuju. Jen si namocim zinku do teple vody a tu si prilozim na to misto. Pak nakojim a ona vystydne a dam si ji tam studenou
Zatim dobry. Zda se ze to trosinku polevilo.Zensky, my nemame stromek, ale STROM!!! Dostali jsme od svagra ze stavebniho pozemku, kde je musel zlikvidovat, ale to je fakt obr !!! Jsem zvedava jestli mi vu ec budou stacit ozdoby ![]() |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
22.12.2011 18:40:33
Ty jo, Myško - stačí i únava, ale to máš asi pořád, jsou na to i homeopatika, jak položím malou, napíšu Ti je - záleží, jak¨á je to bolest, opatrně s tím teplým - spíš ten tvaroh - já si myslím tou teplou sprchou ublížila - dělalo mi to strašně dobře - troch toé tou vodou přestávalo bolet, ale pak nastalo peklo....
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
22.12.2011 16:46:07
Jo a tvaroh jsem si koupila, kdyby něco, tak ať ho mám v ledničce
![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
22.12.2011 16:45:17
Handy, ještě jsem se bavila s jednou kamoškou a prý to vypadá na ucpaný mlékovod...přidatný nebo co. Takže mám před kojením nahřát a po kojení chladit. Že to prý bolí jako prase, ale na atb to není. Zatím teda opravdu jen bolí prso a nic jiného mi není. Tak snad to tak zůstane
![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
22.12.2011 16:28:20
Myško, tak co? Jak se to jeví?
|
| Handy | 38798 |
|
|
22.12.2011 10:21:36
Myško nepropadej panice! Prso si nahřej a koj z něj co nejvíc. Pokud by se ale objevila zatvrdlina, zarudlina, tak tvarohovej obklad.
No a pokud si nejsi jistá, tak zavolej na gyndu, svátky ještě nejsou. ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
22.12.2011 9:17:40
Boli me jedno prso i kdyz je vyprazdnene. Takze o zatvrdnuti to neni. Mozna jsem se trochu zachladila...Teploty ale nemam. Muzu se zanetu jeste nejak vyhnout??? Co delat? Na prsu neni zadne cervene misto. Boli to jak namozeny sval, v horni casti nejvic. Co mam delat?????? Budou svatky a zadnej dr. k dispozici. To je v haji :-(
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
22.12.2011 7:10:17
Pro psa ke toxicky theobromin, ktery cokolada- kakao obsahuje. Tady je to v kostce:
http://www.celysvet.cz/pro-psa-je-cokolada-smrtelny-jed.php http://www.svetpejsku.cz/psoviny/14-je-cokolada-pro-pejsky-jedovata-ano Vsak koho to zajima, najdete sini podrobnejsi informace. Je toho plny internet. Jo a jeste pro pejskare! Jedovate jsou i hrozny, ale jeste vic pak rozinky!!! Pozor na vanocky. Uz 6 rozinek muze psovi vazne ublizit. Zas zalezi na velikosti psa,....ale!!! |
|
|
22.12.2011 0:33:53
No Kyti a o to jde - ne o to uklízení, pečení....
|
|
|
22.12.2011 0:33:15
Ahojky,
R+3 - se smyčcem i bez něj - je to věda a hmatáme ze třetí polohy ke kobylce - nebo jak bych to řekla - zase jako na zápěstí levé. Celkově teda dnešní cesta byla strašná - jednak sněžilo a bylo hnusně u Km samozřejmě už nic, ta hrůzy byla jen tu, A. hodně moc plakala mamce, nevím zda uhájím jen rýmu!!!!!už to nevypadá vůbec dobře - kucká! Hoši v ZUŠ strašlivě zlobili - prostě jse¨m je totálně nezvládla, dědy, který nás vezl se zmendrčila a odjel a já měla u p. uč. všechny 3 (A. byla doma a plakala...)P. uč. chtěla, abych klukom hrála na kl. a tak cítili, že je nemám uplně pod kontrolou zatím co hraju a předváděli se.....no strašlivé a tak ani nevím, zda jsem si vše, co máme dělat zapamatovala, kdyby to byl pohyb jen třeba nahoru a dolů, ale to jaksi do stran po struně...zlaté klávesové nástroje! ale dali jsme se na vojnu, tak musíme bojovat. Uč. v HN - je na Ve. naštvaná, že je pomalý - no je, ale blby, jak si ona myslí není - má nadprůměrnou inteligenci, ale je pomalý.....no jako argument, že zkusila negativní motivaci teda jako nic moc! Zozinko - zvládej a klid, já teda sama už raplím a mám pocit, že musím skončit v nějakém ústavu! Myško - taky jsem nevěděla, že je čokoláda nebo kakao nebezpečné pro psi - jakto - sousedé krmí psa čokoládou a on vždy k nám přiběhne a ví, kde mám pimse a neodejde, dokud mu nedám - je to ohař a sežere teda vždy 2 a nebo dostane s sebou nějaký míček, aby šel. čera nakukoval do koše na A. - já si ho nevšimla, že se proklouzl až do kuchyně, no a na stole bylo maso, kousek dál adventní kalendáře a maňásek - vybral si maňáska, ale váhal mezi tím adventním kalendářem a maňáskem - hlavička jak balonek... No a potom, že máš jen jedno dítě - máš to jako se dvouma a chlapa někdy k tomu jako se třema. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.