| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 7860  [Dalších 7670 >>]
Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
13.12.2011 22:49:40
Vše nej všem Lucinkám:-) Jak se daří holky?
U nás pohoda, sice nestíhačka, ale užívám si to...postřehla jsem dnes jen jednu věc, která mě teda dostala, že tady bude další mimi...no obrovská gratulace a teda smekám, nedokážu si to představit. Tak hlavně ať je vše OK a prcek pěkně roste.
Maesta a zlatíčka 15791
13.12.2011 22:43:06
Ahojky, tak také ještě honem vše nej a nej Luciím . jsem tomu dnes dala, také mám jenu ve třídě a takovou spřízněnou dušičku , co mi dává veliké dary s takovou radostí a upřímností, že nemám sílu odmítnout......

Ad bdění a spaní - dle Kocha a Matějíčka: ve 2. -3. m. vytváříme návyk v době bdění aktivně bdít, v době spánku klidně spát a potravu přijímat v pokud mo¨žno pravidelných intervalech,.... do konce 3.m. si dítě má zvyknout spát v noci asi 9-10hod. a ve dne 4x po 1 a 1 /2-2 h spát a mezi tím po 1 -1 a 1/2 h bdít......krmeno v noci 2x na konci 3.m. už jen 1x!!!

dobré co?to se mi nepodařilo ani u 1 dítěte, i když s 1. jsem vše dodrřovala - jako aktivní bdění s cvičením atd. - sice dodává, že každé d. je jiné a má jiné potřeby spánku, jídla apod.
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
13.12.2011 22:06:00
Tak já se přidávám a taky přeji vše nej Luckám a Lucinkám :-)

U nás se v noci taky moc nespinká, Gábi usíná okolo sedmé půl osmé večer, vzbudí se okolo půlnoci a pak už kojíme každou hodinu až dvě až do rána :-)tak já to zatím neřeším, nakrmím a usne sice se mnou, spánkový deficit nemám a s příkrmama bych začala až kdyby Gabka nepřibírala. Přes den se mi zdá hodná, není to teda extra spací miminko, ale myslím, že Michalka na to chrupkání přes den byla horší s ní byly naopak lepší noci. No každé dítko je jiné a každé má něco.

My přestály už zase další rýmu, 22. máme jít na další očkování, tak doufám, že budeme zdravé a po Novém roce bych ráda zase začala dávat Michalku do školky, doteď s náma byla doma, už se moc těší mezi děti, tak doufám, že jí to vydrží ~:-D
nellys + 3 84720
13.12.2011 21:34:57
já taky přeju Lucinkám vše nej k svátku.
u nás dnes bylo náročné odpoledne, mareček měl svůj den, byl protivnej a vztekal se a maximek skoro nespal, až teď mi pořádně usnul na ruce a když jsem ho položila tak už se zas vrtí, tak jdu udělat mlíko, nakrmit a doufám že už bude konečně spinkat.
takže dobrou noc~h~
Kithiczka 114508
13.12.2011 20:46:17
Ahoj holky
jeste jednou vse nej k svátku LUcinkám.
Jinak náš Ríšánek uz ted v noci vůbec nechce spinkat...tedy jakoze večer usne a pak se do hodiny probudí a má hysteráček. Vypadá to na koliku...ale není na ní uz moc starý? dva a půl mesíce...to by spíš mela ustupovat a ne se objevovat.
Kdo - ví...kazdopádně je to náááročnéé...když pak usne tak se vzbudí az kolem 1 -2 a pak vydrzí az do rána...ale kde jsou ty zlaté spinkavé noci ??? chichichi
odzvonilo jim...
MyškaLL 72634
13.12.2011 17:43:21
tak já to celé četla až jsem si sunar koupila...tak snad když ho budu dávat jen jednou na dokrmení a máme laktobacílky, tak snad ji to nezabetonuje...~d~ budu to hlidat
A taky mě napadlo že dokrmím spíš až kolem té jedenácté, kdy chodím spát :-) díky za utvrzení v tomto :-)

díky za přání k svátku
nellys + 3 84720
13.12.2011 14:56:58
tak kdo chcete, tak recept na ten bílkový chlebíček je v deníčku
Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 34852
13.12.2011 14:41:07
Holky, tak koukám, že jsem měla pocit, že mi Terez spí přes den špatně, ale asi je to všude stejný. V kočárku spinká docela dobře, občas teda musím pojezdit na balkoně, ale klidně v něm spí i tři hodinky a doma tak max 40 minut. Teď co spolu ležíme v obýváku, tak spí vedle mě i tři hodinky. Je tedy pravda, že já ležím s vystrčením prsem a když Terezka začně pobrekávat, tak jí prsem zase hned uspím. To bude teda zase capínek :-)
nellys + 3 84720
13.12.2011 14:21:12
moni, na 20dní? je sice fakt, že ten sunar je balený po 300g, ale ani beba, která byla tuším 600g nám takhle dlouho nikdy nevydržela.ale je fakt, že já mám obě děti takové otesánky nenapapané~j~
jinak jak jste řešili spaní přes den, tak maximek spí buď v kočár nebo v náručí, jinak je za čtvrt hodiny vzhůru, ale to dělal i mareček, takže mě to nepřekvapuje
Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 34852
13.12.2011 13:25:09
Já teda doufám, že na besídku ve čtvrtek půjdeme. Baruš je u tchánovců a včera prý měla 37,2. Ráno kňourala, že jí bolí hlavička a že nechce do školky. Teď je prý dobrá a bez teploty. Ale o víkednu jsme byli na dětské oslavě a jedno z dětí má od neděle neštovice, tak uvidíme jeslti to Baruš také nemá. ´
Ono je také možné, že se tam ve čtrtek nedobelhám. No ale doufám, že zítra už bude zase o trochu líp. V pátek jdu na první rehabilitace, tak jsem na to zvědavá.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 7860  [Dalších 7670 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.