Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Handy | 38798 |
|
|
21.11.2011 16:33:14
Myško, jsou to dva odlišný úřady, který spolu nespolupracujou. Takže je to jen na dobré vůli těch úřednic, když ti poví něco víc než mají. A on je občas zázrak, když poví i to co mají.
Mám s tím teď bohaté zkušenosti. ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
21.11.2011 16:31:41
Na diskuzi, co jsem chodila když jsem čekala Káju, byla jedna holčina a ta měla černej kašel, když byla těhotná.
Taky nějak nechápu jak je možné, že to můžeš chytnout i když jsi očkovaná, ale je to tak. Navíc dneska už to není smrtelná nemoc - jen je hodně urputná, ale léčit se dá konec konců i u těch miminek. Zemřít můžeš i na obyčejnou chřipku, stačí mít nějaké jiné oslabení a hned z banálnosti může být malér. Nad tím se ale nesmí uvažovat. A navíc když to tak uvážíš - tak třeba všema těma hnusnýma nemocema, jsou nejvíc ohrožené děti nějak oslabené, nemocné, postižené a těm se očkování odkládá. Je to prostě alchymie. ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
21.11.2011 16:26:49
hmmm, tak díky
četla jsem to až tedByla jsem zaměstnaná tady u nás, v Praze už ne ale každopádně od konce června zaměstnaná nejssem.Samozřejmě nás vrátili, protože nemám potvrzenou tu mmateřskou. Každopádně v tom maj bordel. Proč proboha nemaj nějakej propojenej systém??? Nacvakaj jméno a viděj, jo, ta má mateřskou od tehdy a má tolik a tolik...to je fakt bordel tady....V dnešní počítačové době...tohle opravdu nechápu. Dyt je to všecko sociálka, jen různý odbory...fakt koucourkov. Kvůli tomu budu muset jet do 30 km vzdálenýho města...pokud to teda nevykomunikuju, že jim to tam pošlu a oni pošlou zpět...uvidíme. Jinak už to mám v cajku. Paní byla taková pomalá, ale vypadala jako po nějaké nemoci. Nemohla pořádně zvednout ruce nebo mi to tak přišlo...ale byla v pohodě. |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
21.11.2011 15:54:06
Handy, ja osobne taky nikam nespecham. Chytit muze ledacos,ale podle meho spis chytne virozu,nez cerny kasel nebo zaskrt,nevim.I kdyz moje neter (14) ted cerny kasel mela,presto ze je ockovana,tak si vyber
. Nastesti bydli dostatecne daleko z naseho dosahu![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
21.11.2011 15:37:47
Já-a-děti - a není to tím, že je vaše Maruška "nedonošeňátko"? Očkuje se podle nového od 9 týdne. Dnes mě naše paní doktorka opět přesvědčovala, že je to průšvih, když nebudu očkovat už teď. Nevím, co holka od nás může chytnout - jestli černej kašel, hepatitidu, hemofila nebo nějakou jinou lahůdku.
![]() No, každopádně je vidět, že máte uvážlivou doktorku! ![]() |
| Ja-a-deti | 84136 |
|
|
21.11.2011 15:33:06
Tak jsem konecne doma a kloboucky jsem nesehnala
![]() Devcata,vam uz mimca ockovali? Ja se ptala nasi dr a 1. ockovani pry bude az ve 4,5 mesice,tak jsem se divila. Mela jsem za to,ze se ockuje uz driv. Me je to teda fuk,ale tech zmen od posledniho porodu je nejak moc ![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
21.11.2011 14:22:00
|
| Handy | 38798 |
|
|
21.11.2011 14:20:13
To dám ještě do aktivních odkazů (jestli se mi to povede)
![]() Žádost o rodičovský příspěvek žádost o rozhodnutí o volbě nároku na rodičovský příspěvek Potvrzení o nároku na dávky ovlivňující nárok a výšši rodičovského příspěvku (to je ten, co musí potvrdit OSSZ) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.